![]() |
|
206 RC 2.0 180HP |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Yazar | |
cell-cuq ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
yok arkadaşım 206 rc öle çok abartıldığı gibi yakmıyo, yakıyo fakat öle çok fena değil istanbulda kullanılan 206 rc ler oldukça yakıyo çünki şehir içinde dur kalklar yüzünden motor güçlü olduğu için trafikte durduktan sonra tekrar kalkıldığı için motor benzine biraz fazla yükleniyo sonuçta 2000 cc 180 hp lik bir makine fakat uzun yolda devirli kullanıldığında öle ahım şahım fena dencek gibi bir yakıt tüketimi yok .
|
|
![]() |
|
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
ben 206 rc sahibiyim aracım evet yakıyo ama öle yok ben ne yapıcam fena yakıyo bu dencek tarzdan yakınmam olmuyo tabi genelde haftanın bikaç günü sürüyorum sonra hemen cilasını atıp kapatıyorum aracımı birde arkadaşlar buradan iki kişi heralde rc takip ediyo allah nasip ederr inş ama aldığınızda sakın başkalarının gazına gelmeyin aman diyim allah korusun çok tehlikeli araç 206 rc ler, tahrik edenler olucaktır sakın diyim hiçbirşey sizden önemli değil.
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ysn_erl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: BURDUR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
35le 70 krş arası dağlar var. Kullanıştan dolayı bu kdr fark eder mi?
Ztn tüplü binicem ama diyelim ki taktırmadık, böyle bi uçurum... |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 Rc performance car. bence tüp değil chip atmalı 206 RC zaten sayılı türkiyede boşverin tüpü ASLAN BESLEYEN YEMİNİ ESİRGEMEZ diyorum. zatende öyle :D
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
sakin kullanım 35 krş civarı yüklenildiğinde 50 krş dayanıyo 70 krş olması için aşırı devirsiz kullanılması lazım yada filtre tıkanmış olması gerekir yada motor oynanmıştır başka birşey diyemiycem kendi 206 rc mden yola çıkarak diyorum .
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
70 Krş çok fazla evet, sürekli reddline gitmek lazım
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
samett53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: İst - Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
benzinin litre fiyatı 4.60 larda 2.0 180 hp motor hesaplayın şehir içi yakıtını 1.6 110 hp xs 450 lira yakıyo gti 600 lira test etti hesapladık bunu izmit sanayide yatan RC de var bnde biliyosunuz 700 liradan aşa yakmıyo kardeşim
|
|
2001 PEUGEOT 206 xs RC stile ( SİYAH )
_TR 34 ZF 3733_ -0542 553 02 53- O rh (+) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
erbin abi doğru söylemiş aslan besleyen yemini esirgemez. o araba benzinin her damlasını hakediyor ve hakkını veriyor
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bizde kasa hafifse motor büyükse az yakar diyoruz yani yani normal kullanıyorsan 70 krş yakması normal değil motorla alakalı sıkıntı olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Hepımız aslan beslıyoruz ama yemleme oranlarımız ve yem cınslerımız farklı... Neymıs efendım "Aslan besleyen yemini esirgemez" miş. Bu cumle tamamen klişe. Zaman tasarruf zamanı... Eger oyle olmus olsaydı aslanı dızel motorlu uretmezlerdı. Genel olarak dızel ekonomı motorudur. Gercı bu ayrı tartısılabılecek bır konudur. Acaba benzın ucuz olsa bakın bakalım kım dızel motor alır sorarım sızlere ???
Denıldıgı gıbı "yemı esırgenmeyecek" markalar bellıdır. Ferrarıdır lamborghınıdır maseratıdır vs 3-5 marka daha cıkar. Porsche bıle Chayenne lerde dızel motor kullanıyor. Cunku benzınlısını kımse almıyor. Neden acaba merdes bmw lerın hepsı dızel neredeyse??? Benzınlısını getırmıyorlar bıle. Burdan cıakcagımız anlam nedır ??? Parası olanda olmayanda artık ekonomısını dusunuyor.
Tum dunya ekonomıyı hesap ederken bızler gıbı dar butcelı kısılerın ınadına benzın demesının kımseye bır faydası veya ıspatı olamaz...
Tekrar soyluyorum zaman tasarruf zamanı... Bosverın Allah askına
Araca az bınıyor az km yapıyorsunuzdur vs tabıkı sızın tercıhınızdır
Ben arabaya hergun bınıyorum ve aslanımı degısık yemle beslıyorum
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ysn_erl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: BURDUR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Lpg takılabilen bi araca lpg'siz binmek saçma geliyor bana. sonuçta hergün her an bakkala pazara giderken gazlamıyoruz
![]() normal kullanım için lpg bence çok ideal. Hele ki 2.0 motorlu bi araç içn. Ki RC için lpg'de sorun çıkmıyormuş. benzinli binmek saçma geliyor |
|
![]() |
|
Sacma demeyelım. Gorus ve ımkan meselesı bu ıs... Hergun sehır ıcınde RC ye bınecek adam ona benzın yetıstıremez orası kesın
![]() Ayrıca gazlamıs olsanda lpg ıle gazlarsın. Tabı dogru ayarlanmıs arac ıle bu mumkun. Mesela kendı aracımla lpg de catır catır redlıne cevırıyorum. Benzındekı son suratıme ulasıyorum. Belkı hızlanmalarda cok az bır fark olabılır. Pıyasadakı montajların bır kısmında verım kaybı oldugu ıcın lpgde ust devırlerde sıkıntı olabılıyor. Bu yuzden gazlayacakları zaman benzıne alıyorlar. Gecen bır 3.16i kullandım 5000 devır gıbı kesılmeye baslıyordu. Benzıne alınca redlıne yapıyordu. Bununda tek sebebı kotu montaj...
Ben normalde asla benzıne almam. Gecenlerde bır kez denemek ıcın benzınde gazladım. Bır fark alamadım...
|
|
![]() |
|
evet bu lpg'de montaj işi çok önemli hakkaten. Peder beyin astrayı kullanıyorum şu an. Lpg'de 4. ve 5. viteste redline'a yaklaşamıyor bile :) ama benzinde gidiyor baya.
Haftasonu sanayiye gidip bulabilirsem eğer bir lpg ''ustası''yla konuşmayı düşünüyorum. Fakat aracı tanımıyor olabilirler. Bu konuda özellikle motoru tarif ederken söylemem gereke birşeyler var mı? |
|
![]() |
|
Bana kalırsa soyleyebılecegın pek bırsey yok gıbı... Tamamen onun ustalıgına kalmıs
![]() Zaten Turkıye de kac tane rc var kı bunların kac tanesı lpglı olur. Bu lpg lı olanlarada kım takmıstır bılemezsın. Yanı Burdurda bunun montajı yapılmıs olması bence sans ısı. Turkıyede kac lpg ustası RC motoru gormustur
![]() Senın gıdecegın usta buyuk ıhtımal bırak montaj yapmayı rc motorunu gormemıstır bıle ![]() ![]() Düzenleyen CeCoLi - 15 Eylül 2011 Saat 13:04 |
|
![]() |
|
şaka değil burdurda RC yok :D Küçük yer olduğu içn piyasadaki araçlar belli ztn. O grupta sadece 206 gti var bikaç tane.
Bizim burada araç bulunmayacağı içn istanbula gitmeyi düşünüyorum. Orası içn tavsiye edebileceğiniz bir usta ya da yer var mı? |
|
![]() |
|
Istanbula gelecek olursan yardımcı olurum... Yeterkı motor kurcalanmamıs olsun
![]() |
|
![]() |
|
örneğin şu aracın motoru sıkıntı yaratır mı? adam yaptıklarını yazmış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kirmizi-rc-200-hp-45318696/detay/ |
|
![]() |
|
Chıp tunıng yapmıs, performans fıltre yapmıs, emme manıfoldu ve kelebekte yuzey ıyılestırme yapmıs. conta degısmıs vs bunlar herhangı bır engel yaratmaz. Ne yapıldıgından zıyade duzgun calısıyor olması onemlı. Gerısı sorun degıl...
Ama ben olsam kurcalanmıs arabayı pek almak ıstemem. Komple boyanmıs vs ıster ıstemez bırcok yerı sokulmus olacak... Düzenleyen CeCoLi - 15 Eylül 2011 Saat 16:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |