![]() |
|
işte orjinal peugeot 206 multimedia sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinallik olayı şu oluyor sistem tamamen 206 ya göre orjinal yapılmış hiç ne kablo kesme biçme var nede başka bişey direk bağlantıları cakları hazır
|
|
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
gerçekten çok iyi ve orjinal duruyor ama araba sokakta faln duruyorsa açık hedef..
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun gule gule kullan arkadasım ama dıkkat et arac sokaktaysa sakata gelebılır gercekten.cok guzel ama fıyatı kendısınden de guzel :)) kımse yanlıs anlamasın ama ben ona o kadar parayı veremem.vermem de zaten.:))gercı zevk meselesı.ama 1450 ona verecegıme bır adet angel bır adet led stop bır adet yay vb seyler alırım.:) yada 1450 olsa bunu satar gti alırım :D
|
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
valla arkadaşlar zevk meselesi tabi ama şimdi sırada cruise control , deri kaplama koltuklar , komple izolasyon ve cam tavan var sırasıyla bakacaz artık :)
|
|
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
arkadaşlar elif tunig aynı paralara getiriyor bu tür cihazı bilginiz olsun
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
arkadaşlar lütfen konfigürasyonu okuyun ve aynı cihazı demeyin karıştırmayın lütfen ... önce mesela bi CANBUS ne onu araştırın ...
dışına bakıp hepsine aynı cihaz mantığıyla yaklaşmayın ... ilk sayfada verdiğim konfigürasyon hiçbir yerli cihazda yok ...
|
|
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
http://www.eliftuning.com/Peugeot-307-Aracina-ozel-Black-Panter-Multi-Media-Doubledin_37401.html#0 işte cihazın lingi bu 307 için arkadaşım sana hayırlı olsun gerçekten çok güzel cihaz
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
öncelikle cihazı alan arkadaşa hayırlı olsun. ancak gümrükten geçirilen tv, radyo-teyp gibi ürünlerde 2011 yılından itibaren uygulanan trt bandrolü ücreti, ürünün "Gümük giriş beyannemesinde belirtilen vergi hariç tutarının % 16 sı" olarak belirlenmiştir. yani gelen kargonun içinde fatura varsa, ve bu tutar 200 $ ı geçiyorsa ilave olarakta %10 gümrük vergisi alınır.
ama arkadaştan toplamda %20 lik fazla bir kesinti yapılmış. ben uzun süredir hem kendim için hemde ticari amaçlı yurtdışından devamlı ürün satın alıyorum. benimde bir kaç ürünüm gümrüğe takıldı ve bende bir kere trt bandrolü ve gümrük vergisi ödedim. toplamda fatura tutarının % 26 sı kadar ekstra para ödedim. bu cihazı almak isteyen arkadaşlar satıcıya maille ürünün kargo içeriğini oyuncak yada hediye ve tutarınıda 100-150 $ civarında yazmalarını isterlerse herhangi bir gümrük sorunu yaşamazlar. ha olurda kargo ağırlığı yada hacminin fazla olmasından dolayıda gümrüğe de takılabilir. o zaman istanbuldaki arkadaşlar için söylüyorum, topkapı cevizlibağda ki uluslararası posta işleme merkezine gidip, kargoyu ptt görevlileri ile beraber açarsınız. görevliler bakar, bir dvd oto teybi, faturası olmadığı için size fiyatını sorarlar. vereceğiniz cevapsa zaten belli (100-150$) ve belirttiğiniz fiyattan sadece bandrol öder çıkarsınız. yurtdışından alışveriş yapmak sanıldığı kadar zor ve çetrefilli bir iş değil. bir kere küçük ve ucuz cihazlarla deneyip sistemi öğrenin. sonra işi büyütürsünüz zaten. bugüne kadar sanırım 300 civarı ürün alıp sattım ve gümrüğe sadece birkaç ürün için gittim.
Düzenleyen SAVAŞ - 09 Ekim 2011 Saat 04:22 |
|
![]() |
|
arkadaşlar ben faturaya numune yazısını işletmeme ve faturayı sample olarak hazırlatıp 98 dolar fiyat yazdırmama rağmen gümrükte gümrük vergisi çıkarmadılar ama TRT bandrolü olarak hem radyo hem tv yayınlarını alan bir cihaz olduğu için 180 euro bandrol bedeli aldılar eğer tv özelliği olmasaydı 45 euro alacaklardı.
TV özelliğini istemezseniz daha ucuza gelir yani :)
|
|
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
böyle bi cihaz alıpta tv özelliğini kullanmamak enayilik olur bence :)) tekrar hayırlı olsun abi güle güle kullan :) |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
açıkcası bana pek orjinal gelmedi, orjinalleri zaten Türkiye alt yapısı yeni yeni geldiştiği için yeni model araşlarda oluyor.
bu bana piyasada yan sanayi olark üretilen ve araç için uyumlu halde üretilen bir ürün gibi geldi.
@albayım, hatırlarsan çinde bir firma vardı koliva msn üzerinden kendisi ile görüşmüştü, 300-400 $ a gönderiyorlardı toplu alımlarda indirim de yapmaya hazırdı hatırlarsan ben o firmadan almayı düşünüyorum sayın koliva abimin yardımı ile.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
o fiyatlara olursa metın abı bende alırım kesın cok hosuma gıttı :)))
|
|
![]() |
|
Sanırım bu cihaz CAN_CAN ancak bizim araçlar VAN_CAN. O yüzden cama tutturulmuş navigasyonla devam.
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
206'lar da CAN_Bus yok zaten.Bu cihaz 307'ye de olur.(Eski kasa) Sadece ekran için çerçevesi değişiktir.O da fibercide yaptırılabilir. Ama orjinal her zaman iyidir. http://www.forum-auto.com/les-clubs/peugeot-206-207/sujet380780.htm Bu arada hayırlı olsun.O fiyata güzel cihaz. Düzenleyen individual - 09 Ekim 2011 Saat 14:01 |
|
![]() |
|
bende 307im için bakmıştım bu cihazdan ama sonradan vazgeçtim fiyat yüzünden. arkadaşım senin cihazın hayırlı olsun güle güle kullan inşallah
@metin hocam 300 400 dolara geliyorsa bende alırım :) |
|
![]() |
|
ben buldum aynısını sahıbınden de 1600tl bırde yabancı bır sıtede buldum yur dısı ucretsız kargosu ıle bırlıkte 800 tl ye gelıyor :)))
|
|
![]() |
|
Sahibindeki satıcı ile bende görüştüm geçen sene adam sanki bana distribütör gibi ürünü tanıttı fiyatını sordum garanti veriyorum dedi. Nasıl oluyo dedim oda abi sen al bişi olursa yenisi ile değiştiririm dedi. Bende saol dedim görüşmedim bir daha. Yurt dışındada $550den aşağı bulamadım 800e nerden buldunuz ? O fiyata gelirse tekrar düşünebilirim. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Site iyi hoş teşekkür ederim ama 207 için olan yok. Orda tökezledim ![]() |
|
![]() |
|
ben imzanızda 206 yazıyor dıye bunu gonderdım pardon arkadasım bulmustu 450 dolara gelıyor onu ben de bulursam gondereyım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |