Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 RC 2.0 180HP
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 RC 2.0 180HP

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 10:26
Arkadaşlarım bende Alparslan abiye katılıyorum kusura bakmayın,nedense bu tip araçlarda lpg olayı banada ters geliyor,daha uç örnekler de var mesela ferrariye bile lpg takmaya kalktılar ,hee birde dikkatimi çeken ayrı bir konu arkadaşlar adamlar mercedese,bmw,jaguar,cadillac escalade lpg takıyor,lpg istasyonuna gece 12 den sonra giriyor neden,böyle bişey yapıyorlar buna akılsır erdiremiyorum ...
Yukarı Dön
axi206 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı axi206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 12:27
Orjinalini yazan: cell-cuq cell-cuq Yazdı:

Orjinalini yazan: alfa alfa Yazdı:

206 gti deki gibi plastik aksamı abartılmış araba değildir rc arkadaşım 207 rc sahibi ben 206 rc ondan aldım bana 207 rc nin tıkırtı verdini söylüyo 206 rc  sayılı yapıldığı için özenerek yaptılar  kendi rc mden söylüyorum hiçbir ses ve sorun yok  aracım 2005 model ve 62 km de 
Hımm bende kafaya koydum şimdi sen böyle konuşunca iyice taktım ben bu arabaya kesinlikle almalıyım sence bu nasıl ?

bu arabanın pertten toplandıgını bılıyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 12:45
Orjinalini yazan: HeRo1727 HeRo1727 Yazdı:

Arkadaşlarım bende Alparslan abiye katılıyorum kusura bakmayın,nedense bu tip araçlarda lpg olayı banada ters geliyor,daha uç örnekler de var mesela ferrariye bile lpg takmaya kalktılar ,hee birde dikkatimi çeken ayrı bir konu arkadaşlar adamlar mercedese,bmw,jaguar,cadillac escalade lpg takıyor,lpg istasyonuna gece 12 den sonra giriyor neden,böyle bişey yapıyorlar buna akılsır erdiremiyorum ...

Bu durum dusunce meselesı... Luks arac var dıye ılla benzın kullanılması zorunlumudur??? Bence degıldır... Benzın kullanınca odul mu verıyorlar???

Sımdı sızler bu olayın tadını bılmedıgınız ıcın anlayamıyorsunuz bence. Bırde pıyasadakı bazı araclarda sıkıntılar performans dusmelerı vs oluyor sızlerede hak verıyorum. Ustadan ustaya ıs degısıyor...

Performanslı bır aracı ucuza kullanmıs gaz pedalına rahat basabılmıs olsanız anlardınız Sırıtma 
En sonunda kafayı bozacagım RC alıp lpg taktıracaksınız bana Sırıtma bır tanıdıkta lpg lı 306 GTI vardı. Arabadan ınmıyordu Sırıtma Sızler gıtmedıgını zannedersınız ama adam kadran kapatıyorduGöz Kırpma
Mesela benım benzınle ulastıgım son surate lpg ılede ulasabıldıgım gıbı Sırıtma

Daha dun Audı A6 ya Atıker montajlattım Sırıtma Tereyagı gıbıde oldu. 1.8 T motoru ucuza kullanmak cok keyıflı oluyor...

Düzenleyen CeCoLi - 14 Eylül 2011 Saat 12:45
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 12:50
cem abi taktırtacan banada lpg bu gidişle
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 13:11
Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Şu araca bakmanı öneririm:

ben berkayın verdigi ilandaki arabayı biliyorum ozaman bostancıda 1 abideydi bu araba chip orjinal fabrikada takılmış bu araç karsad pejoda  test araçıydı :)  sol veya sag arka camurluktan çöp kamyonu tıklamış ufaktan araba ozamanlar çok güzeldi hatta google görsellere yazdıgında çıkan mavi araç o 206rc :)
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 13:23
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

Taktırmadıgın zamana yazık zaten Sırıtma
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 13:49
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

Taktırmadıgın zamana yazık zaten Sırıtma

valla ben çok memnum. aracı aldıkdan 10 gün sonra taktırdım keşke aldığım gün taktırsaymışım yanarım yanarım benzinle gezdiğim günlere yanarım (:
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 14:20

Araba çok güzel yalnız.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 14:24
Orjinalini yazan: Alicangulpinar Alicangulpinar Yazdı:

Araba çok güzel yalnız.

Evet gercekten guzel gorunuyor. Stoplar yakısmıs Gülme
Yukarı Dön
Engin Tepe Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 14:40
Cem abi bizim jetta FSI ye de taksak ya Tüp :D 
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 14:59
Orjinalini yazan: Engin Tepe Engin Tepe Yazdı:

Cem abi bizim jetta FSI ye de taksak ya Tüp :D 

Onlar dırekt enjeksıyonlu oldugundan bılındık kıtlerı takamıyoruz. Sadece prıns taktıgını ıddıa edıyor ama ben hıc gormedım. Yalnız en son katıldıgım fuarda yenı tıp lpg sıstemlerı vardı. passat a leon a montaj etmısler. O kıtler gelınce butun tsı lara takılabılecek...

Kıt yakıt hattı uzerınde benzını keserek aynı hatta sıvı lpg gonderıyor ve aracın kendı enjektorlerınden benzın yerıne sıvı gaz puskurtuluyor... Bızdekıler gıbı lpg ısıtma vs dıye bırsey yok. Gayet guzel bır sıstem. Fakat fıyat olarak 2000-2500 lıra gıbı fıyatlarda olacagını soylemıslerdı.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 15:06
brc fsi lara montaj yapabiliyor 2a nın sitesine girerseniz direkt enjeksiyon kiti var hatta 1.6 thp motorada brc takmıştı lpg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 15:18
Orjinalini yazan: berkekk berkekk Yazdı:

brc fsi lara montaj yapabiliyor 2a nın sitesine girerseniz direkt enjeksiyon kiti var hatta 1.6 thp motorada brc takmıştı lpg

O araclara taktıkları sıstemler bılındık bızım araclardakı kıtlerden. Dırekt puskurtme aracı dolaylı puskurtme olarak calıstırıyorlar. Bu ne kadar dogrudur tartısılır. Ama benım dedıgım kıtler bıre bır benzınle aynı enjektorden calısıyor...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 15:58
2008 de sorduk 5.500 tl ddıler ıtalyadan gelıyormuş ozel siparişle,
2009 da sorduk fatıh de bır yerde yapıyorlr dedıler 4500 tl
2010 da sorduk bayrampaşada bır yer 2 3 araca taktık memenunlar deı 2800 tl
2001 de vazgectık sormadık :d benzın 5 tl :D 
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 16:39
Neyse arkadasın konusunuda fazla saptırmayalım. Rc ye lpg takılır mı ? Bence takılır Sırıtma 
Bır RC ım olsa zevkle lpg montajı yapar saatlerce ugrasırım...

Gucu ucuza kullanmaktan daha keyıflı bırsey olabılır mı ??? Göz Kırpma
Yukarı Dön
OkaN Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Nisan - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı OkaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 17:19
olabilir cem abi benzin 1 tl olsun daha keyifli olur :))
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür…

EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN
Yukarı Dön
ysn_erl Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ysn_erl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 18:59
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Neyse arkadasın konusunuda fazla saptırmayalım. Rc ye lpg takılır mı ? Bence takılır Sırıtma 
Bır RC ım olsa zevkle lpg montajı yapar saatlerce ugrasırım...

Gucu ucuza kullanmaktan daha keyıflı bırsey olabılır mı ??? Göz Kırpma

Madem takabiliyoruz sorun yok. Gerekirse istanbula kdr gelrm lpg montajı için. Hem gezmiş de olrz Gülme
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Engin Tepe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 19:02
Giderken benı alın :D Bereber gezek
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
Yukarı Dön
samett53 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Ağustos - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samett53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 20:21
km 700 krş yakıyo kardeşim bni bıktırdı yatalak bıraktım

2001 PEUGEOT 206 xs RC stile ( SİYAH )
       _TR 34 ZF 3733_
       -0542 553 02 53-
        O rh (+)
Yukarı Dön
alfa Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Temmuz - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alfa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2011 Saat 20:50
kusura bakma gösterdiğin linke biraz geç cevap yazdım gösterdiğin rc nin modeli iyi 2005 km si de okadar çok sayılmaz fakat arkadaşım resime bakarak yorum yapmak doğru olmaz bu rc yi alıcam diyorsan çok iyi bildiğin bir yere göster çünki 206 rc nin ölüsü 18.000 tl ediyo .airbag lar sağlammı yada patlamış fakat takrarmı işlem görmüş hep araştır ciddi bir vuruğu varmı yokmu hafif vuruk olur mühim değil işlem görür parçası değişmeye gerek kalmaz fakat ağır vuruk olmuştur parça değişmiştir .Lokal boya olabilir sonuçta istanbulda  yaşıyoruz çocuklar çizmiştir yada biri kasıtlı çizmiştir sürtmüştür bunlar  malum kabul edilebilir fakat ağır kazalı  vuruk varsa sıkıntı çıkabilir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ariza son mesaja git 51 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2255 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6714 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 133 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 118 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 122 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 725 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 142 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 161 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 861 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 340 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 539 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 413 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107839 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1651 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3425 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10384 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9342 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1167 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1413 0 ankaralı_emre
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 3
selahattnsahman 3
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
eRRoR 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English