Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 yakıt
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 yakıt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kenan_gul Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Mayıs - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kenan_gul Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 01:10
benim de benzin gaz atlama sorunu vardı..bi ustayya goturdum... abi sokup at bunu yenisini tak dedi.. bu adam olmaz... ilçede bi ustaya gittim sonra  adama anlatim olani o seni soymaya calısmıs dedi. eline bi tornavida aldı sıktı mi gevsettimi bi yeri anlamadim ama :) oldu bitti masalla ogun bugun gecti gitti sorun...
306...kırmızı....306..platinium...
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 01:21
inş bende bi ayar tuttururum olmadı bi ankaraya gittimde hallederim 
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 01:25
sahi benim eksoz patlak son kazan mı ne diolar son parcası o bu kadar etki edermi 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 09:41
Orjinalini yazan: kenan_gul kenan_gul Yazdı:

320-350 yakar bence....tabi kesin tl yi ersin abi biliyodur...

en son ankaraya gittim geldim  4 kişiydik araçta  945 km yol yaptık 270 tl benzin gitti ... yeri geldi 190 yeri geldi 150 yeri geldi 130  ama genelde 120-130 gittim bide ankaranın içini dolaştık dur kalk felan ... ben yakıtımdan memnunum ...  ha lpg olsa dahada güzel olur...  ben şunu kesin biliyorum bizim bu araçlarla  110 km geçme inanın bana yakıtı çok iyi uzun yolda...ne kadar sakin kullanırsan ne kadar bakımlarını zamanında yaptırırsan o kadar güzel olur...bide benim araç  100 lük...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 09:45
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

çorumdayım sanayiye giriyorum voltran diyorum adam bakmıo biz anlamıyok diyor 

fatsaya giderken çorumdan geçiyorum ...görüşürüz belki ??
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:52
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Orjinalini yazan: kenan_gul kenan_gul Yazdı:

320-350 yakar bence....tabi kesin tl yi ersin abi biliyodur...

en son ankaraya gittim geldim  4 kişiydik araçta  945 km yol yaptık 270 tl benzin gitti ... yeri geldi 190 yeri geldi 150 yeri geldi 130  ama genelde 120-130 gittim bide ankaranın içini dolaştık dur kalk felan ... ben yakıtımdan memnunum ...  ha lpg olsa dahada güzel olur...  ben şunu kesin biliyorum bizim bu araçlarla  110 km geçme inanın bana yakıtı çok iyi uzun yolda...ne kadar sakin kullanırsan ne kadar bakımlarını zamanında yaptırırsan o kadar güzel olur...bide benim araç  100 lük...

ersinim bende izindeyken tam olarak km 840 iken pompaya dayadım 194 de pompa attı 200 e tamamladık yani demem oki uzun yolda benzinli olmasına rağmen fena değil ortalama hızım 110-130 klima full açık bagaj+4 kişi

izin dönüşünde toplam yapılan yol 2186 km alınan yakıt 610 tl ortalama 28 krş klimalı uzun yol kısa yol karışık ve tamamına yakını yüklü artı klimalı sizce nasıl arkadaşlarım yorumlasın benzin litre fiyatı 4.32 dir
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 10:56
Erkan abı masallah dıyelımde nazar degmesın motoruna Sırıtma
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 11:05
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Erkan abı masallah dıyelımde nazar degmesın motoruna Sırıtma

sağol cem üstat hepimize aracı ilk aldığımda şehir içi yakıtı 50-60 krş üzerindeydi komple benzin filtresi yağ yağ filtresi hava filtresini değiştirdim peki bunlar bu kadar farkettirirmi acaba derken hava filtresini değiştirirken farkettim rengi bile gözükmüyordu pislikten ve tozdan renk atmıştı adeta benzin filtesi ise aracın daha orijinal filtresiydi filtrelikten çıkmıştı benim eski renodan biliyorum yağı değiştirirken piyasanın en adi filtresi olan kağıt ve sıkı filtre koymuşlar 3.82 den 50 tl lik benzin alıyordum 97 km olunca ışık yanıyordu ve motordan acayip benzin kokuları geliyordu demem oki bu hava filtresi basit ama bir okadarda önemli bir konu dikkat edelim araç kullanıcıları olarak ben çok faydasını gördüm
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 11:46
valla benim araçta babam kullandımı baya ekonomik oluyo ama bende çok yakıyo :(  30 kuruş falan yakıyo  tabi üzmiycen arabanı sen ses dinlemek istersen  40 kuruş yakarsın :) 
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 12:13
seviyorum 306 ları ...bakarsan ve  3000 deviri geçmessen kimseyi üzmez... ben ve erkan abi benzinde örnek verdik ... yakıtımız çok iyi yani ... ama lpg olsa daha daha iyi .. burdaki örneğimizde cecoli hemde 1.8 motora sahip hemde açık hava filtresi var  adam rahat rahat  basıyor kardeşim ... cecoli arzular şelale üstad...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:40

seviyorum 306 ları ...bakarsan ve  3000 deviri geçmessen kimseyi üzmez... ben ve erkan abi benzinde örnek verdik ... yakıtımız çok iyi yani ... ama lpg olsa daha daha iyi .. burdaki örneğimizde cecoli hemde 1.8 motora sahip hemde açık hava filtresi var  adam rahat rahat  basıyor kardeşim ... cecoli arzular şelale üstad...

Ersınım sagolasın Göz Kırpma Sırıtma

Senın aracın yenı yazılımlı oldugundan tahmın edıyorum kı benımkınden daha az yakar lpg olsa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:43

Senın aracın yenı yazılımlı oldugundan tahmın edıyorum kı benımkınden daha az yakar lpg olsa

Gülme az kaldı az kapını tık tık tıklıcam sanırım ... ben normalde bi cumartesi pazar kullanıyordum arabayı :))) ama bu buluşmalar devam edicek  :)) gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse :)) o bakımdan hem gezelim hemde tasarruf yapalım :)) lpg geçicem cecoli biraz daha zaman ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:49

Gülme az kaldı az kapını tık tık tıklıcam sanırım ... ben normalde bi cumartesi pazar kullanıyordum arabayı :))) ama bu buluşmalar devam edicek  :)) gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse :)) o bakımdan hem gezelim hemde tasarruf yapalım :)) lpg geçicem cecoli biraz daha zaman ...

Tamam artık sen ne zaman ıstersen Göz Kırpma 
Ama benım sozumu dınleyıp daha evvel taktırmıs olsaydın sımdıye neredeyse amortı edecektın Embarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 14:56
zararın neresinden dönersek kar... daha çok buluşmaya katılacağım için lpg şart ... Thumbs Up halledcez inş. o zaman ben sana sorarım yetiş yetiş demeyi Embarrassed
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:09
valla  cok  mennum  olurum  
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:11
benım  bırqaz  arabaya  bakım  lazom   herhal  ufak  tefek  arac  full orjinal  ama  aldım  adam emeklı arabayı aldımda  yağcok azdı  bakım  yoktu ama  sukur  cok ıı   durumda  bıraz  bakmak lazım  hava  fılıtresınınden  baslayalım  bakım   
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:12
eksoz  patlak  ufak   bı  abart  taksam  yakıtı  cok uzermı  acaba ?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 15:17

zararın neresinden dönersek kar... daha çok buluşmaya katılacağım için lpg şart ... Thumbs Up halledcez inş. o zaman ben sana sorarım yetiş yetiş demeyi Embarrassed

Lpg yı takacan gaza basacan keyfıne bakacan EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed Aynen penum gibi uşağumm Göz KırpmaSırıtma
Yukarı Dön
zavur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
Forumdan Banlandı...

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zavur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:11
KahkahaKahkaha lpg basarken korkmuon o kısım doğru bugun sanayide daha doğrusu demin sorunu buldum lpg sistemininin hortumu patlamıs emiş hortumu die bi hortum arac düzeldi şimdi gazdan atmıo ama yakıt bilmiom tabi iyi bi ayarla onada bişeyler yapacam sanırım işin entarasanı attım 20 liralık benzin halen bitmedi halen geziom :D :D sanırım iyi bi lpg düzeniyle çok az yakar bol bol gazlarım inş :D :D
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 16:32
Orjinalini yazan: zavur zavur Yazdı:

KahkahaKahkaha lpg basarken korkmuon o kısım doğru bugun sanayide daha doğrusu demin sorunu buldum lpg sistemininin hortumu patlamıs emiş hortumu die bi hortum arac düzeldi şimdi gazdan atmıo ama yakıt bilmiom tabi iyi bi ayarla onada bişeyler yapacam sanırım işin entarasanı attım 20 liralık benzin halen bitmedi halen geziom :D :D sanırım iyi bi lpg düzeniyle çok az yakar bol bol gazlarım inş :D :D

Eeeeee aracta arıza olusursa tabıkı duzenı bozulur veya cok yakar. Sıstemı duzenlı kontrol ettırırsen boyle durumlarla karsılasma ıhtımalın azalır...

Boyle oluncada lpg gıtmıyor cok yakıyor denır tabı Sırıtma
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 741 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6168 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1096 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 272 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3580 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49288 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 513 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 330 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 552 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 86 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4377 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1797 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1023 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 764 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1749 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28808 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3719 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26146 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2505 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 238 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English