![]() |
|
Arabayı bağlattım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abicim çok büyük geçmiş olsun bende yaklaşık 1.5 - 2 ay önce cam filmi yüzünden ceza yemiştim senle aynı duygular içerisindeyim polislere karşı.Allah'ın dan bulsunlar abi...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
park halindeki aracı nasıl baglarlar ? bu nasıl bi saçmalık
|
|
![]() |
|
Artık polis gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor :(
|
|
![]() |
|
Emre(brutal) abiyle bu geceki ilk tanışmamızda başımıza gelenlere bakın :( bir benzinlikte durmuş ne güzel muhabbetimizi ederken trafik polisi gelip emre abiye cam filmi yüzünden ceza kesip benimde aracımı egsoz yüzünden bağladılar..Ne biçim bir ülkedeyiz anlamadım gitti ne adalet var ne hukuk var madem yasak o zaman satmayın lanet olası parçaları....Artık polislerden nefret ediyorum bana polisler hakkında iyi şeyler söylemeyin arkadaşlar artık onlara hiçbir bağımlılıgım yok insanda biraz insaf olur bir dünya dil döktük öledir böledir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Quik_1o6 - 01 Ekim 2011 Saat 00:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |