Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 Çakar =)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18571
Tarih: 21 Nisan 2025 Saat 22:30
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 Çakar =)
Mesajı Yazan: FromHeLL54
Konu: 206 Çakar =)
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 02:22
Evet Abilerim Arkadaslarım Uzun zamandır yapmayı İstedigin bişeyi yani Peugeot 206'ma Çakar Taktırmayı cok istemiştim sonunda yaptırdım =))
Yorumlarını bekliyorum Görüntü kalitesi kötü telefon yüzünden k.bakmayın lütfen =)

ön sislere ve arka sis' e  =)

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 02:24
buda gündüz kısa çekimim arkaya daha yaptırmamıstım =)

Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 02:30
güzel olmuş emegine sağlık ben beğendim

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 02:31
Çok teşşekkür ederim =) )

Mesajı Yazan: I Love My Pug
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 02:33
arka sisteki f1 araçları gibi olmuş :)) güle güle kullan :))

-------------
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37

Mesajı Yazan: gozem
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 07:23
çok güzel olmuş ,   yanlız trafik içinde kullanmanızı tavsiye etmem
malum,polisler ceza kesmeye yer arıyor

-------------
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel..
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 07:44
Güzel olmuş,hoşuma gitti :) Ancak kendinizi polislere yeni hedef olarak belirtiyorsunuz artık :D

Mesajı Yazan: sedataksu
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 09:13
Güzel olmuş aman  polis geliyor dikkat .Star

-------------
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 09:29
Benimde hoşuma gitti arkadaşım lakin polisler,polisler polisler...

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 10:01
teşşekkür ederim hepinize yorumlarınız icin polisler sapanca pek calışmıyorlar =) öyle diyim zaten çalışsalar bile ne yapalım o yasak bu yasak su yasak egzos ve jant takamıyorum 2 ay sonra askerım dıe ızın vermıyorlar gereksız yapma dıe benımde ne zamandır buna hevesım vardı sonunda taktırdım cok güzel ya =))

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 10:45
forumda mehmet1965 var o bana ve kendi 206 sına yapmıştı onunki daha bir orjinal olmuştu ondan fikir/öneri alabilrsin ;)

Mesajı Yazan: OkaN
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 11:44
arkadaki güzel olmuş :)

-------------
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN

Mesajı Yazan: musictime
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 12:20

ücreti ne kadar bunların arkadaşım bilginiz var mı tek li bile olsa yeter arkaya

-------------
2006 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİGN 1,4 MOTOR 75 HP CASTROL YAĞ MİCHELİN ENERGİ SAVE LASTİKLER FULL SES SİSTEMİ KİCKER + PİONEER TEAM

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 12:56
Benim çakardan dolayı polislerden 2 kere ihbar aldım arkadaşlar dikkat edin....Adamlar herşeye bir bahane buluyorlar yok sen polismisin yok sen sivil polismisin...Sivil araçta çakar olmaz diyor o yüzden gözlerim sürekli dikiz aynasında polis gördün mü direk kapatıyorum.. :)

Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 13:14
i... Polısler Ferrarılere ne Yapıyormus .. ??

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 13:30
Orjinalini yazan: brutal brutal Yazdı:

İ.... bile az kalıyor.....Gerçi onların bi suçu onlar görevlerini yapıyorlar bu kuralları konayı bulup bişiler yapmak lazım....Biraz yurt dışından örnek alsınlar....

Benim her zamanki sözüm---Modifiye suç degil yaşam tarzıdır---

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 13:36
Orjinalini yazan: Quik_1o6 Quik_1o6 Yazdı:

Benim çakardan dolayı polislerden 2 kere ihbar aldım arkadaşlar dikkat edin....Adamlar herşeye bir bahane buluyorlar yok sen polismisin yok sen sivil polismisin...Sivil araçta çakar olmaz diyor o yüzden gözlerim sürekli dikiz aynasında polis gördün mü direk kapatıyorum.. :)
sana katılıyorum nerde kırmızı mavi ısık tak kapat hemen =) biraz da zevklı oluyor ya =))  Modifiye Suc Degil Yaşam Tarzı =))

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 13:41
Orjinalini yazan: FromHeLL54 FromHeLL54 Yazdı:

sana katılıyorum nerde kırmızı mavi ısık tak kapat hemen =) biraz da zevklı oluyor ya =))  Modifiye Suc Degil Yaşam Tarzı =))

Artık kırmızı mavi ışık korkumuz oldu :D evet dedigin gibi zevki oluyor mesala polis diyorya kapat onu diye kapatana kadar 1 saat peşimde dolasıyor kapattıkdan sonrada takip etmeye devam ediyor biraz peşinden geliyor sonra kayboluyo...tabi hemen ardından tekrar patlasın flaşlar :D 

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 13:44
emege saglık

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 13:54

Orjinalini yazan: FromHeLL54 FromHeLL54 Yazdı:

Artık kırmızı mavi ışık korkumuz oldu :D evet dedigin gibi zevki oluyor mesala polis diyorya kapat onu diye kapatana kadar 1 saat peşimde dolasıyor kapattıkdan sonrada takip etmeye devam ediyor biraz peşinden geliyor sonra kayboluyo...tabi hemen ardından tekrar patlasın flaşlar :D 

Aynen Öyle sormaya bırak bıde arabaya binip kendi bakıyor nasıl güzel gözüküyormu die =)) peşimde dolasıyo baktı acmıyorum sivilleri takıyor cakal =) sivillerde tanıdık keyfim güzel ya =))
Sendede varmı Flaşör ?

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 14:01
Ohh senin kebap vala ben bin dereden su getiriyorum polis çevirmesin die..Bide arabayamı biniyo ya komedi vala...Bende ızgaranın arkasına sakladım bide ledli stop olunca çok göze batıyor ledle direk göze vuruyo sisleride yakıyorum fena duruyo..

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 14:09

İ.... bile az kalıyor bazen akraba olasım geliyor onlarla...Gerçi onların bi suçu onlar görevlerini yapıyorlar bu kuralları konayı bulup bişiler yapmak lazım....Biraz yurt dışından örnek alsınlar....

Arkadaşlar tabirlere biraz dikkat edin...

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 14:31
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

İ.... bile az kalıyor bazen akraba olasım geliyor onlarla...Gerçi onların bi suçu onlar görevlerini yapıyorlar bu kuralları konayı bulup bişiler yapmak lazım....Biraz yurt dışından örnek alsınlar....

Arkadaşlar tabirlere biraz dikkat edin...
Düzeltme yapıldı...

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 14:58
Çok güzel olmuş. Bende düşünüyorum bunu. benim sis eski 206 gibi değil öyle olsa 1 dk beklemez yapardım.
Sis ampülleri iptal mi oldu?

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 15:05
evet sis ampülleri iptal oluyor onun yerine flasor baglantısı yapılıyor bana hepsi 200 tl ye mal oldu Sakarya Nisa Tuning de yapıldı =)

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 15:08
takılan parça bu type-r diye geçen çin işi parçadan mı?
Bende kendi aracımda farın bir kısmına monte etmeyi düşünüyorum. ve arka sislere.

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 15:16
üff 200 lira çok be....ben kendim aldım kendim montaj yaptım 20 25 liraya felan maal oldu gerçi benim kazancım tamponda ızgara olması 206'da bu şans yok işte :D

Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 15:22
:) orhancım bu uygulama ıcın bana sozun var tabıkı unutmamak lazım ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 15:26

:) orhancım bu uygulama ıcın bana sozun var tabıkı unutmamak lazım ..

Tabi abicim sözüm sözdür o işi halledicez ;) yapıcagımız zamanın bir gün öncesinden haberleşelim bende 3 5 malzeme getiririm (plastik cırt-maktap-e.bandı vs vs...gibi şeyler)Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 15:40

evet biraz masraflı oldu ama temiz oldu typ-r degil farklı bı marka soyledı bana typ-r kesme yapıormus sureklı o yuzden =)

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 16:22
güzel olmuş ben sadece arka sise düşünüyorum bakalım devreyi bi alayımda :))

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 16:33
evet arkaya da cok şık duruyor hic olmasa bile parklara cakar almanı tavsiye ederım hem led + CAKAR  2 turlu olanlarından =)  güzel durur tahminimce =)

Mesajı Yazan: djchaos
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 17:11

İ.... bile az kalıyor.....Gerçi onların bi suçu onlar görevlerini yapıyorlar bu kuralları konayı bulup bişiler yapmak lazım....Biraz yurt dışından örnek alsınlar....

bence görev değil keyfi mudahale yapıyorlar tamam çakar yasak ama bazen bazı kişileride görmezden geliyorlar ben bizzat yaşadım birdaha yaşarsam kesinlikle dava açacam sağlam bir avukattan sağlam bilgiler aldım dava açmaya hakkım a-olan bazı bilgiler verdi

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 17:16
bu bilgileri bizlede paylasırsan sevınırız bızde aynı duruma dusersek bılelım neyın ne oldugunu ?

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 21:37
albayım görcek mı aceba konuyu ::D yorumunu merak edıyorum ?

Mesajı Yazan: toprak
Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 22:47
Eline sağlık. Güzel olmuş olmasına da. Bizim mersinde apaçi diye adlandırdığımız bir kaç çakma modifiyelerden birini sende yapmışsın. Renk zewk meselesi ama. farlardaki şerit ledler bence bırakında audi'de kalsın. ha bişey daha. kapı fitillerini değiştir. kapıyı kapatırken çıkan ses çok rahatsız edici.

-------------
FGRDFG FSDGDSFG DSG

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 23:01
Orjinalini yazan: djchaos djchaos Yazdı:

bence görev değil keyfi mudahale yapıyorlar tamam çakar yasak ama bazen bazı kişileride görmezden geliyorlar ben bizzat yaşadım birdaha yaşarsam kesinlikle dava açacam sağlam bir avukattan sağlam bilgiler aldım dava açmaya hakkım a-olan bazı bilgiler verdi

abicim sana sonuna dek katılıyorum çok adaletsiz bir durumdayız... ;)

Mesaj Tarihi: 29 Eylül 2011 Saat 23:04
Orjinalini yazan: toprak toprak Yazdı:

Eline sağlık. Güzel olmuş olmasına da. Bizim mersinde apaçi diye adlandırdığımız bir kaç çakma modifiyelerden birini sende yapmışsın. Renk zewk meselesi ama. farlardaki şerit ledler bence bırakında audi'de kalsın. ha bişey daha. kapı fitillerini değiştir. kapıyı kapatırken çıkan ses çok rahatsız edici.

Yorumun İcin Saol Zevkler Ve Renkler Tartışılamaz benım gözüme böyle güzel gözüküyor arabam mersindeki apaciler beni pek alakadar etmez onlar ordakılerın sorunu bunada modifiye denmez zaten bu zevk meselesi modifiye farklı klasman Genede saol....

Mesaj Tarihi: 30 Eylül 2011 Saat 22:00
albayım ne diyosun bu duruma yorumun nedir =)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net