![]() |
|
Yağmur Ve Far sensörüm yok. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 00:42 |
|
her ikiside aynı anda devreye girmekte ayrı ayrı devreye sokulmuyor |
||
![]() |
||
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
far düğmesinin üstündeki derken far düğmesi koldan 206 kolun üstünde düğme var onu mu diyorsunuz acaba denicem bugün onu
|
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
far sensörünü açmak için kontağı yarım çevirip far düğmesinin üzerindeki auto yazan düğmeye 5 saniye elini basılı tutman gerekiyor.kontağı tam açmıycaksın ama yarım tur çevirmen gerekiyor sadece akü lambası yanıcak öyle açılır.
|
||
![]() |
||
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
|
far sensörü nerde peki yağmur orda zaten silecek kolunu kaldırdıktan sonra o ön camdaki yerde ışık yanıyor su dök üstünde bir ışık daha yanıyor ve silecekler devreye giriyor ama ben far sensörünü devreye sokamadım yada yok ..
|
||
![]() |
||
|
orta dikiz aynana bak o sadece camamı bağlı yoksa kutuyamı monteli. ön camın ortasına üst kısımdan bak zaten sensörü görürsün |
||
![]() |
||
|
ayne katılıyorum kaskon varsa ön camı değiştir ozaman hallaolur benimde çalışmıyordu ama yeni takacakları camda jel var onunla hallolur. |
||
![]() |
||
|
araçta far ver yağmur sensörünün olduğunu nasıl anlarız.....
|
||
![]() |
||
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
|
Anlamadigim nokta mazur gorun arkadaslar bu yagmur ve far sensorleri dedigimiz sensor ayni yerde ve ayni isi yapan tek bir sensormudir yoksa ayni yerde yanyana 2 adet sensormudur. Bende far sensorunde sikinti yok tikir tikir calisiyor ama yagmur sensoru auto da olursa yagmur yokkende kafasina gore calisiyor. Simdi nereye bakmam gerekiyor ozaman .
|
||
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
|
bende 206 roland garros sahibiyim yağmur sensörü dediğiniz yerde ve damla dştümü çalışıyor silecek kolunu bir kademe yukarı çıkardığımızda ama far sensörü yok galiba yada ben bilmiyorum far sensörü nerden devreye alınıyor acaba ? bilen varsa nerde olduğunu sylerse çok sevinirim
|
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
bence araçta en önemlisi park sensörü,diğerleri olmasada olur.
|
||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
araştırmalara devam..
aracım 206 XT 1.4 hdi imiş.aynen dediğiniz gibi kontak 1. konumdayken auto tuşuna basılı tutunca 'biiiiip' die bi uyarı sesi vermesi ardından farlarım kendi yanıp sönmeye başladı :D kontağı açtığımda parklar yanıyor ardından çalışınca farlar yanıyor,tünel girişlerinde de kendi yanıp sönüyor..herseferinde farları açıp kapatmak sinir ediyodu (önceki cliomda kapılar açılınca sönüyodu bu uyarı sesi veriyodu) şöyleki XT aracımda 4 airbag abs klima elektrikli aynalar otomatik Ön camlar sis farları yağmur sensörü far sensörü tek satır bilgi ekranı :( (teyp saat ve dış ısı bilgileri) kasetçalar teyp arka bagaj filesi bunlar mevcut..var olupta bilmediğim başka birşey varsa paylaşımlarınızı bekliyorum. |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
|
benim far sensörümde güneş tam dik gelmedikçe erken yanıyor eğer ayarı varsa biri nerede olduğunu yazabilirmi?
|
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
XT ise olması lazım zaten. öğrendikten sonra buraya yazarsan diğer kullanıcılarda bilgilenir:)
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
parka inmeyi sabırsızlıkla bekliyorum da gündüz vakti nası deneyeceğim onuda bilmiyorum.
inşallah vardır |
||
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
Feline sahibi olan arkadaşlar daha faydalı bilgi verecektir ama far sensörü sinyal kolunun ucundaki düğmeden ayarlanıyor sanırım. kolun ucundaki düğmeye basılabiliyorsa vardır muhtemelen.
|
||
![]() |
||
|
çok faydalı şeyler paylaşılmış tebrikler..bi cahil sorusu sorayım,yağmur sensörüm var beraberinde far sensörüm de varmıdır?sinyal ve aydınlatmaların olduğu kolda auto modu hatırlamıyorum ama üst tarafından düğmeye basılıyordu.yağmur ve far sensörü birlikte sunulan donanımlarmı?far sensörü olup olmadığını nasıl anlarım?
|
||
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
mimit kardeşim senin için forumda ufak bir araştırma yaptım.
semsword kardeşimizden alıntıdır.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
aynı sorunu biz corollada yaşadık,cam çatlamıştı değiştirildi ama tekrar cam değişene kadar farlar sürekli yanık ve silecekler hiç çalışmıyordu sensörler devredeyken,ne zaman serviste orjinal cam takıldı o zaman sorun çözüldü,bu arada jel değiştiyse onuda bilemiyorum,o arada bize ayrı bir bilgi vermediler.
Düzenleyen mimitt - 04 Ekim 2011 Saat 15:08 |
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
mimit, forumumuzdan NiyO kardeşimizin 206 aracında ki cam orjinal değilmiş yinede yağmur sensörünü kullanabiliyor. Önemli olan cam değil içindeki jelmiş
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
saol kardeşim
|
||
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |