|
Arabayı bağlattım |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:01 |
|
Emre(brutal) abiyle bu geceki ilk tanışmamızda başımıza gelenlere bakın :( bir benzinlikte durmuş ne güzel muhabbetimizi ederken trafik polisi gelip emre abiye cam filmi yüzünden ceza kesip benimde aracımı egsoz yüzünden bağladılar..Ne biçim bir ülkedeyiz anlamadım gitti ne adalet var ne hukuk var madem yasak o zaman satmayın lanet olası parçaları....Artık polislerden nefret ediyorum bana polisler hakkında iyi şeyler söylemeyin arkadaşlar artık onlara hiçbir bağımlılıgım yok insanda biraz insaf olur bir dünya dil döktük öledir böledir
Düzenleyen Quik_1o6 - 01 Ekim 2011 Saat 00:51 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Artık polis gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor :(
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
park halindeki aracı nasıl baglarlar ? bu nasıl bi saçmalık
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
abicim çok büyük geçmiş olsun bende yaklaşık 1.5 - 2 ay önce cam filmi yüzünden ceza yemiştim senle aynı duygular içerisindeyim polislere karşı.Allah'ın dan bulsunlar abi...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçmiş olsun :( baştan ceza kesip uyarması gerekmiyor mu bunların ya :S
|
||
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
çok geçmiş olsun nasıl bağlarlar öle direk ya :(
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sinirim bozuldu şuan cidden..Park halinde egzozu nasıl duydular da bağlıyorlar.
Düzenleyen Alicangulpinar - 01 Ekim 2011 Saat 00:08 |
||
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Herkese hayırlı aksamlar orhanım sanada gecmıs olsun kardesım cok dıl dokmeme ragmen aracını kurtaramadım .. bu duruma oldukca uzgunum zaten polıs konusmalarıma da ayar oldu .. ama sımdı ben ıtıraz edıcem flım olayına cunku muayenede gecıyor ayrıyetten benım ıcerısı barız sekılde gozukebılıyor . ve butun okul tasıtlarında resmı olsun olmasın tıcarı araclarda sahsı araclarda devlet araclarında polıslerde bıle cam flımı varken nasıl oluyorda ceza kesıyor anlamıyorum madem kesıcen once uyar plakaya ısle cam flımınden uyarıldı dıye sokmesse kes cezayı ..
|
||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kıskançlığından çatlamışdır sizin güzelim arabaları görünce bu yüzden kıllık yapmıştır ş...........!
|
||
ekinoks44
2. Vites 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
|
|
geçmiş olsun kardeşim. benimde camlar filmli şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık ama yamuğun birine denk geliriz diye korkuyorum.
|
||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
katılıyorum.başka bir açıklaması olamaz.
|
||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cam filmine ne kadar ceza kesiyorlar merak ettim ?
|
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
avcifurkan
1. Vites 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
|
|
Öncelikle geçmiş olsun. Bence de birşeye kıllanmıştır, yada evde hanımı azarlamış kedi gibi pusmuş gelip hıncını sizden almıştır, yada çocukluğuna inmek lazım kimbilir neler vardır. |
||
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
normalde öyle olması lazım abi size bugün gözümle gördüğüm canlı bir olayı anlatmak isterim.Kağıthane devlet hastanesi önü tek gidişlik bir yol araçlar acil hastaları nedeni yada hastaneye geldiklerinden dolayı araçları düzgün bir şekilde yada düzensiz bir şekilde bırakmak zorunda kalıyolar bir anlık telaşla adam dışarı bir çıkıyor.Hastanenin çevresine çekilen araçlardan eser kalmıyor.Çünkü peşpeşe 3 tane trafik polis çekicisi avlıycak adam arıyor ve sağlık için uğraşan kişiler bu sefer araçlarını kurtarmayla uğraşıyorlar işin komik tarafı ise bugün okula giderken gözlemlediğim olaydı.Bugün saat 2.45 civarı hastanenin önünden geçtim ve bir baktım polisler imkansızı başarıyorlar iki araç arasındaki düzgün park edilmiş bir aracı alıp çekiciye attılar ve çevresinde o kadar düzensiz çekilen araçlara dokunmadılar bile.İşte biz buna Trafik Polisi diyoruz. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilk etapta 140 diye biliyorum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilk etapta ? yani sökmezsen ve yine ceza keserse daha mı yükseliyor ceza ?
|
||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Polisler iyi niyetli yaklaşsalar kimse onlara neden kuralları uyguluyorsun demez zaten. Ama üniforma giyen kendini bir şey sanıyor. Özellikle İstanbul'da bu çok bariz görünüyor. Burak arkadaşın anlattığı da buna bir örnek.
Düzenleyen Alicangulpinar - 01 Ekim 2011 Saat 00:18 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 7> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |