![]() |
|
206 Çakar =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 Saat 02:22 |
||
Evet Abilerim Arkadaslarım Uzun zamandır yapmayı İstedigin bişeyi yani Peugeot 206'ma Çakar Taktırmayı cok istemiştim sonunda yaptırdım =))
Yorumlarını bekliyorum Görüntü kalitesi kötü telefon yüzünden k.bakmayın lütfen =) ön sislere ve arka sis' e =) Düzenleyen FromHeLL54 - 29 Eylül 2011 Saat 02:28 |
|||
![]() |
|||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
buda gündüz kısa çekimim arkaya daha yaptırmamıstım =)
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güzel olmuş emegine sağlık ben beğendim
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
Çok teşşekkür ederim =) )
|
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
||
arka sisteki f1 araçları gibi olmuş :)) güle güle kullan :))
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
çok güzel olmuş , yanlız trafik içinde kullanmanızı tavsiye etmem
malum,polisler ceza kesmeye yer arıyor ![]() |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Güzel olmuş,hoşuma gitti :) Ancak kendinizi polislere yeni hedef olarak belirtiyorsunuz artık :D
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Güzel olmuş aman polis geliyor dikkat .
![]() |
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
||
Benimde hoşuma gitti arkadaşım lakin polisler,polisler polisler...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
teşşekkür ederim hepinize yorumlarınız icin polisler sapanca pek calışmıyorlar =) öyle diyim zaten çalışsalar bile ne yapalım o yasak bu yasak su yasak egzos ve jant takamıyorum 2 ay sonra askerım dıe ızın vermıyorlar gereksız yapma dıe benımde ne zamandır buna hevesım vardı sonunda taktırdım cok güzel ya =))
|
|||
![]() |
|||
||
forumda mehmet1965 var o bana ve kendi 206 sına yapmıştı onunki daha bir orjinal olmuştu ondan fikir/öneri alabilrsin ;)
|
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
||
arkadaki güzel olmuş :)
|
|||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
||
ücreti ne kadar bunların arkadaşım bilginiz var mı tek li bile olsa yeter arkaya |
|||
![]() |
|||
||
Benim çakardan dolayı polislerden 2 kere ihbar aldım arkadaşlar dikkat edin....Adamlar herşeye bir bahane buluyorlar yok sen polismisin yok sen sivil polismisin...Sivil araçta çakar olmaz diyor o yüzden gözlerim sürekli dikiz aynasında polis gördün mü direk kapatıyorum.. :)
|
|||
![]() |
|||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
||
i... Polısler Ferrarılere ne Yapıyormus .. ??
|
|||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|||
![]() |
|||
||
İ.... bile az kalıyor.....Gerçi onların bi suçu onlar görevlerini yapıyorlar bu kuralları konayı bulup bişiler yapmak lazım....Biraz yurt dışından örnek alsınlar....
Benim her zamanki sözüm---Modifiye suç degil yaşam tarzıdır--- Düzenleyen Quik_1o6 - 29 Eylül 2011 Saat 14:26 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
|
|||
![]() |
|||
||
Artık kırmızı mavi ışık korkumuz oldu :D evet dedigin gibi zevki oluyor mesala polis diyorya kapat onu diye kapatana kadar 1 saat peşimde dolasıyor kapattıkdan sonrada takip etmeye devam ediyor biraz peşinden geliyor sonra kayboluyo...tabi hemen ardından tekrar patlasın flaşlar :D
|
|||
![]() |
|||
||
emege saglık
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
Aynen Öyle sormaya bırak bıde arabaya binip kendi bakıyor nasıl güzel gözüküyormu die =)) peşimde dolasıyo baktı acmıyorum sivilleri takıyor cakal =) sivillerde tanıdık keyfim güzel ya =))
Sendede varmı Flaşör ? |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |