![]() |
|
206 Çakar =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
emege saglık
|
||
![]() |
||
|
Artık kırmızı mavi ışık korkumuz oldu :D evet dedigin gibi zevki oluyor mesala polis diyorya kapat onu diye kapatana kadar 1 saat peşimde dolasıyor kapattıkdan sonrada takip etmeye devam ediyor biraz peşinden geliyor sonra kayboluyo...tabi hemen ardından tekrar patlasın flaşlar :D
|
||
![]() |
||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
|
İ.... bile az kalıyor.....Gerçi onların bi suçu onlar görevlerini yapıyorlar bu kuralları konayı bulup bişiler yapmak lazım....Biraz yurt dışından örnek alsınlar....
Benim her zamanki sözüm---Modifiye suç degil yaşam tarzıdır--- Düzenleyen Quik_1o6 - 29 Eylül 2011 Saat 14:26 |
||
![]() |
||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
|
i... Polısler Ferrarılere ne Yapıyormus .. ??
|
||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
||
![]() |
||
|
Benim çakardan dolayı polislerden 2 kere ihbar aldım arkadaşlar dikkat edin....Adamlar herşeye bir bahane buluyorlar yok sen polismisin yok sen sivil polismisin...Sivil araçta çakar olmaz diyor o yüzden gözlerim sürekli dikiz aynasında polis gördün mü direk kapatıyorum.. :)
|
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
ücreti ne kadar bunların arkadaşım bilginiz var mı tek li bile olsa yeter arkaya |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
arkadaki güzel olmuş :)
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
|
forumda mehmet1965 var o bana ve kendi 206 sına yapmıştı onunki daha bir orjinal olmuştu ondan fikir/öneri alabilrsin ;)
|
||
![]() |
||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
teşşekkür ederim hepinize yorumlarınız icin polisler sapanca pek calışmıyorlar =) öyle diyim zaten çalışsalar bile ne yapalım o yasak bu yasak su yasak egzos ve jant takamıyorum 2 ay sonra askerım dıe ızın vermıyorlar gereksız yapma dıe benımde ne zamandır buna hevesım vardı sonunda taktırdım cok güzel ya =))
|
||
![]() |
||
|
Benimde hoşuma gitti arkadaşım lakin polisler,polisler polisler...
|
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Güzel olmuş aman polis geliyor dikkat .
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
Güzel olmuş,hoşuma gitti :) Ancak kendinizi polislere yeni hedef olarak belirtiyorsunuz artık :D
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
çok güzel olmuş , yanlız trafik içinde kullanmanızı tavsiye etmem
malum,polisler ceza kesmeye yer arıyor ![]() |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
arka sisteki f1 araçları gibi olmuş :)) güle güle kullan :))
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
Çok teşşekkür ederim =) )
|
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
güzel olmuş emegine sağlık ben beğendim
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
buda gündüz kısa çekimim arkaya daha yaptırmamıstım =)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
Evet Abilerim Arkadaslarım Uzun zamandır yapmayı İstedigin bişeyi yani Peugeot 206'ma Çakar Taktırmayı cok istemiştim sonunda yaptırdım =))
Yorumlarını bekliyorum Görüntü kalitesi kötü telefon yüzünden k.bakmayın lütfen =) ön sislere ve arka sis' e =) Düzenleyen FromHeLL54 - 29 Eylül 2011 Saat 02:28 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |