![]() |
|
Direksiyon Kumandam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2011 Saat 12:03 |
||
Öncelikle merhabalar peugeot 206 triptonik aracıma geçtiğimiz hafta deri direksiyon kaplaması yaptırdıktan sonra ,ilk iş aracda takılı olan direksiyon kumandasını pıoneer teybime uygun hala getirmek oldu .Bugün itibari ile o da İzmirde bulunan değerli ve işini bilen elektronikçi arkadaşın hazırladığı resimde de görüldüğü üzere teybin arkadasına soket ile takılacak olan aparat sayesinde tamamdır.Farklı alışveriş sitelerinde bu aparat için 170 tl fiyat verenler bile oldu fakat Colega arkadaşımız 30 tl ye bu aparatı hazırlıyor .Eski üyelerimizden colega 35 nickli arkadaşıma teşekkürler.
![]() ![]() Düzenleyen frtkck - 07 Eylül 2011 Saat 12:05 |
|||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
abi bende 306 var tyep sony onuda yapabilirmi acaba :S
|
|||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Arkdaşla bende konuştum hatta pdf paylaştım forumda ama olay biraz zahmetli. Ben yeni bir kol alıp bunu yapmayı deneyecektim ama kol+bu fiyat baya artıyor. O yüzden 100tlye köprü bağlantı aldım kesme biçme yok. Direk tak çalıştır.
|
|||
![]() |
|||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
||
Teybin arkasında mavi renkde benim aparatın ucundaki soket girişi var ise yapabilir ,ve kumandan benimkinden değil mi .
|
|||
|
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
||
abi bilmiyorum bakim 306 kolu şuan boşta zaten tyep de bakimde nasıl ulaşcagız o arkadaş nerde
|
|||
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
Kardeş elinizde fazladan varsa ben talibim :)
Toprağım ;) Düzenleyen gozem - 07 Eylül 2011 Saat 12:16 |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
sırf bu yüzden arabaya teyp almıyorum yahu (: olacaksa süper olur vallahi,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
306nın kumanda kolu farklı diye biliyorum. Biraz joyistik tadında :D Çünkü 2002 öncesi ve 306ların kumanda sistemi varklı biraz. 2002 sonrası 206larda rd3lerde kullanılan direksiyon arkası sabit ve düğmeli kol var.Arkadaşın resmindeki gibi.
İnternette 306 için sony ye çevirici var ama dediğim gibi fiyat 100tl fln tutuyor. Teybinde tabiki arkasında w-r(wire-reomte) girişi olması lazım. |
|||
![]() |
|||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
arkadaşlar orjinal teyibimi inanın bu yüzden kullanıyorum yapan arkadaş yardımcı olursa seviniriz.
|
|||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||
![]() |
|||
||
tamam abi arkadaşla görüştüm yardımcı olcak :) 206 kolu aliyim 1 tane daha fonksiyonel olur :D
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Benim aldığım parça bu şekilde. Birde siyah devre kutusundan teybe gidecek kablo var. Patch dedikleri
![]() Bunlarda diğer pejo medlleri için olan. Teyp markası için Patch denilen teyp ara kablosu farklı oluyor. ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer kendi kumanda kolunuz ile arkadaşın gösterdiği sistemi yapacaksanız maliyet çok düşük ama işlem biraz uğraştırıcı. Aracım yeni olduğu için bunu göze alamadım. |
|||
![]() |
|||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
||
Bu parçaların linki. var mı?
|
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|||
![]() |
|||
||
http://www.ebay.com/itm/PIONEER-Peugeot-206-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor-/400239484961?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item5d3021e021
|
|||
![]() |
|||
speedark ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2011 Konum: Kastamonu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
||
benden önceki kullanıcı teybi değiştirdiğinde kumanda egale olmuş ben pıoneer set aldığımda pioneerin direksiyon kumandasını almıştım fiyatı 50 tl ve çok memnunum hem aynı para hem zahmetsiz hemde güzel duruyor
Düzenleyen speedark - 07 Eylül 2011 Saat 13:01 |
|||
emniyet kemersiz hayat değersiz
2001 model 206 1,6 xs 110 hp benzinli manuel kırmızı şeytan |
|||
![]() |
|||
||
Orjinal kolu söktünüz mü? |
|||
![]() |
|||
||
Şu anda kendi aracım için yaptırtdım vaktin var ise araca monte ettirmeden aparatı yakından görebilirsin.İrtibat numaramı Ö.M. ile mesaj attım .
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
woswosa 206 kumandası alıp pioneere baglasammı ki bende :)) kumandam bıle yok daha :D
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
Yada çok fonksiyonlu tv.uzaktan kumandası daha mı ilgi çekici durur direksiyona paket lastiği ile tutdurulsa .
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Vaktim ne yazıkki kısıtlı akşam 7de mesaim bitiyor. ama haftaya gece çalışıyorum gündüz tamamen boşum. Siz ne zaman hangi tesisatcıya taktıracaksınız ![]() |
|||
Mehmet Ali ÇECELİ
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |