![]() |
|
Continental ile yaşadığım problemler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslanparcası ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1981 Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslanparcası
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2011 Saat 09:52 |
conti şaşırttı beni
|
|
2009 206 sedan 1.4 8V atiker obd2
|
|
![]() |
|
Feridun ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçiş olsun iyiki kazaya veya aracında daha ciddi sorunlara yol açmamış. Şikayetini www.sikayetvar.com dan da ilet etkili bir site umarım çözüme kavuşur.
|
|
2005 Peugeot 307 XR
1.4 HDİ GRİ "Eğer Osmanlı devleti gerçekten soykırım yapsaydı dünyada Türk'ten başka millet olmazdı" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
continental kullanıyorum ama şuan bir sorun yok.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() ![]() ![]() ![]() |
engin bey sizinle aracımız aynı o nedenle sormak istedim aynı şekilde benim araçta da conti 4x4 var çok acayip kayıyor.Patinaj ,yol sesi vs. Siz lassa nın hangi modelini tercih ettiniz.Ben atracta modelini düşünüyorum.Nasıldır?Çok fark var mı arasında teşekkürler...
Düzenleyen adventure peugeot - 20 Ekim 2011 Saat 18:47 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
evet arkadaşlar bencede continental kullanmayın bendede 205/55/16 hız lastıgı sportcontact 2 var onlerde lastık yırtıldı dıslerın ustu yırtıldı paranıza yazık olmasın dıyosanız goodyear performans serısınden veya brıdgestone veya mıchelın kullanın bu 3 marka en ıyısı :) kıslık olarak mıchelın cok ıdeal :) tabı ben kıbrısta kullanıyorum o yuzden kısı gormuyorum :D ama contınentalden uzak kacın :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Malesef Continental türkiye de yaşadığım soruna duyarsız kalmış bulunmaktadır. Sikayetvar.com'a yazdığım şikayete ve continental türkiyeye attığım mail ile ilgili herhangi bir geri dönüş yapılmadı 1 haftadır.
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
Gecmıs olsun... Bana kalırsa senın bayı ıle alakalı bır sanssızlık durumun olmus.
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Geri dönüş olup olmadığı hakkında eger olursa neler yaşadığınızı paylaşırmısınız.Bende continental almayı düşünüyordum.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Yani ne diyelim geçmiş olsun. Yetkili kişilere ulaştığınızda yardımcı olacaklardır. Continental kendini bilmez bir bayiinin kendi çıkarlarını düşünerek müşterisini kaybedecek bir firma değildir. Tabii sadece tahmin. Bu arada iyi de yol yapmışsınız. 30.000 km yol az değil, zaten 40.000 kmden sonra o lastikler iş görmez hale gelir (En azından ben 40 bin devirmiş lastiğe güvenip de binmem ). İşin bir de bu yanı var. Aracınıza acımadınız hadi diyelim kendinize de acımadınız. Balans tutmayan lastik çok ciddi tehlike oluşturur. |
|
![]() |
|
TarkanBaşsoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Üzerindeki tarih Ocak 2010 aldığım tarihle aynı bayideki en taze lastikler takıldı, özellikle dikkat etmiştim alırken
|
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
Üzerindeki dot yani üretim tarihi nedir?2 yıldan fazla yatmış lastik michelinde olsa sorun çıkartır bi kontrol edin istereniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Continental türkiyeye şikayet maili attım bakalım geri dönüş nasıl olacak.Lastikler zaten 30000kmyi geçti bu saatten sonra tek lastik değişimi umurumda olmaz zaten birkaç bin km daha binip yeni lastik alırım araca.
|
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
bende benzer bir sorunu michelin ile yaşamıştım,aynı şekilde bayi yok eksper gelmedi yok şu bu derken ben direk genel merkeze ulaştım şikeyetimin incelenip 3 iş günü içinde geri dönüleceği söylenmişti öylede oldu, ertesi gün aradılar ve başka bir bayii ye yönlendirdiler yarım saatlik bekleyişimin ardından ben 2 lastikten şikayetçi olmama rağmen gecikme ve bayi ilgisizliğinden dolayı mahçup olduklarından 4 lastiğimi istediğim herhangi bir model ile değiştireceklerini söylediler,1 yıllık ücretsiz yol yardımını da 2 yıl a o gün itibari ile yenilediler.
her markada bu tip sorunlar olabiliyor,continental bence en iyi lastik üreticilerinden birisi ama onlarda da hata olmuş ve yetkililere ulaşırsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
Gerçekten şaka gibi. Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
+1
bayi ile halledemiyorsan eve gidip beklemek yerine bölge bayiisine yada direk ithalatcı firmasına ulaşacaksın, gerekirse merkezine mail atacaksın bak aracı kapından alıp lastiği nasıl değiştiriyorlar (:
bir lastik için isimlerini lekelemeyi göze alamazlar,
www.sikayetvar.com a dilekçe yaz onlar sana hemen ulaşırlar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bence tamamen sanssizlik. Hem lastigin fabrikasyon olarak sorunlu cikmasi hem de boyle bir bayii ile karsi karsiya olmaniz. Ben olsam direk continental'in yetkilileri ile irtibata gecmeyi denerdim. Bayi zurnanin son deligi.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu markayı Volkwagen fabrika çıkışı koyuyor arabalara 2007 2008 böyleydi şimdi bilemem bizde yol tutuşundan memnun degldik lassa ya geçiş yaparak kurtulduk.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum ancak fırsatım oldu. Sizlerde benim başıma gelenleri yaşamayın diye size yaşadığım sorunları ve karşı karşıya kaldığım muameleyi aktaracağım.
Ocak 2010 da Ankara EKOL ticareten(continantal bayiii macunköyde) 4 adet 195/65R15 contiPremium Contact2 lastik aldım. Lastikleri aldıktan sonra sık sık balans sorunuyla karşılaştım. Aracım yeni aldığım için sorunun ilk zamanlar jantlarımdan kaynaklandığını düşündüm. araç 110u geçince direksiyonda vibrasyon başlıyordu 130 da direksiyonu tutamayacak kadar artıyordu. Kol masajı yapıyor desem abartmış olmam sanırım. 1 yıl kadar bu sorunum devam etti balans yaptırıyorum araca 500 600 km sonra tekrar bozuluyor aynı duruma geliyordu. 1 yıl sonra lastikleri ön arka yapmayı akıl ettim bu sefer de direksiyonda titreme sorunum gitti ama hızlandıkça arkadan vibrasyon başladı. Sırf bu sebeblerden aracımdan soğumuştum. En son gittiğim balanscı abi sorun senin aracında veya jantlarında değil bir lastiğin problemli dedi. Lastik atlama yapıyormuş fabrikasyon hatalı, aylarca boşa uğraşıp o kadar balans parası vermişim. Neyse bu yılın haziran ayında (9 haziran) lastiği aldığım bayiye gidip böyle böyle durum var diye anlattım bakalım dediler. Baktılar gerçekten lastik problemli. İşte bundan sonra olanlar tam bir komedi zinciri gibi. Ne yapmam gerektiğini sorduğumda bekle istersen biz numaranızı alalım bir ay içinde eksper gelir o da onaylar lastiği değiştiririz dedi bende kabul ettim. Aradan 1 ay geçti arayan soran yok 2 ay oldu hala arayan yok. Ben o bozuk lastiklerimle eksper beklerken 10000km daha yol yaptım. Baktım onların arayacakları yok 10 eylülde tekara bayiye gittim. Karşılaştığım muamele tam bir rezillikti. Gidip benim arızalı lastiğim için eksper gelecekti ne arayan ne soran var diye sordum. Cevap abi continentalin ankarada eksperi yok 1 tane vardı istanbul merkeze alındı o da o yüzden aralıktan önce eksper gelmeyecekmiş. Peki ben ne yapacakmışım, yeni lastik alıp parasını ödeyecekmişim eksper geldiğinde de bakacakmış lastik sorunlu geri ödeme yapacaklarmış bana. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Nerede müşteri memnuniyeti? Karşımdaki adam kaba saba anlaması kıt bana anlatıyor yok her firmada böyle işlermiş yok aslında bu konuda en iyi continentalmiş, lastikten zaten yüzde 10 kazanıyorlarmış(bana neyse ne kadar kazandıkları). Biz ya bozuk lastiğe binecekmişiz ya da EŞEK GİBİ parasını verip yeni lastik alacakmışısız. Daha fazla uzatmamak ve kavgaya sebeb olmamak adına biz seninle anlaşamayacağız diyerek iş yerinden ayrıldım. Kuzenim kendi aracına aldığı Lassa lastikleri 20000km deyken ufak bir sorun yüzünden bir günde değiştirirken(1 lastik problemli ama 4 lastik değişti müşteri memnuniyeti adına) Ben sorunlu bir lastiğimi sözde dünya devi continentalden değiştiremedim. Ailemde 3 adet araba var benim ve babamın aracında continental lastik var. Bundan sonra Continentalden lastik alırım ne de bir başkasına aldırırım. Sizleri de bu konu hakkında uyarmak istiyorum Continental alırken 2 kere düşünün.
|
|
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |