|
306 yakıt |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |||
kenan_gul
1. Vites 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
benim de benzin gaz atlama sorunu vardı..bi ustayya goturdum... abi sokup at bunu yenisini tak dedi.. bu adam olmaz... ilçede bi ustaya gittim sonra adama anlatim olani o seni soymaya calısmıs dedi. eline bi tornavida aldı sıktı mi gevsettimi bi yeri anlamadim ama :) oldu bitti masalla ogun bugun gecti gitti sorun...
|
|||
306...kırmızı....306..platinium...
|
|||
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
inş bende bi ayar tuttururum olmadı bi ankaraya gittimde hallederim
|
|||
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sahi benim eksoz patlak son kazan mı ne diolar son parcası o bu kadar etki edermi
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
en son ankaraya gittim geldim 4 kişiydik araçta 945 km yol yaptık 270 tl benzin gitti ... yeri geldi 190 yeri geldi 150 yeri geldi 130 ama genelde 120-130 gittim bide ankaranın içini dolaştık dur kalk felan ... ben yakıtımdan memnunum ... ha lpg olsa dahada güzel olur... ben şunu kesin biliyorum bizim bu araçlarla 110 km geçme inanın bana yakıtı çok iyi uzun yolda...ne kadar sakin kullanırsan ne kadar bakımlarını zamanında yaptırırsan o kadar güzel olur...bide benim araç 100 lük... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
fatsaya giderken çorumdan geçiyorum ...görüşürüz belki ?? |
|||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ersinim bende izindeyken tam olarak km 840 iken pompaya dayadım 194 de pompa attı 200 e tamamladık yani demem oki uzun yolda benzinli olmasına rağmen fena değil ortalama hızım 110-130 klima full açık bagaj+4 kişi izin dönüşünde toplam yapılan yol 2186 km alınan yakıt 610 tl ortalama 28 krş klimalı uzun yol kısa yol karışık ve tamamına yakını yüklü artı klimalı sizce nasıl arkadaşlarım yorumlasın benzin litre fiyatı 4.32 dir |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Erkan abı masallah dıyelımde nazar degmesın motoruna
|
|||
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sağol cem üstat hepimize aracı ilk aldığımda şehir içi yakıtı 50-60 krş üzerindeydi komple benzin filtresi yağ yağ filtresi hava filtresini değiştirdim peki bunlar bu kadar farkettirirmi acaba derken hava filtresini değiştirirken farkettim rengi bile gözükmüyordu pislikten ve tozdan renk atmıştı adeta benzin filtesi ise aracın daha orijinal filtresiydi filtrelikten çıkmıştı benim eski renodan biliyorum yağı değiştirirken piyasanın en adi filtresi olan kağıt ve sıkı filtre koymuşlar 3.82 den 50 tl lik benzin alıyordum 97 km olunca ışık yanıyordu ve motordan acayip benzin kokuları geliyordu demem oki bu hava filtresi basit ama bir okadarda önemli bir konu dikkat edelim araç kullanıcıları olarak ben çok faydasını gördüm |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla benim araçta babam kullandımı baya ekonomik oluyo ama bende çok yakıyo :( 30 kuruş falan yakıyo tabi üzmiycen arabanı sen ses dinlemek istersen 40 kuruş yakarsın :)
|
|||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
seviyorum 306 ları ...bakarsan ve 3000 deviri geçmessen kimseyi üzmez... ben ve erkan abi benzinde örnek verdik ... yakıtımız çok iyi yani ... ama lpg olsa daha daha iyi .. burdaki örneğimizde cecoli hemde 1.8 motora sahip hemde açık hava filtresi var adam rahat rahat basıyor kardeşim ... cecoli arzular şelale üstad...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ersınım sagolasın
Senın aracın yenı yazılımlı oldugundan tahmın edıyorum kı benımkınden daha az yakar lpg olsa
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
az kaldı az kapını tık tık tıklıcam sanırım ... ben normalde bi cumartesi pazar kullanıyordum arabayı :))) ama bu buluşmalar devam edicek :)) gitmediğimiz yer kalmadı nerdeyse :)) o bakımdan hem gezelim hemde tasarruf yapalım :)) lpg geçicem cecoli biraz daha zaman ... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamam artık sen ne zaman ıstersen
Ama benım sozumu dınleyıp daha evvel taktırmıs olsaydın sımdıye neredeyse amortı edecektın
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
zararın neresinden dönersek kar... daha çok buluşmaya katılacağım için lpg şart ... halledcez inş. o zaman ben sana sorarım yetiş yetiş demeyi
|
|||
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla cok mennum olurum
|
|||
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
benım bırqaz arabaya bakım lazom herhal ufak tefek arac full orjinal ama aldım adam emeklı arabayı aldımda yağcok azdı bakım yoktu ama sukur cok ıı durumda bıraz bakmak lazım hava fılıtresınınden baslayalım bakım
|
|||
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eksoz patlak ufak bı abart taksam yakıtı cok uzermı acaba ?
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Lpg yı takacan gaza basacan keyfıne bakacan Aynen penum gibi uşağumm
|
|||
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
lpg basarken korkmuon o kısım doğru bugun sanayide daha doğrusu demin sorunu buldum lpg sistemininin hortumu patlamıs emiş hortumu die bi hortum arac düzeldi şimdi gazdan atmıo ama yakıt bilmiom tabi iyi bi ayarla onada bişeyler yapacam sanırım işin entarasanı attım 20 liralık benzin halen bitmedi halen geziom :D :D sanırım iyi bi lpg düzeniyle çok az yakar bol bol gazlarım inş :D :D
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Eeeeee aracta arıza olusursa tabıkı duzenı bozulur veya cok yakar. Sıstemı duzenlı kontrol ettırırsen boyle durumlarla karsılasma ıhtımalın azalır...
Boyle oluncada lpg gıtmıyor cok yakıyor denır tabı
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |