![]() |
|
206 Çakar =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ohh senin kebap vala ben bin dereden su getiriyorum polis çevirmesin die..Bide arabayamı biniyo ya komedi vala...Bende ızgaranın arkasına sakladım bide ledli stop olunca çok göze batıyor ledle direk göze vuruyo sisleride yakıyorum fena duruyo..
|
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar tabirlere biraz dikkat edin...
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Çok güzel olmuş. Bende düşünüyorum bunu. benim sis eski 206 gibi değil öyle olsa 1 dk beklemez yapardım.
Sis ampülleri iptal mi oldu? |
|||
![]() |
|||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
evet sis ampülleri iptal oluyor onun yerine flasor baglantısı yapılıyor bana hepsi 200 tl ye mal oldu Sakarya Nisa Tuning de yapıldı =)
|
|||
![]() |
|||
||
takılan parça bu type-r diye geçen çin işi parçadan mı?
Bende kendi aracımda farın bir kısmına monte etmeyi düşünüyorum. ve arka sislere. |
|||
![]() |
|||
||
üff 200 lira çok be....ben kendim aldım kendim montaj yaptım 20 25 liraya felan maal oldu gerçi benim kazancım tamponda ızgara olması 206'da bu şans yok işte :D
|
|||
![]() |
|||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
||
:) orhancım bu uygulama ıcın bana sozun var tabıkı unutmamak lazım ..
|
|||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|||
![]() |
|||
||
Tabi abicim sözüm sözdür o işi halledicez ;) yapıcagımız zamanın bir gün öncesinden haberleşelim bende 3 5 malzeme getiririm (plastik cırt-maktap-e.bandı vs vs...gibi şeyler)
![]() ![]() Düzenleyen Quik_1o6 - 29 Eylül 2011 Saat 15:30 |
|||
![]() |
|||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
evet biraz masraflı oldu ama temiz oldu typ-r degil farklı bı marka soyledı bana typ-r kesme yapıormus sureklı o yuzden =) |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
güzel olmuş ben sadece arka sise düşünüyorum bakalım devreyi bi alayımda :))
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
evet arkaya da cok şık duruyor hic olmasa bile parklara cakar almanı tavsiye ederım hem led + CAKAR 2 turlu olanlarından =) güzel durur tahminimce =)
|
|||
![]() |
|||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
||
bence görev değil keyfi mudahale yapıyorlar tamam çakar yasak ama bazen bazı kişileride görmezden geliyorlar ben bizzat yaşadım birdaha yaşarsam kesinlikle dava açacam sağlam bir avukattan sağlam bilgiler aldım dava açmaya hakkım a-olan bazı bilgiler verdi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
bu bilgileri bizlede paylasırsan sevınırız bızde aynı duruma dusersek bılelım neyın ne oldugunu ?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
albayım görcek mı aceba konuyu ::D yorumunu merak edıyorum ?
|
|||
![]() |
|||
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
||
Eline sağlık. Güzel olmuş olmasına da. Bizim mersinde apaçi diye adlandırdığımız bir kaç çakma modifiyelerden birini sende yapmışsın. Renk zewk meselesi ama. farlardaki şerit ledler bence bırakında audi'de kalsın. ha bişey daha. kapı fitillerini değiştir. kapıyı kapatırken çıkan ses çok rahatsız edici.
|
|||
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|||
![]() |
|||
||
abicim sana sonuna dek katılıyorum çok adaletsiz bir durumdayız... ;) |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
Yorumun İcin Saol Zevkler Ve Renkler Tartışılamaz benım gözüme böyle güzel gözüküyor arabam mersindeki apaciler beni pek alakadar etmez onlar ordakılerın sorunu bunada modifiye denmez zaten bu zevk meselesi modifiye farklı klasman Genede saol.... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
albayım ne diyosun bu duruma yorumun nedir =)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |