|
Arabayı bağlattım |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Yazar | ||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracım park halinde duracak gelecek bana çalıştır diyecek öyle bi kural bilmiyorum
benim aracımdada eksoz var ara susturucu iptal +chip 2 gün önce durdurdu bindi arabaya gitti bi tur attı geldi verdi gidebilirsin dedi bunadamı hakkı var itiraz etsen ceza kesecek |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Egzoz sesi normalse emisyonu da düzgünse pulu varsa ama orjinal değilse yine kesebilir mi ? yine meraktan soruyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok ilginç ya :S
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Seninki tamamen şans yoksa affetmezlerdi... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Araba bagırmadıgı sürece sıkıntı yok....Digerleri zaten hep olması gerekenler |
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Adam arabayı beğendi hevesini aldı heralde
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Senin arabaya aşayiş ekibi binmiştir o trafik polisi olsaydı kesin paketleme yaparlardı senide 34sea45
|
||
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cam filmi konusunda yukarıdan bir emir gelmiş olabilir. malum son zamanlarda terör tırmandı. birisi simsiyah filmli bir arabayla gelip bir yerleri havaya uçursa yada birilerine ateş etse... herhalde başımıza böyle bir şey gelse cam filmi yasak olsun diye herkezden önce biz destekleriz.
geçmiş olsun. |
||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yoo gayet trafikdi çeviren ekip
eksoz sesi 70 db den düşükse yasalara uygun ama polisde db ölçüm aleti olmadıgından tuttugunu bagla türkçe nasıl esnek bi dilse kurallarda polisler için öyle nasıl hoşuna gidiyosa o şekilde esniyo kurallar |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Teşekkürler arkadaşlar bizler size EGSOZ ve CAM FİLMİ ile birer örnek olarak....(abart sökün başınıza bu işler gelmemesi için cam filmi ise önler hariç arka camlara uygulayın....)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen öle katılıyorum sana baya bi esnek kurallarımız var... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Otoparka giderken aradan bir tanede minicooper aldı yanımıza onada 140 tl ceza kesti aracında film olduğu için...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sonuç olarak Allah yolumuzu çevirmelerden uzak etsin Talihsizlik yaşayan arkadaşlara çok geçmiş olsun.
Düzenleyen Alicangulpinar - 01 Ekim 2011 Saat 01:06 |
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sonunda göz doktorundan alıcam raporu koyucam zifiri siyah filmi gel kes cezayıda görim :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öle bişi varsa bende yapimde arabayı polislerin gözüne sokim inadına yanına yanaşıp camı hafif aralıycan tip tip yüzüne bakıcaksın... |
||
34sea45
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gözlerinde güneşe ışıgına karşı alerji varsa eger (ileri düzey) ön cam dahil komple zifiri siyah kaplaya bilirsin
ama bizim esnek kurallarımızı devreye sokarlar :) tamponlarıda zamanında ruhsata işlettik ama polis beni baglamaz dedi bagladı aracı :) |
||
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
suan sağlam bır dılekce hazırladım sabah 8 dogru emnıyete ..
|
||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
Hayırlısı olsun, geçmiş olsun arkadaşlar.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |