![]() |
|
BIKTIM !!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
aksungur19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aksungur19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun marş dinamosunda hocam. kömürler bitmiş, lehimleri kopmuş veya sargılarda hasar olabilir. Evet arkadaşların da dediği gibi en fazla 150 TL masraf olur.
|
|
106 xr 1998 1.4 (72kw)
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne yaptın hallettin mi sorunu neyden olduğunu merak ettim, |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bugatti78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bugatti78
Merhaba arkadaşlar. Peugeot 307 SW aracım var aynı sorun bende de var normal yolda giderken araç harareti 90 ı geçmiyor hiçbir problem yok fakat motoru stop ettiğimde bir daha çalışmıyor tık diye ses geliyor ve kalıyor 20-30 dakika sonra araç soğuduktan sonra çalışıyor. Bende haftasonu sanayiye görüdeğim. Bu forum inanılmaz faydalı buradan edindiğim bilgiler ışığında ustaya iş tarif edeceğim.
saygılar
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
bukadar sey yüzünden bıkılmaz arkadaşım her araçta bunlar olabilir gayet normal şeyler bunlar günümüzdeki araçlarda elektronik sistem çok oldugu için anlayan ustayı bulmak bence oldukça güç kaldiki sendeki arıza bence elektronik bi sorun degil normal bir oto elektirikçide yapabilir diye düşünüyorum ama yeni sistem araçların arızası için en iyi elinde teşkilatı olan ustalar daha iyi tabi birazda işten anlaması gerekiyor
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam,iki seferde benim başıma geldi,akü zayıfladı sandım,en yakın zamanda akü değiştirecektim.bunları okumam çok iyi oldu demek çözüm marş otomatiğindeymiş.
bu kadar çok kişide aynı sorun başgsöterdiğine göre KRONİK arıza diyelim.. |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Mrb. aynısı benim başıma geldi. Marş otomatiğini değiştirdiler, sorun kalmadı. 140 TL.'ye Valeo marka takıldı. Hiç orasını burasını ellettirme.
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |