Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Jantlandım hayırlısıyla

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Jant Lastik Seçimi
Forum Tanımlaması: modifiyeli peugeotlar icin jant lastik şikayet ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17400
Tarih: 06 Nisan 2025 Saat 10:31
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Jantlandım hayırlısıyla
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Jantlandım hayırlısıyla
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 17:57
Sonunda kafama göre jant buldum aldım taktım.Umarım herkesin hoşuna gider.

http://imageshack.us/photo/my-images/847/fotoraf0831.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

http://imageshack.us/photo/my-images/694/fotoraf0829.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

Cevaplar:
Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:00

Hayırlı olsun hoş gözüküyorlar

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:00
Oooooo masallah bu jantları guzel severım. Daha once 307 ustunde de gormustum yanılmıyorsam. Cok aracta kullanılan bır model. Hayırlı olsun gule gule kullan

Bunların malıyetı nedır? Jantın lastıgın markası modelı nedır yazda bılelım??? Lastık marshall mı? Olcude 205 50 17 mı???

Mesajı Yazan: eSeRKaNe
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:02
Maşallah abi bence yakışmış :) Thumbs Up
Allah kaza bela vermesin :)
Sanırım büyükçekmecede bi kez görmüştüm aracı :)

-------------
*2001-306 platinium 1.6*
-34 TV 7629-

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:05
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Oooooo masallah bu jantları guzel severım. Daha once 307 ustunde de gormustum yanılmıyorsam. Cok aracta kullanılan bır model. Hayırlı olsun gule gule kullan

Bunların malıyetı nedır? Jantın lastıgın markası modelı nedır yazda bılelım??? Lastık marshall mı? Olcude 205 50 17 mı???

Abi jantların markası mak diye geçiyo ikinci el aldım ben 670 takımına verdim 80tlye bijonlarını aldım 750ye geldi bana toplamda.Lastikler apollo gösterdim baktırdım bi kaç yere hepsi iyi almışsın dedi.
Şimdi gelelim sizin kızacağınız kısıma jantlar 18 lastikler 225/40 ölçüler eski lastiklerle toplamda aynı zaten 307den çıktı 307ye takıldı araba rahatladı baya sanırım öndeki kar lastikleri baya kasıyodu benim arabayı kuş gibi oldu direksiyon felan.

Mesajı Yazan: brutal
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:08
Mak jantların markası Cok kullanılmıyor Cunku Her ARaca Bu Araca Oturdugu gıbı Oturmuyor .
Kazasız Belasız Cızıksız Kırıksız Kullanımlar Dılerım Lastıgıne Taş Degmesın ..

-------------
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K
307 Xs 1.6 5K
Alfa Romeo 147 1.6 Dist
Alfa Romeo 156 1.6 T.S
Vw Golf TSI 1.4 Pulse

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:14
jantlar güzel yakışmış allah kaza bela vermeden keyifle sürmeyi nasip etsin...

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:16
Kardeşim... Hayırlı Olsun...
Çok Yakışmış Harbiden... Thumbs Up

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:20
ebatlar büyük inşallah konforun kaşmaz. jantlar çok güzel bende bunlardan istiyordum ama küçük ebatta yoktu güle güle kullan.

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:22
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Abi jantların markası mak diye geçiyo ikinci el aldım ben 670 takımına verdim 80tlye bijonlarını aldım 750ye geldi bana toplamda.Lastikler apollo gösterdim baktırdım bi kaç yere hepsi iyi almışsın dedi.
Şimdi gelelim sizin kızacağınız kısıma jantlar 18 lastikler 225/40 ölçüler eski lastiklerle toplamda aynı zaten 307den çıktı 307ye takıldı araba rahatladı baya sanırım öndeki kar lastikleri baya kasıyodu benim arabayı kuş gibi oldu direksiyon felan.

Hey masallah demek 18" taktın... Profun senın aracını kullanması lazım SırıtmaSırıtmaSırıtma

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:23
Gzellll. Güle güle kullan...

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:24
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

ebatlar büyük inşallah konforun kaşmaz. jantlar çok güzel bende bunlardan istiyordum ama küçük ebatta yoktu güle güle kullan.

Yenı taktıgı lastıgın capı orjınal 195 65 15 lastıgıyle tam denk. Capsal problem yok. Yanak alcalınca sertlık olmustur bıraz. Konfor kesın azalır...

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:24
Çok teşekkür ettim hepinize konforumda şimdilik bi sıkıntı hissetmedim ama biraz kaçıcak konforum galiba.Daha dikkatli kullanmak gerekiyo tabi çukur set hiç dikkat etmeyen insandım ben şimdi bol bol sellektör yiyorum arkadan :)

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:25
göresel olarak mükemmel ..güle güle kullan ...

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:26

Hey masallah demek 18" taktın... Profun senın aracını kullanması lazım SırıtmaSırıtmaSırıtma

Abi jantları görünce aşık oldum resmen beyaz 307de takılıydı çok alçaltmış arabayı arkadaş kurtarmıyodu bunlar o yüzden satılığa çıkarmış gözüm görmedi 18 felan 700 istiyodu zorla 670e aldım oda zorla biraz jantları alıp kaçmış gibi oldum ama olmaz bişey pazarlık pazarlıktır :)

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 18:51
Hayırlı olsun. Yakışıklı olmuş... Gülme

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 20:08

hüseyin hayırlı olsun 18 çok güzel durmuş.  orjinali de 225 40 18 orjinali zaten pek bir fark olacağını sanmııyorum. aracını çok tatlı göstermiş, bide app plaka yaptın mı başka bişey istemiyor araba,

güle güle kullan.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 20:13
çok güzel olmuş ben beğendim. konfor gider tabiki illa ama keyfine değer bak!  fiyat da iyii düşmüş, hayırlı olsun güle güle kullan. yalnız bi ara senin şu farları ödünç ver bana, hastasıyım Cool

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 20:33
abi çok güzel olmuş.maşallah açmış aracı jantlar.

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 23:04
Orjinalini yazan: g-demir g-demir Yazdı:

çok güzel olmuş ben beğendim. konfor gider tabiki illa ama keyfine değer bak!  fiyat da iyii düşmüş, hayırlı olsun güle güle kullan. yalnız bi ara senin şu farları ödünç ver bana, hastasıyım Cool

sen albayımla iletişime geç çevresi geniş uygun fiyata ayarlar, bana yardımcı oldu piyasadakinin en ucuzunun 60 tl altına ayarladı (: tabi para yok şimdilik alamadım Dil Çıkarma

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Ağustos 2011 Saat 23:06
çok kibar durmuş güle güle kullan

Mesajı Yazan: enes119
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 00:16
kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan :) çok yakışmış cidden. bişey sorucam benim aracımda 1.4 70 hp 206. takınca bi çekişten düşüş kasma yorulma veya ivmelenmede bi problem var mı ? bi mukayese edebilir misin bi zahmet ? bende 17 takmak istiyorum ama hem para sıkıntısı + kafamdaki sorulardan bi denk çıkaramadım...çoğu kişi problem yaşarsın diyo , zaten bi çok şeyi göze alacaksın zaten takarken ama bide tecrübeli bi pejoseverden bilgi alayım dedim :D

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 04:23
Önceki lastiklerim öndekiler kar lastiğiydi en ucuzundan onları çıkarıp bunları takınca arabam rahatladı diyebilirim.Bence bu tamamen takıcağın lastiğin kalitesiyle alakalı bi dünya jant baktım ben ayrıca kimisi gerçekten çok fazla ağır oluyo illaki arabaya zararı olur fazla ağırlığn.Toplam lastik çapını değiştirmediğin ve çok adi lastikjant kullanmadığın sürece sorun olacağını sanmıyorum.Yakıt olarakta illaki artıcaktır 195 çıkarrdım 225 taktım araca tabi yol tutuşuda bununla paralel artıyor.Yanak küçüldüğü için çukurlar daha fazla hissediliyor ön takıma çok yük biniyor.Kısacası adam gibi dikkatli kullanırsan hiiçç bişey olmaz.

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 07:37
Orjinalini yazan: enes119 enes119 Yazdı:

kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan :) çok yakışmış cidden. bişey sorucam benim aracımda 1.4 70 hp 206. takınca bi çekişten düşüş kasma yorulma veya ivmelenmede bi problem var mı ? bi mukayese edebilir misin bi zahmet ? bende 17 takmak istiyorum ama hem para sıkıntısı + kafamdaki sorulardan bi denk çıkaramadım...çoğu kişi problem yaşarsın diyo , zaten bi çok şeyi göze alacaksın zaten takarken ama bide tecrübeli bi pejoseverden bilgi alayım dedim :D

her jant ebatları için belli lastik ebatı vardır. 17 jant alınca bu 17" jant içi gerekli olan ölçüyü kullanıtsan bir fark olmaz sadece konforun düşer. ama bana soracak olursan 206 ya en fazla 16" gidiyor daha yukarsı gitmiyor.

-------------

Mesajı Yazan: hcbank
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 10:51
sade ama hos duruyor hayırlı olsun

-------------
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 12:56
Çok yakışmış dostum güle güle kullan,çap ölçüsü yüksek gibi geldi bana dikkatli kullanmanı tavsiye ederim,kazasız belasız...

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 13:03
bence aracı yorarsın goruntu olarak yakışıklı durabılır aracında on takım dıye bır şey kalmaz amatusorler gorevını yapamaz artı benzıncıyle ıyı bır arkadaş olursun kardeş benden soylemesı. benım araca 205 5516 taktıgım halde yakıt ta fazlalaştı bence zevkını al 16 ebata duşursen paranda arabanda rahatlar dostum demedı deme saygılarımla.Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 13:06
bu arada bende 307 orjınal farlar var ısteyen olursa degerlendırebılırız.

Mesajı Yazan: morsii35
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 13:09
çok cici olmuş, kazasız belasız kardeşim...

-------------
1997 model 306 1.8 8v XR atiker lpg

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 13:16
hayırlı olsun güle güle kullan

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesajı Yazan: altantezcan
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 18:25
jantlar süper ama ben xenonlara takıldım bi taktıramadım vakitsizlikten ve duygusal açıdan :) 

-------------
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003

! Kara Kedi !

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 23:14
aferin hüseyinim, gayet hoş omuş... eline sağlık...
 beğendim  Thumbs Up

Mesajı Yazan: badcombatant
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2011 Saat 23:58
Hayırlı olsun

-------------
2004 1.4 hdi 307 xr

Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 06:58
Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

beğendim  Thumbs Up

Abi senin payın büyük bu işte.Koyver gitsin hiçbişey olmaz demeseydin hala düşünüyodum ama iyiki almışım arabayı zorlaması felanda yok hiç şimdi gelirken bastım 130da rahat gidiyodu benim araba hala aynı değişen birşey yok ama yol tutuşu , hızlanışı acayip değişti savurmanın 'S'si kalmadı arabada maşallah

Mesajı Yazan: MaximuS
Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 13:06

Orjinalini yazan: MaximuS MaximuS Yazdı:

beğendim  Thumbs Up

Abi senin payın büyük bu işte.Koyver gitsin hiçbişey olmaz demeseydin hala düşünüyodum ama iyiki almışım arabayı zorlaması felanda yok hiç şimdi gelirken bastım 130da rahat gidiyodu benim araba hala aynı değişen birşey yok ama yol tutuşu , hızlanışı acayip değişti savurmanın 'S'si kalmadı arabada maşallah
teşekküer ederim hüseyinim. çok sevindim... ben eğer imkanın varsa aklından geçenleri yapma taraftarıyım. ben 55 yaşına geldiğimde imkanım olacaksa, napiyim 55 yaşında 18 jantı, double dini, marşpiyeli, spoyleri...

savurma ise belli zaten kardeşim. Sürtünme kuvveti; yere basan genişledikçe, yol tutuşu artar...

Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2011 Saat 15:14
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: g-demir g-demir Yazdı:

sen albayımla iletişime geç çevresi geniş uygun fiyata ayarlar, bana yardımcı oldu piyasadakinin en ucuzunun 60 tl altına ayarladı (: tabi para yok şimdilik alamadım Dil Çıkarma

albayım ne iş? niye haberimiz yok bizimQuestion şu çevrenden faydalansak diyorum Göz Kırpma

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net