|
306 yakıt |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2011 Saat 22:47 |
yeni aracım olan 1.6 306 nın km bozuk kaç km yaptımı bilmiyorum araçta lpg var voltran die dandik bişeye benzio arcacı benzinde kullanmak çok hoş oluo :) bu araç benzinde şehir içi ne kadar yakar lpg tuaf önce benzinde çalışıo gaza geçio falan bazen geçmio :D gaz alıom benzin yok benzin alıom gaz yok bu araca lpg düşünenler bence uzun yol harici lpg saçma heleki kısa mesafe
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hangi Modeli ....Artı Kullannımıda Göre Yakıt Değişkenlik Gösterir Ve Bakımına Göre Degişkenlik Gösterir Benim ARacım XR Platinium 1,6 Motor Şehir İçi 20 Krş Yakıyor Ve memnunum......
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tam tersıne esasında sehır ıcınde lpg lazım. Zaten sehır dısında arac her zaman daha az yakar...
Gercı sehır ıcı veya dısı farketmeksızın benzınde ne yakıyorsa lpg de %40 tasarruf var. Senın aracındakı sıstem zaten pıyasadan sılınmıs bır marka. Muhtelemen mıyadını doldurmus kı o sekılde calısıyor... Yenı bır sıstem duzgun bır sekılde takılırsa o zaman anlarsın neyın ne oldugunu
|
|
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence de şehir içi için de lpg lazım. hatta artık bana son bir senedir mazot benzin fiyat farkı gitgide kapandığı için sanki lpg li araç dizel araçtan daha az yakıyo gibi geliyo bana...
|
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla sistemden herhal lpg vasat bu arada araç 1.6 8v grife modeli 1998 ama benzinde çok hoş sesi falan yalan yok lpgye geçiresim gelmio benzinde ne yakacanı bilemiom km çalışmıo
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
20 kr deilde sanki ben bi 30 kr yakıom :D :D
|
|
kenan_gul
1. Vites 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benim araçta da voltran var... kimse bilmio nedir ne değildir... yanlız benim şansımdan heralde :) bi ustam var... voltran malzemeleri sıfırı var... her turlu ayarını bimem neyini yapıo...benim aracım sehir dısı 0.18 tl sehir ici 0.22...bu degeler biraz arttı onceden daha azdı.. o da gaz fiyatı arttı felan belkide ondandır :)
|
|
306...kırmızı....306..platinium...
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzinde denedinizmi aracı ne kadar yakıo peki kaç lt yakıo 100 km de sakin kullanımda
|
|
kenan_gul
1. Vites 26 - Mayıs - 1986 Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2011 Konum: bilecik/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
|
benzinde demedim hicc.. ama ersin abi dewamli benzinde kullanıyo denemekle kalmıyo...
|
|
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende pek km yapmıyorum şehir içi sabah kalkıp okula gidiyorum 4 km satem 1 -2 km bu havada ısınmak için benzinde gidio sonra gaza gecio falan bi gaz bi benzin yoruo manası kalmıo ondan benzinde kullanım diom 350- 400 arası yakarsa benzinde benzinde kullanacam acıkcası haftalık 30 liralık benzin yeter bana
|
|
kenan_gul
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
|
anca o kadar akar bence....daha ne yaksın ama yaa
|
|
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim bundan önce bi renault flashım vardı bu rakamı 5 ay önce gazda yakıodu şimdi daha fazla yakar ondan gözüm korkuo biraz onu benzinde hiç sürmedim ama bi sefer 10 liralık benzin komuş tuk yolda kalınca benzinliğe zor gitti geldi btti :D
|
|
kenan_gul
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
|
320-350 yakar bence....tabi kesin tl yi ersin abi biliyodur...
|
|
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o rakamları yakıyorsa tüpü söker atarım ben o arabayıda hiç satmam :D :D
|
|
kenan_gul
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
|
zenginlik gusel bisey olsa gerek :)
|
|
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zenginlik kim biz kim tüpte daha çok para harcıom ondada yakıo 300 küsür ondan diom araba evin önünde yatıo tuzluk gibi :)
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
voltran mıdır nedir benzinde kullanıyım ondan iyi başa bela bişe yav :(
|
|
kenan_gul
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kenan_gul
|
yok yaaa yakmaz voltran o kadar...hani voltranı ovdugumden degilde...mecburiyetten kullandıgımdan diyorum.. 50 tl gaz aldim bugun kendi benzine geci 225 km gezmisim sehir ici... sen hangi sehirdesin... voltrandan anlayan yokmu ??
|
|
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çorumdayım sanayiye giriyorum voltran diyorum adam bakmıo biz anlamıyok diyor
|
|
zavur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
özençler var yetkili servis takıo pcye normal dio bi halttan anamıolar yav :(
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |