|
bakımdan sonra !!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 Saat 20:40 |
merhaba arkadaşlar 10 gün önce arabanın yağını(castrol edge tam sentetik) yağ filtresini ve hava filtresini değiştirdim bakımdan sonra arabanın canlanacağını düşündüm ama pek fark etmedi hatta aksine arabanın sesi değişti çalışırken sanki bi yerden hava alıyor gibi pat pat ses çıkarıyor ama bunu sürekli yapmıyor.bide arabayı son gaz denedim içinde bi tek ben vardım düz yolda 170 i geçmedi aracımda 225 45 17 lastik var bu hız göstergesini ne kadar yanıltır azmıgösterir çokmu gösterir herkese iyi formlar
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
konuyu güncel tutun bilgili arkadaşlar size yardımcı olacaktır
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
makine nedir ?
yag+filtre degistirmek chip tuning degildir ki, canlanma (!) olsun, periyodik bakim neticede. Atesleme ve/veya yakit pompasindan, egzosttan ...vs.yapabilir (pat-cat sesler) ustanin kullanip test etmesi lazim, yoksa burdan ezbere olacak is degil. Kimi buji diyecek, kimi atesleme. kimi yakit pompasi, kimi egzost... bosuna bisürü para harcayacaksin. |
|
efsanemurat
1. Vites 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
ses egzostan gelmiyor ön taraftan normal motor sesiyle birlikte geliyor bakımını yaptığım usta baktı bi problem yok dedi dizel araç ilk defa kullanıyorum yani iki aydır o yüzden merak ettim belkide normal bişeydir ben anlamıyorum aslında çok rahatsız edici dikkat çekici bi seste değil merak ettim acaba hava filtresimi tam oturmadı.ama sende haklısın dediğin gibi bazen olmadık bi işten düzgün çalışan bi işten kurcalayarak başımıza iş açarız :)))
|
|
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motor yagi olarak Edge serisinden kac numara koyuldu?
|
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Aracın 1.4 hdi xr orjinal lastik ebadı 195*65*15 diye biliyorum.Lastik ebadını 225*45*17 yaptığında hız göstergende binde 3 fark yaratır.Buda ibreden anlayabileceğin bir fark değildir.Ancak 17 jant yakıtını ve aracın günü etkiler özellikle jantlar ağırsa.Kullandığın lastik ve jantlar aracın çekişini kesinlikle etkileyecektir.Farklı ebatları görmek isterseniz aşağıadaki linkten bakabilirsiniz.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
efsanemurat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
motor yağı olarak castrol edge 5w-40 kullandım |
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın 170 i geçememesi çok garip,aracın ivmelenmesini engelleyen birşey var demekki bunun lastiklerle alakası olacağını düşünmüyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç 1.4se 170i geçmemesi çok normal bence.Ses olayına gelince hava filtresine arkadan giren öne doğru gelen bir boru var sol farın orda bitiyor.O boru ile hava filtresinin birleşme yeri tam oturmayınca aracın sesi değişiyor hatta takmazsan abart gibi bir ses veriyor çok tatlı ama sıcak hava çekmesinden sakıncalı onu kontrol et bi benmde başıma geldi aynı şey.
|
|
efsanemurat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
tamam teşekkür ederim aslında benimde aklıma gelmişti ama ihtimal vermemiştim yarın ilk işim orayı kontrol etmek olacak
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
efsanemurat
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
|
kadran 220 motoru yeni yaptırdım 5000 km önce o zamandan beride pek sıkıştırmadım aracı acaba motormu daha açılmadı
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üstat bendeki arabın km 20000 daha olmadı aracı yatırmışlar garajda ona rağmen çok rahat 180 görüyor dahada devam ediyor bu araba açılmamış halde bunu görüyorsan seninki en azından 200 devirmesi lazım.Muhtemelen ivmelenmeyi engelleyen bir sıkıntı var ... |
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Akışmetreydi sanırım o parçanın adı Hüseyinin dediği gibi bizde passatta o parçanın üstündeki kapağı söktük filte takmış gibi ses geliyo bencede orası olabilir gaza bastıkça ses artıyomu ? Artıyosa orasıdır :) kapağı yerine oturt geçer kardeşim. Düz yolda daha önceden 170'i geçiyodunda şimdi geçmiyosa bi problem vardır illaki ama bencede 1.4 aracın 170'i geçmemesi normal gibi geldi,
Kolay gelsin.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Pardon öyleyse, ozaman bi sıkıntı olabilir..
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar ozaman neden 220 kadran var çok merak ettim.Heralde hava olsun diye koydu 220 yazısını...
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben çubuğa tıklatıyorum 1,4 aracı bunun çok rahat bi şekilde görmesi lazım 200 ü bi yerlerde bi sıkıntı oldugu kesin |
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Kardeşim 220 var diye 220 yi basacak diye bi şart yok, kaldıki fabrika çıkışı zaten fazla kadran yazılıyo diye biliyorum ben. Kardeşimin palio var 1.2 8V ondada kadran 220 fakat 160'ı geçmiyo araba :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307nin her modelinin kadran değerleri aynıdır.Bu her motorun aynı sürat yapacağı anlamına gelmez.Ben kullanıyorum bu aracı 4 yıldırda bizde 220yi görür görmesine ama uzun bir düzlük yada yokuş aşağı gidiyo olmak lazım.2004 model araba arkadaşımızınki bendekide 2003 motor ne kadar yeni olursa olsun istersen fabrikadan al sıfır tak turbo vs gibi faktörler çok önemli hızda.Arabamın turbosunun devre dışı kalmıştı beyinden hiç unutmam haliçten taksime çıkıyorum arkadan kıçı kırık lada sellektör yapmıştı bana :)
|
|
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
lada diyip geçme fena gidiyo
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |