![]() |
|
işte orjinal peugeot 206 multimedia sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
seyyah ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yani şimdi bu ürün benim 207 de çalışmaz mı
|
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
arkadaşlar 206 lar vanbus değil 2006 modelden sonra canbus a geçti , sorun sadece teyple beraber gelen canbus modülünü aracın beynine tanıtacak akıllı bir usta bulamamamdan kaynaklı yoksa uygulama yapılmış ve çalışan 206 lar mevcut yurt dışında dediğim gibi iyi bir elektronikçi arkadaş bulup beynin orjinal ekrana bilgi gönderen kısmı ile yeni teyp arasında bağlantı kurabilmek yoksa sistemin çalışmasında bir sorun yok artı 206 lar dediğim gibi 2006 modelden sonra canbus a geçti vanbus değil
|
|
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynı ürünü alıp 207de çalıştıramayan var ama hatta bununla ilgili videolar bile var. 206daki sistemi bilmem ama 207 için iki tip mevcut piyasada . Bir model bizim türkiyede satılan 207 için sorunsuz çalışıyor ama yurt dışnda çok fazla yok. Bir diğer modelse yine 207 olarak geçiyor ama bizim türkiyede satılan 206+ araçlar için. 207 için alan arkadaş kullananmamış ve satıyor çünkü 206+ için üretim. bendealacağım ama bir türlü halledemedi satıcı bir sorun çıkmış teybi sökerken
|
|
![]() |
|
Soketler farklı olacaktır. İmkanınız varsa satıcı ile görüşüp soket fotolarını isteyin. Bir ISO soketi(teyp ses ve güç) bir de ekrana gelen soket için giriş olacaktır. 207lerde ekrana gelen soket 2*6 12 pinli 206 ve 206+ araçlarda ise bu soket 2*9 18pinli. Azakoglu nun dediği olayda o ekrana gelen kablonun yeni sisteme tanıtılması. Çünkü aynı sorun 207 ye olmayıp takılmaya çalışanda da var. |
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
alicilik benim sistemde eski ekranın jakı boşta kaldı yani sistemin arkasında onun takılacağı bir yer yok onun yerine canbus kutusu var o direk beyinden alırmış bilgileri o çalışmıyor ya o adamın dediği yanlış yada eski ekranın boşta kalan jakını bir şekilde bu uniteye bağlamak lazım ama nasıl bi türlü çözemedim
|
|
|
|
![]() |
|
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Benim bildiğim 206 ların hepsi VAN sadece 206+ CAN o yüzden sorun yaşıyo olmayın?
|
|
207 1.6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
Abi 207 için satılanda onun takılacağı yer var. Zaten 3 tane soket girişi var. 2 si teybin 1i side ekrandan geleni takmak için. Senin dediğin ara parça yine mevcut o zaten bilgiyi alıp ekrana çeviren.
Birisi 207 için baya denemiş youtube da vardı videoları denemelerini gösteriyor. Her denmede ekranın sağ üst köşesinde hata kodu veriyor. hem aracın ekranını hem teybi de deniyor yine olmuyor. Bizim ekranların soketi 9*2 18 pinli (206 ve 206+) 207 lerin 6*2 12 pinli. dash kittede zaten sadece 4 kabloyu alıyor diğerleri boşta. adam işte o 4 kablodan ikisi ile sürekli uğraşıyor ama yapamıyor. http://www.youtube.com/watch?v=YBtvxIkTCa8 http://www.youtube.com/watch?v=q3wXd9n2AcM http://www.youtube.com/watch?v=uYrjZnFGhvU Düzenleyen Alicilik - 17 Ekim 2011 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
dostum bak bu videoda araba çalışmıyor ama km ve dış ısı gözüküyor bu kimse çalıştırmış
|
|
|
|
![]() |
|
Abi senin sisteme bakmak lazım nerden aldın bir görüş bence. Hani bizdeki gibi 207-206+ durumu yok. 206lar fix aynı. Ekran soketinin boşta kalmaması lazım. |
|
![]() |
|
işte benim sisteme bakacak kafadaki adam yada usta yada elektronikçi diyeyim akyseride yook malesef burdakiler kendini suta zannediyor :)))
|
|
|
|
![]() |
|
Anladım abi işin zor valla. Buralara gelsen bile yine öyle birisini bulmak zor. Çünkü hem teybin hem aracın sistemini bilmesi lazım öyleisni anca fransada bulursun ![]() |
|
![]() |
|
denemedim ama ordan da çözüm bulamadım çinden malum teknik deestek sıfır :) çaresiz bekliyorum bakalım
|
|
|
|
![]() |
|
Abi ben bir firma ile görüştüm çin mi honkong mu bilmiyorum. Guohui Lin diye bir firma. Dash kiti almak istediğim zaman baya yardımcı oldular fiyat değişmedi ama benim istediğim fiyattan kargoya vereceklerdi gümrükte sorun çıkmasın diye. Paypal ödemesinide parça parça yapacaktım her ihtimale karşı belgem olacaktı. Ama o zaman o kadar para denkleştiremedim. Bana resim fln attılardı bağlantılarla ilgili bulamadım nereye sakladıysam. Bu konuda iyi olduklarını her türlü desteği vereceklerini söylediler tabiki bu bir satış politasıda olabilir. Birde bazı firmalar bunları toptan alıp ilna verip satıyorlar onlar ise fabrika ile görüşüp size yardımcı oluyor.
Türkiyede bu işi çözecek adam mhakkak vardır ama bulmak çok zor. Senin çözümün yine aldığın firma ile irtibata geçmek olacaktır. Denemeye değer |
|
![]() |
|
dostum benim aldığım yer tırt çıktı sen o firmanın adını hatırlıyorsan bana bi gönder ben bulurum
|
|
|
|
![]() |
|
asi_black ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sadece guzel duruyo ama işlevleri kötu ve ben bunun sağlıklı bişey olduguna ınanmıyorum sesi aşağıdan aç kanalı yukardan değiştir bu iş bırazcık anlayan herkez bunun sonradan yapma oldugunu anlar bende en temizi ındech teyp sıkıntısız ama zevkler ve renkler tartışılmaz kullanışlı değil ama
|
|
ASLAN KUKREDİ DİYE KORKMA :D
|
|
![]() |
|
bizim araçlara double din olmadığı için bunlara yöneliyoruz. Adı bilinen firmalar ise bu tarz uğraşlara girmiyor. Kendin de yapmaya kalksan olmaz. Anlayacapın zevk için alıyoruz. Ben 1 ayı aşkın süredir uğraşıyorum. Sistem geldi çalıştırdım çokta kullanışlı. Sadece kumanda kolunu çalıştıramadım ve yol bilgisayarı verilerini göremiyorum onları çözecek gibiyim. O zaman harika ötesi olacak.
@azakoglu, Hocam mümkünü varsa bana elinizdeki kullandığınız cihazın soketlerini kabloların nerden nereye gittiğini ayrıntılı fotolarla gösterebilir misiniz. İşi çözmek üzereyim sizede yardımcı olmak isterim. |
|
![]() |
|
dostum benim e mail alperazakoglu@hotmail.com bana bir e mail ile kontak bilgilerini gönderirsen hem arar hemde resimleri atarım ama neden sn şu an guest adı altında yazıyorsun anlamış değilim ??? alicikli kodlu adla yazıyordun değilmi daha önce
|
|
|
|
![]() |
|
mentese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2012 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
konuyu hortlatmış oldum,, bu sistemi 6 aydır kullanıyorum ama direksiyon kontrol olayını yapamadık, sistemi takan usta soket uyumsuz dedi.
can bussuz kullanıyorum. araç 2000 model 206 roland garros |
|
Yeşil Zeytin.. 2000 model Roland Garros, Benzin + LPG
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
2000lerde ne can var ne van hocam.
O şekilde kulanmaya devam edin Navigasyona geçince acayip sesler geliyormu ? |
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
pioneer teyp ve stalk adaptörü ben alabilirim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |