|
silencer egzoz (takıldı ve video çekildi) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Yazar | |
yeditepely
2. Vites 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
metin vıdeonu yenı gordum.cok guzel sılencersız sesi.hayırlı olsun tekrardan.ama bence her an dıken ustunde durma kardesım.baktın bır sefer polıs durdurdu ondan sonra dıkkatlı gezersın.hem senın araban otomatık.polısı kafaya alırsın. ben vıtes gecıslerını yapamıyorum bırturlu motor sesını duymam gereklı zaten bu aracta aragazı verecek degılım verılmez falan fılan dersın kafaya alırsınvanalı egzoslardan bahsetmıssın de onlar sankı patlak egzos sesı gıbı ses verıyor yanılıyormuyum.cunku kucuk bır son susturucu kısmı ve motor var.artık polısler ona bıle alısmıs.egılıp bakıyorlarmıs motor falan var mı dıye.gecen bır arkadasın hondasının ıcınde vana aramıs.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi çok güzel öttürüyo maşallah güle güle kullan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
on numara tek kelimeyle.Dizel arabanın dezavantajı işte bu zevkten mahrum kalmak :)
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Güzel olmuş hayırlı olsun ceza yemessin inşallah kardeşim :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
seninde blow off avantajın var değerini bil
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
taksicicocuk
1. Vites 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
|
metin amca hayırlı olsun yanlız sanki silencerlı veya silencersız hali fark etmiyor gibi geldi bana ama güzel yanü
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
metıncım sesın kralını benım le yasamak ıstermısın canım
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
knk polis amcalar seni bi yakalarsa sesin kralını çıkartırlar :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
once yakalasın sonra ses cıkartması kolay kanka
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadi bakalım :)
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk başlarda pek fark yoktu ama şimdi içi kurum doldu sanırım birde ısınınca çok fark ediyor, silencerliyken bile sesi yüksek çıkmaya başladı.
dün silenceri çıkarttım ses depremi etkisi yapıyor aracın içi titriyor tırstım silencerini geri taktım (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol almıyayım (:
istersen benim egsozu vereyim sana biraz kulaklarının pası silinsin (:
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ha ha ha ha ha
|
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arayıpta bulamadığım video paylaşım için teşekkürler.
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim,
fırsatım olursa egzoz sıcakken ve gündüz çekeceğim daha anlaşılır olacak inşallah.
|
|
|
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
Süper olmuş metinim hayırlı uğurlu olsun benim emektar yaşlı aslanın sesine benziyor aynı seninki yaş farkı var tabi daha bir güzel çıkıyor Ceza meza yemessin inş... Darısı benim başıma artık
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dün metin aracını kadiköyde gördüm aracımın arkasına yanaşmıştı :=) bekliyemedim kusura bakma yenge falan vardı sanırım arabanda :=)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
rockman
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENDE TİTANUM YANIK UÇLU OTTO VAR SESİNDEN MEMNUNUM :D OTOMATİK 306XT M WAR VE YOUŞ YUKARI ÇIKARKEN SOL ŞERİDİ BOŞALTIYORUM SİLENCERI TAKMAYI GEREK YK. SAYGILAR OTTO ON NUMERE
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
okan mutlaka aracını farketmişimdir ama yinede tanıyamamışımdır neredeydim merak ettim doğrusu (:
|
|
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rockman forum kuralları gereği büyük harfle yazmak yasak. Ayrıca profil bilgilerinde eksik onları doldururmusun nereden katıldığını göremedik. birde imza kısmına aracının bilgilerini yazarmısın.
ottonun kalitesi ortada ama bir ses için 250-300 TL arası vermek bana göre biraz fazla olduğu için daha uygun fiyata otto kalitesinde olmasada ona yakın bir kalitede No Name marka bir egzoz aldım. Çokta memnunum.
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |