![]() |
|
Bende kazacılar kervanına katıldım :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saol arkadaşım. Usta konusunda benim var bi ustam işinin baya ehli cevizlibağda yinede saolasın
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
İkinizede geçmiş olsun arkadaşlar,sizlere birşey olmayışı sevindirici..
Ercan seninki nasıl oldu ? Karşı taraf mı kusurlu ? Tamir için bahsettiğim yer aklında olsun.Hakan seninde ustan yoksa aynı yeri tavsiye ederim,benim 206'nında aynı far,kaput,çamurluk işlemini orda yaptırmıştım özellikle boya işini çok iyi yapıyorlar.. |
|
A3
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
ne alaka bılader allah korusun demı albayım
![]() |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
saolasın yaw ne bilim vaf bu aralar bi enayilik ama en son kazamı 2006 yılında yapmıştım
|
|
![]() |
|
saol albayın sanada geçmiş olusn aynı gün aynı taraf aynı çamurluk yoksa biz kardeşmiyiz yahuu
![]() |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haydaa Hakana geçmiş olsun diycekken konunun sonlarında albayı da gördüm üzüldüm ya :( hakikaten bizlerde bişiyler var ciddi ciddi nazar var bizde arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah bizleri kazalardan belalardan korusun İNŞALLAH tekrarını hiç birimiz yaşamayız.
|
|
![]() |
|
çok değil hiçbisi yok gibi şöyle diyim benim hasarım onunkadar olsa yaptırmazdım okadar
|
|
![]() |
|
oyle sukur canlarınızda bısey sukur allaha
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Albayım geçmiş olsun Allah göstermesin bidaha inşallah
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
saolun ersinim yengemede selamlarımı iletirsinn
|
|
![]() |
|
Eyvallah Kardeşim..
Sağlık Olsun Napalım |
|
![]() |
|
abım senı bılıorum ama sana da buyuk gecmıs olsun pasam
|
|
![]() |
|
Kardeşim Büyük Geçmiş Olsun Bende Bu Gün Talihsiz Bir Kaza Yaşadım ..
Siz Trafikte Ne Kadar Dikkatli Olursanız Olun Millet Malesef Bizim Gibi Dikkatli Olamıyor.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
cok geçmişolsun
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
geçmiş olsun.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
|
|
![]() |
|
abım oyle saten ben hakan83 gorunce ıcım nahos oldu ozellukle o oldugu ıcın degıl neden dersen sureklı konustumuz ve gorustumuz ıcın allah kımsenın basına vermesın abım resımlerı gorunce sukur dedım canında canlarında bısey yok
|
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Geçmiş olsun sans işte sen ani durunca bütün far cıkmış getze cok fazla bırsey yok gibi.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
geçmiş olsun çok üzüldüm allah yaşatmasın bidaha inşallah
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 2345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |