![]() |
|
Direksiyon kaplama istiyen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Alcantara derıden daha pahalı bır kumas. Fıyat farkı olusur dıye tahmın edıyorum. Fakat alcantaranın dıreksıyon ustunde derı kadar dayanıklı olmayacagı kanısındayım. Daha cabuk tahrıp olacagını dusunuyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
Ben de Tokat'tayım kargo adama ait olursa söktürüp gönderirim. Kargo işini hallederiz derse beni de yazın. |
|||
![]() |
|||
||
Cem haklı olabilirsin ama çok güzel bir kumaş ve terletme derdi yok,fakat dediklerini araştıracağım...
|
|||
![]() |
|||
||
Senın ne dusundugunu cok ıyı anlıyorum merak etme ama dayanıklılık ve ömür konusunda şüphem var...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kargoyu kendısı karsılayacagını hıc sanmam...
|
|||
![]() |
|||
||
Kargoyu adam ödeyecekse bu işin ne anlamı kaldı arkadaşlar. Adam kazandığı parayı kargoya yatırır.
|
|||
![]() |
|||
||
Emeğe saygısızlık etmeyelim bence hak neyse verilmeli arkadaşımız yaptırmış anlattı akşama kadar uğraşıyo adam yaparken fiyat oldukça makul kargoyu neden adam ödesinki bide gelsin söksün isterseniz
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
||
Bunun saygısızlıkla alakası nerde? Sadece mümkünse dedik. Tabii ki el emeği alın teridir hakkı neyse verilmeli adamın kafasına silah dayamadık. Ben de Tokat'tayım kargo adama ait olursa söktürüp gönderirim. Kargo işini hallederiz derse beni de yazın. -sa/-se Dilek-şart kip eki öncelikle yazılanları okuyun ezbere yorum yapmayın. Saygısızlıkla alakası yok dediğim durumun. |
|||
![]() |
|||
||
Hüseyin arkadaşım,arkadaşımızın emeğe saygısızlık gibi bir davranış içerisinde olacağını sanmıyorum,bu arz talep meselesidir,üretici diyebilirki kargo dahil 100 tl? olamazmı olur,arkadaşımız bunu bildirmek istemiş,lütfen forumda sağduyulu davranmaya çalışalım,bazen küçük kelimeler büyük olaylara neden oluyor,birbirimizi inciticek tarzda tavır ve davranışlardan kaçınalım biz kendimizce bir aileinin üyesiyiz. Teşekkür ederim...
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
orkadaşım ben 5-10 tl daha indirebilirmiyim diye düşünüyorum adam kargo falan uraşmaz bu işi adam gibi yopan yok piyasada ben araştırdım oda bilği için rahat davranıyo ama aldığı paranın hakkını veriyo arkadaşlar direksiyonumu gördüler.
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
katılıyorum sana kardeşim saat 11 verdim arabamı 16,30da aldım araya iş falan almıştır ama kafadan 3 saat uraşıyo emin olun buna
|
|||
![]() |
|||
||
yarın arayıp sorarım varsa fiyatını yazarım buraya arkadaşım
|
|||
![]() |
|||
||
senin köpeğin olsun be ahmetimm lafı olmaz hemen gel yaptırayım
Düzenleyen hakann83 - 16 Ağustos 2011 Saat 01:51 |
|||
![]() |
|||
||
Bu ısı 10 numara yapan yer var ama 100 lıraya yapmıyor. Fakat senın yaptırdıgın ıs ıcın 100 lıra guzel bır rakam.
Benım dedıgım yer artcar 150 tl
|
|||
![]() |
|||
||
evet ya senin yaptığına bayıldım bende ellerine sağlık cidden senden esinlenerek bende yapımmı diye düşündüm ama yemedi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Güzel olmuş fakat istanbulda degiliz yaa benimkide yıpranmış......
|
|||
![]() |
|||
||
aynen abi 90 yaptırdım ama zor abi iki dk yapılan bi iş değil aracı bıraktım ara ara gittim hep uraşıyodu benim direksiyonla
|
|||
![]() |
|||
||
evet o biraz sıkıntı yaa burda olsan sorun değil zaten araçsızda kalmıyosun adam istersen sana bi direksiyon takıyo yolluyo sen gidip alıyosun sonra
|
|||
![]() |
|||
||
Direksiyoncu geldi hanimmmm yokmu yaptıran Güncell
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |