Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Arabayı bağlattım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Arabayı bağlattım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Arabayı bağlattım
    Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:01
Emre(brutal) abiyle bu geceki ilk tanışmamızda başımıza gelenlere bakın :( bir benzinlikte durmuş ne güzel muhabbetimizi ederken trafik polisi gelip emre abiye cam filmi yüzünden ceza kesip benimde aracımı egsoz yüzünden bağladılar..Ne biçim bir ülkedeyiz anlamadım gitti ne adalet var ne hukuk var madem yasak o zaman satmayın lanet olası parçaları....Artık polislerden nefret ediyorum bana polisler hakkında iyi şeyler söylemeyin arkadaşlar artık onlara hiçbir bağımlılıgım yok insanda biraz insaf olur bir dünya dil döktük öledir böledir   AğlamaAğlamaAğlamaAğlamaAğlama

Düzenleyen Quik_1o6 - 01 Ekim 2011 Saat 00:51
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:02
Artık polis gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor :(
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:03
park halindeki aracı nasıl baglarlar ? bu nasıl bi saçmalık
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:04
abicim çok büyük geçmiş olsun bende yaklaşık 1.5 - 2 ay önce cam filmi yüzünden ceza yemiştim senle aynı duygular içerisindeyim polislere karşı.Allah'ın dan bulsunlar abi...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:04
Geçmiş olsun :( baştan ceza kesip uyarması gerekmiyor mu bunların ya :S
Yukarı Dön
AliÖzagan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
19 - Mart - 1990

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı AliÖzagan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:06
çok geçmiş olsun nasıl bağlarlar öle direk ya :(
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:07
Sinirim bozuldu şuan cidden..Park halinde egzozu nasıl duydular da bağlıyorlar.

Düzenleyen Alicangulpinar - 01 Ekim 2011 Saat 00:08
Yukarı Dön
brutal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Mart - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı brutal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:08
Herkese hayırlı aksamlar orhanım sanada gecmıs olsun kardesım cok dıl dokmeme ragmen aracını kurtaramadım .. bu duruma oldukca uzgunum zaten polıs konusmalarıma da ayar oldu .. ama sımdı ben ıtıraz edıcem flım olayına cunku muayenede gecıyor ayrıyetten benım ıcerısı barız sekılde gozukebılıyor . ve butun okul tasıtlarında resmı olsun olmasın tıcarı araclarda sahsı araclarda devlet araclarında polıslerde bıle cam flımı varken nasıl oluyorda ceza kesıyor anlamıyorum madem kesıcen once uyar plakaya ısle cam flımınden uyarıldı dıye sokmesse kes cezayı ..
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:08
kıskançlığından çatlamışdır sizin güzelim arabaları görünce bu yüzden kıllık yapmıştır ş...........!
Yukarı Dön
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:08
geçmiş olsun kardeşim. benimde camlar filmli şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık ama yamuğun birine denk geliriz diye korkuyorum.
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:09
Orjinalini yazan: OKANKYM OKANKYM Yazdı:

kıskançlığından çatlamışdır sizin güzelim arabaları görünce bu yüzden kıllık yapmıştır ş...........!

katılıyorum.başka bir açıklaması olamaz.
Yukarı Dön
atakanka Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Eylül - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı atakanka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:11
cam filmine ne kadar ceza kesiyorlar merak ettim ?
Varlığımız provakasyon birbirimize.
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:11
geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
avcifurkan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı avcifurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:11

Öncelikle geçmiş olsun.
Bence de birşeye kıllanmıştır, yada evde hanımı azarlamış kedi gibi pusmuş gelip hıncını sizden almıştır, yada çocukluğuna inmek lazım kimbilir neler vardır.
2007 407 2.0 HDI Executive OV
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:11
Orjinalini yazan: Alicangulpinar Alicangulpinar Yazdı:

katılıyorum.başka bir açıklaması olamaz.
park halindeki araca gelip ceza kesiyosa ben buna yorumlarım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:11

Geçmiş olsun :( baştan ceza kesip uyarması gerekmiyor mu bunların ya :S

normalde öyle olması lazım abi size bugün gözümle gördüğüm canlı bir olayı anlatmak isterim.Kağıthane devlet hastanesi önü tek gidişlik bir yol araçlar acil hastaları nedeni yada hastaneye geldiklerinden dolayı araçları düzgün bir şekilde yada düzensiz bir şekilde bırakmak zorunda kalıyolar bir anlık telaşla adam dışarı bir çıkıyor.Hastanenin çevresine çekilen araçlardan eser kalmıyor.Çünkü peşpeşe 3 tane trafik polis çekicisi avlıycak adam arıyor ve sağlık için uğraşan kişiler bu sefer araçlarını kurtarmayla uğraşıyorlar işin komik tarafı ise bugün okula giderken gözlemlediğim olaydı.Bugün saat 2.45 civarı hastanenin önünden geçtim ve bir baktım polisler imkansızı başarıyorlar iki araç arasındaki düzgün park edilmiş bir aracı alıp çekiciye attılar ve çevresinde o kadar düzensiz çekilen araçlara dokunmadılar bile.İşte biz buna Trafik Polisi diyoruz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:14
Orjinalini yazan: atakanka atakanka Yazdı:

ilk etapta 140 diye biliyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:14
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

geçmiş olsun ama kurallara uymayıp sonra ceza yedıgımızde polislere kızmanın bı anlamı manası yok bence adamlar işini yapıyor işini yaptıgı ıcın onları suclu olarak gormek yanlış yuksek ses muzıkte yasak ama bu yuzden teyp kolon satısını ıptal edemezsın yada bellı bı sınır koyamazsın aynen aracta yuksek hız yasak oldugu ama aracların yuksek hız yapabıldıgı gıbı cevre rahatsızlıgından dolayı cezası var tabıkı normal karsılamak gerekır
haklısın doğru söylüyosun ama benim iki tane polis komşum var araçlarının içi görünmüyo filimden sim siyah ozaman kendileride kurallara uysunlar.
Yukarı Dön
atakanka Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
01 - Eylül - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı atakanka Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:15

Orjinalini yazan: atakanka atakanka Yazdı:

ilk etapta 140 diye biliyorum.

ilk etapta ? yani sökmezsen ve yine ceza keserse daha mı yükseliyor ceza ?Sleepy
Varlığımız provakasyon birbirimize.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:16

Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

haklısın doğru söylüyosun ama benim iki tane polis komşum var araçlarının içi görünmüyo filimden sim siyah ozaman kendileride kurallara uysunlar.

Polisler iyi niyetli yaklaşsalar kimse onlara neden kuralları uyguluyorsun demez zaten. Ama üniforma giyen kendini bir şey sanıyor. Özellikle İstanbul'da bu çok bariz görünüyor. Burak arkadaşın anlattığı da buna bir örnek.

Düzenleyen Alicangulpinar - 01 Ekim 2011 Saat 00:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 759 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6169 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1098 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 272 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3580 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49288 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 513 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 331 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 552 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4377 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1799 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1024 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28809 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3720 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26149 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English