Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Arabayı bağlattım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Arabayı bağlattım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 02:07
Geçmiş olsun arkadaşlar.Elbetteki polisler görevilerini ifa etmeye çalışıyor ancak görevlerini yapalım derken işgüzarlık yapıp olayları bu saçmalıklara dönüştüyorlar ne yazıkki.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 09:58
Büyük Geçmiş Olsun...
Ama Buda Bir Gerçek 1O6 lara Ekstra Cinslik Yapıyor Polisler...

Benimde Aracımda Cam Film Var ... Çok Şükür Şimdiye Kadar Bir Sıkıntısını Görmedim...

Gezdiğim Gittiğim Yolları Düzenli Kullandığımdan Olsa Gerek... Yoksa Bende Cezayı Çoktan Yemiştim ...

Yapacak Birşey Yok... Seve Seve Ödeyeceğiz Cezamızı 
Sinirli
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:00
Orjinalini yazan: brutal brutal Yazdı:

Herkese hayırlı aksamlar orhanım sanada gecmıs olsun kardesım cok dıl dokmeme ragmen aracını kurtaramadım .. bu duruma oldukca uzgunum zaten polıs konusmalarıma da ayar oldu .. ama sımdı ben ıtıraz edıcem flım olayına cunku muayenede gecıyor ayrıyetten benım ıcerısı barız sekılde gozukebılıyor . ve butun okul tasıtlarında resmı olsun olmasın tıcarı araclarda sahsı araclarda devlet araclarında polıslerde bıle cam flımı varken nasıl oluyorda ceza kesıyor anlamıyorum madem kesıcen once uyar plakaya ısle cam flımınden uyarıldı dıye sokmesse kes cezayı ..

abi böyle dersen akıl vermiş oluyorsun. biliyorsun onlar o üniformayı giyince kendilerini senin karşında başbakan sanıyorlar. Adım gibi eminim kendi aracı varsa eğer herşeyi eksiktir çünkü polis çevirdiğinde bağlayamazlar onların aracı hususi ama gönüllerinde makam aracı

duran araca ceza kesmelerini anlamadım. tamam trafikde takmak yasak ama belki ben modifiye reklamı yapmak için aracı film egzoz takıp çekici ile getirip benzinliğin oraya indirdim? buna karışamazki duranaraca bunu yapması çok yanlış. okul bitsinde kpss girip polis olacam oradan müdürlüğe çıkarım ondan sonra rahatsınız merak etmeyin (:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:01
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

yoo gayet trafikdi çeviren ekip

eksoz sesi 70 db den düşükse yasalara uygun ama polisde db ölçüm aleti olmadıgından tuttugunu bagla

türkçe nasıl esnek bi dilse kurallarda polisler için öyle nasıl hoşuna gidiyosa o şekilde esniyo kurallar

dinçerim evet haklısın. bende 76-77 db biliyordum tabi istersen 20 db ses çıkar adam gıcık kaptımmı buluyor bişey hiç bulamazsa memura hakaret etti kes cezayı Gülme
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:05
Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Teşekkürler arkadaşlar bizler size EGSOZ ve CAM FİLMİ ile birer örnek olarak....(abart sökün başınıza bu işler gelmemesi için cam filmi ise önler hariç arka camlara uygulayın....) 

orhan amma sinirlerim bozuldu ya. peki benim aracımı eşimde kullanıyor ama gören maganda ayılar sıkıştıyıor (şerefsiz adi köpekler, inşallah onlarında karısı yola çıkar) ben şimdi baş edemediğim için aracın içi gözükmesin diye film yaptırmak istiyorum ama suç. peki yolda sıkıştıran olunca adamın aracını ve plakasını trafiğe bildirdiğimizde hiç ilgilenmiyorlar onların yaptığı kanunları ihmal etmek değilmidir. kaç kere şikayet ettim ama hiç birine bişey yapmadılar kanunu uygulamadılar ama film takınca ozaman kanunları uygulayasıları geliyor kanı bozuk bazı namuzsuzların.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:05
Teşekkür ederim inşallah sizlerinde başına gelmez kendi ellerinde gidip otoparka bırakıyosun bide ordan çıkarken arabaya baka kalıyosun :( ...Ön camlarda film var bence şuan itibari ile sökün sonuçu kötü oluyor(140tl)
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:17

eğer film takarsam, onu bağlayacak olan polise ilk önce diğer ihbalarımın hesabını soracam yani o aracı bağlatsam bile ortalığı birbirine katmadan ayrılmam oradan. 400 TL çektiler cam karartma işine bakalım gerekirse raporla vs ile halledicem sorduklarında gözlerine sokacam (:

Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 10:20
Kardeş çok üzüldüm sanada brutal kardeşede çok geçmiş olsun.Daha ben gelip sizin araçlara bakacaktım tırstım şimdi.Geçen kaza olayında polis rapor için gelince ilk önce cam filmini söyledi uygulama var söktür ceza yersin diye.Dogruymuş bide gördü sizin araçları dedi kendince bunlar simdi sahil yolunda kapışır taş koyayım.Raporu almak için gittiğimde bi arkadaş vardı abart yüzünden aracını bağlamışlardı.
Valla moralim bozuldu çok üzüldüm.Geçmiş olsun kardeş.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 11:59

Teşekkür ederim inşallah sizlerinde başına gelmez kendi ellerinde gidip otoparka bırakıyosun bide ordan çıkarken arabaya baka kalıyosun :( ...Ön camlarda film var bence şuan itibari ile sökün sonuçu kötü oluyor(140tl)

140 tlden fazla tutcakki o seni daha muaneye tabi tutcaklar 140 tl cezan  muanesi var otoparkı falan

Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 12:38
geçmiş olsun arkadaşlar, malesef bu gibi durumlar çok sık yaşanır oldu ülkemizde...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 12:49
Arkadaslar oncelıkle gecmıs olsun. Ben her zaman soylerım fılm takmayın dıye... Egzoz ve fılm polısın en cok dıkkatını ceken objeler...

Pıyasada bulabılecegınız Bod perdeler var. Onlardan alıp takın. Aracınız ıcın yoksada sız yapabılırsınız cok zor degıl...

Düzenleyen CeCoLi - 01 Ekim 2011 Saat 12:50
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 13:11
Orjinalini yazan: OkaN OkaN Yazdı:

140 tlden fazla tutcakki o seni daha muaneye tabi tutcaklar 140 tl cezan  muanesi var otoparkı falan

Yok o 140TL emre abi için benim işlemler daha çook.....Daha öncede abimin başına geldi onda 306 vardı biliyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 13:39
Arkalarda film olunca sorun olmuyor mu ki ? bence de ona da takılırlar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 14:08
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Teşekkürler arkadaşlar bizler size EGSOZ ve CAM FİLMİ ile birer örnek olarak....(abart sökün başınıza bu işler gelmemesi için cam filmi ise önler hariç arka camlara uygulayın....) 

orhan amma sinirlerim bozuldu ya. peki benim aracımı eşimde kullanıyor ama gören maganda ayılar sıkıştıyıor (şerefsiz adi köpekler, inşallah onlarında karısı yola çıkar) ben şimdi baş edemediğim için aracın içi gözükmesin diye film yaptırmak istiyorum ama suç. peki yolda sıkıştıran olunca adamın aracını ve plakasını trafiğe bildirdiğimizde hiç ilgilenmiyorlar onların yaptığı kanunları ihmal etmek değilmidir. kaç kere şikayet ettim ama hiç birine bişey yapmadılar kanunu uygulamadılar ama film takınca ozaman kanunları uygulayasıları geliyor kanı bozuk bazı namuzsuzların.
Ya sorma dün geceden beridir bende fenayım şimdi otoparktan aldım arabayı...Cam filmi uygulamasında çok haklısın insanlar içinde bayan gördümü aval aval baka kalıyorlar ve sıkıştırmaya başlıyorlar helede direksiyon dersinde şöför bayansa vay onun haline ama gel gelelim ki cam filmi yapamıyoruz arabaya :(
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 14:09
Orjinalini yazan: Alicangulpinar Alicangulpinar Yazdı:

Arkalarda film olunca sorun olmuyor mu ki ? bence de ona da takılırlar.

Benim arka sağ sol camlar filimli ona bi halt diyemiyorlar 3 ay önce o şekilde muayeneden geçmişti ;)

Düzenleyen Quik_1o6 - 01 Ekim 2011 Saat 14:09
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 14:30

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Ya sorma dün geceden beridir bende fenayım şimdi otoparktan aldım arabayı...Cam filmi uygulamasında çok haklısın insanlar içinde bayan gördümü aval aval baka kalıyorlar ve sıkıştırmaya başlıyorlar helede direksiyon dersinde şöför bayansa vay onun haline ama gel gelelim ki cam filmi yapamıyoruz arabaya :(

toplam nekadar ödedin neler yaptın da çıkardılar
Yukarı Dön
okan4037 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
17 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı okan4037 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 14:31
Yani nedenebilirki polislere kızmıyorum modifiye yasası çıkması lazım aslında.. kabununlar çok ağır

Benide trafikte biraz hız yaparken kesiciye sokarak yakalamışlardı
motorize ekipler ardındanda transit ekip gelmişti.. kaçmadım
suçunu billiyosun sanırm dediler bilmiyorum abi dedim

Abart egzoz (sebring komple susturucu vardı )
Sis farın açık
telefonla konuşuyordun
emniyet kemerin takılı değil  

cezan çok fazla dedi yalvar yakar cezayı indirttirmiştim 1 gün sonra arabayı satıyordum..
Ehliyetimde yoktu askeriyede kalmıştı...  tek ceza olarak 140 tl ehliyeti yanımda bulundurmamaktan yazmıştı allah razı olsun anlayışlılardı ama çok laf söylediler ki haklılardı trafiği karıştırmıştım biraz
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
Yukarı Dön
FromHeLL54 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
20 - Eylül - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı FromHeLL54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 14:34
öncelikle cok gecmiş olsun bildigim kadarıyla son cıkan yasalara göre gazetede okumuştum polisler uyarmadan ceza kesmıyorlarmıs eger uyarmadan ceza keserse buna itiraz hakkın varmıs ve %70 kazanma sansın varmıs demınden berı arıyorum o makaleyi bulamadım ama :/ tekrar cok gecmiş olsun :'(
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 15:08
Abart egzoza bende karşıyım fakat cam filmi için 140 tl habire ceza yemektense e her an polis dur diyecek stresine girmektense 70 TL ye işletin ruhsatınıza olsun bitsin arkadaşlar.Çok çok geçmiş olsun.
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 15:14
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Abart egzoza bende karşıyım fakat cam filmi için 140 tl habire ceza yemektense e her an polis dur diyecek stresine girmektense 70 TL ye işletin ruhsatınıza olsun bitsin arkadaşlar.Çok çok geçmiş olsun.

Cam filmi ruhsata işletilebiliyormu.Ben yaSSak diye biliyorum eğer raporun yoksa.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 23456 7>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26369 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 212 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37010 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296756 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 87 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94119 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 873 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6247 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 317 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49372 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 604 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1886 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1057 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English