|
Arabayı bağlattım |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3 Aylık muayenemi iptal ettiler muayneden bi geçsin şu işten bir kurtulim bi şekil halledicez ya filtre yada senin dedigin gibi uygulama yapıcam..... ;)
|
|
naill
1. Vites 04 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım kusra bakmada ben arabayı bağlamalarını haklı buluyorum.çünkü rahatsız edici.bu kanunen zaten yasak sende yaptırmışsın bağlamışlar gayet normal.öyle düşünürsen,uyuşturucu içmekte yasak ama istersen ne yapıp edip gidip satın alabiliosun.böyle şeylere kızmamak lazım.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Muhammet
2. Vites 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Uploaded with ImageShack.us ben bu araçla çevirmeden hiç problemsiz geçtim polisten polise değişiyor bu arada aracın resimlerini bulamadım almadan önce internetten indirdiğim resmi kusura bakmayın
|
|
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 567 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |