|
Jantlandım hayırlısıyla |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok kibar durmuş güle güle kullan
|
||
enes119
1. Vites 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan :) çok yakışmış cidden. bişey sorucam benim aracımda 1.4 70 hp 206. takınca bi çekişten düşüş kasma yorulma veya ivmelenmede bi problem var mı ? bi mukayese edebilir misin bi zahmet ? bende 17 takmak istiyorum ama hem para sıkıntısı + kafamdaki sorulardan bi denk çıkaramadım...çoğu kişi problem yaşarsın diyo , zaten bi çok şeyi göze alacaksın zaten takarken ama bide tecrübeli bi pejoseverden bilgi alayım dedim :D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Önceki lastiklerim öndekiler kar lastiğiydi en ucuzundan onları çıkarıp bunları takınca arabam rahatladı diyebilirim.Bence bu tamamen takıcağın lastiğin kalitesiyle alakalı bi dünya jant baktım ben ayrıca kimisi gerçekten çok fazla ağır oluyo illaki arabaya zararı olur fazla ağırlığn.Toplam lastik çapını değiştirmediğin ve çok adi lastikjant kullanmadığın sürece sorun olacağını sanmıyorum.Yakıt olarakta illaki artıcaktır 195 çıkarrdım 225 taktım araca tabi yol tutuşuda bununla paralel artıyor.Yanak küçüldüğü için çukurlar daha fazla hissediliyor ön takıma çok yük biniyor.Kısacası adam gibi dikkatli kullanırsan hiiçç bişey olmaz.
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
her jant ebatları için belli lastik ebatı vardır. 17 jant alınca bu 17" jant içi gerekli olan ölçüyü kullanıtsan bir fark olmaz sadece konforun düşer. ama bana soracak olursan 206 ya en fazla 16" gidiyor daha yukarsı gitmiyor.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
hcbank
1. Vites 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sade ama hos duruyor hayırlı olsun
|
||
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok yakışmış dostum güle güle kullan,çap ölçüsü yüksek gibi geldi bana dikkatli kullanmanı tavsiye ederim,kazasız belasız...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence aracı yorarsın goruntu olarak yakışıklı durabılır aracında on takım dıye bır şey kalmaz amatusorler gorevını yapamaz artı benzıncıyle ıyı bır arkadaş olursun kardeş benden soylemesı. benım araca 205 5516 taktıgım halde yakıt ta fazlalaştı bence zevkını al 16 ebata duşursen paranda arabanda rahatlar dostum demedı deme saygılarımla.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu arada bende 307 orjınal farlar var ısteyen olursa degerlendırebılırız.
|
||
morsii35
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İZMİR GÖZTEPE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok cici olmuş, kazasız belasız kardeşim...
|
||
1997 model 306 1.8 8v XR atiker lpg
|
||
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hayırlı olsun güle güle kullan
|
||
altantezcan
1. Vites 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
jantlar süper ama ben xenonlara takıldım bi taktıramadım vakitsizlikten ve duygusal açıdan :)
|
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aferin hüseyinim, gayet hoş omuş... eline sağlık...
beğendim
|
||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Hayırlı olsun
|
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi senin payın büyük bu işte.Koyver gitsin hiçbişey olmaz demeseydin hala düşünüyodum ama iyiki almışım arabayı zorlaması felanda yok hiç şimdi gelirken bastım 130da rahat gidiyodu benim araba hala aynı değişen birşey yok ama yol tutuşu , hızlanışı acayip değişti savurmanın 'S'si kalmadı arabada maşallah
|
||
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
savurma ise belli zaten kardeşim. Sürtünme kuvveti; yere basan genişledikçe, yol tutuşu artar...
|
||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
albayım ne iş? niye haberimiz yok bizim şu çevrenden faydalansak diyorum
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |