![]() |
|
Alarm konusunda yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2011 Saat 22:30 |
Arkadaşlar ay sonunda aracıma desi marka alarm taktırmayı düşünüyorum. Ama Ahmet Semiz arkadaşım bana bizim araçlarda sıkıntı oluyor alarmlar dedi. Bu konuda bilgisi olan varmı varsa beni aydınlatırmı bu konuda.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desi nin Şimdiye Kadar Sıkıntı Yaşattığını Duymadım Doğrusu
![]() |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımda desi camkaldırma modülü + alam var hiçbir sıkıntı yaşamadım.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
hBilemiyorum arkadaşlar Ahmet dedi dün akşam gelsinbi nedir ne değildir bi öğrenelim konuyu bencede bi sorun olmaması lazım çin malı değil nede olsa
|
|
![]() |
|
Dünkü Sıkıntını Halledebildinmi Kardeşim .. Moralimiz Oldukça Bozuldu Yahu :(( |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Eyvallah saolasın kardeşim. Hayır diyelim hayır olsun. biraz fazla gazladım sanırım ama buna ragmen görülmemiş bir durum oldu. enjektörün dibinden benzin fışkırıyordu. araba nasıl alev almadı hayret diyorum. verilmiş sadakamız varmış. bugün komple ateşleme bobini enjektörler herşeyi komple söküp tekrardan topladım sorun halloldu. basınçtan enjektörün oring contası yerinden çıkmış ve ordan benzin fışkırmış. bu aralar nedir bu kısmetsizlik anlamadım, Allah daha betrlerinden korusun diyelim. |
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
forewer_fb büyük geçmiş olsun vallaha verilmiş sadakan varmış allah daha beterinden saklasın
cenmax da ben 1 2 defa sorun yaşadım desi en güzeli 1 kere yap tam yap |
|
![]() |
|
büyük geçmiş olsun osman arkadaşım cidden büyük şanssızlık
|
|
![]() |
|
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
bende bi sıkıntı yaratmadı daha
|
|
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
|
![]() |
|
ozaman tek çare ahmeti bekliycez gelsin bizi aydınlatsın neden öyle bişey dedi bilelim belki bizim bilmediğimiz bişey biliyodur
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bu bağlayan ustaya görede değişiyo uyduruk markalarla hiç sorun yaşamayanlar var benim arabaya ilk baglanan alarm 1 saat sonra yandı :) usta yanlış baglamış
|
|
![]() |
|
doğrudur ben genelde bayrampaşada desinin merkezi var orda bağlatıyorum
|
|
![]() |
|
Ahmet Günceli
|
|
![]() |
|
Öncelikle Osman abicim geçmiş olsun,Rabbim daha beterlerinden saklasın,canınıza zarar gelmesin.. Hakan abicim gerçekten bağlayan ustaya göre değişir, benim alarm yurtdışından geldi ve normalde 6 kanallı olması gerekiyormuş ancak bu iki kanallıydı ve usta bir şekilde uğraşarak halletti..15 senedir bu işle uğraştığı için rahatlıkla çözdü, ancak eminimki araba elektroniğinden anlamayan birisi yapamazdı. Marka olarak bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, ama istersen forumlarında bir aratmanda fayda var.. Yalnız bağlayan kişi mutlaka ve mutlaka işten anlayan olsun, bizim arabalarımız elektronik konusunda hassas diye biliyorum..
|
|
![]() |
|
geldım hakan abı bende saten alarm taktırmayı dusunuyorum cemax marka bundan 4 5 gun once samımı oldum bı arkadas 206 xs 2004 model araca avcılara gıderken avcılar hacı aga camı karsında desı alarm sıstemı takan bıyer var oraya 130 140 tl degerınde alarm taktırdı yaw takan adam akıllı takamadı yada aracta bı sıkıntı alarmı baglıyolar kurup kapama esnasında aracta ne kadar ısık varsa yakmıs dedım sana buydu hanı belkı ustandan kaynaklanıo ama benım de bı zenon olayım vardı hatırlarsanız taktım butun arıza ısıklarını yaktı sogudum soktum korkum o cocun arabasının beynı hasar gormus ıns sızınkılerde bole bısey ben sogudum bıseyı asla yapmam abı suan h7 6000 beyaz ampul taktım araca canavar oldu dedım gıbı ıns sıze bısey olmaz
|
|
![]() |
|
hırsız 5 saniyede teybimi götürdü
![]() |
|
![]() |
|
bu alrm iş görür belki alarm tavsiyem izlerken sesini kısın
|
|
![]() |
|
hımm bence ustada bi sorun vardı kankaa belki bilirsin ben bayrampaşada desi var merkezi ora koca bina orda taktırıyorum ordakiler profesyonel kardeşim. bence sende oraya taktır niyetin varsa hatta iki araba gidipte taktırabiliriz indirimli olur. Senin arkadaş en alt segmenti taktırmış içeride gözü yok motor kilitleme sistemi yok en boş mödelini taktırmış. Onlara küçük beyinli modül takıyolar
|
|
![]() |
|
alarm suçune kankaa burdaa
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |