Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alarm konusunda yardım

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17217
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 21:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Alarm konusunda yardım
Mesajı Yazan: hakann83
Konu: Alarm konusunda yardım
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:30
Arkadaşlar ay sonunda aracıma desi marka alarm taktırmayı düşünüyorum. Ama Ahmet Semiz arkadaşım bana bizim araçlarda sıkıntı oluyor alarmlar dedi. Bu konuda bilgisi olan varmı varsa beni aydınlatırmı bu konuda.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:34
Desi nin Şimdiye Kadar Sıkıntı Yaşattığını Duymadım DoğrusuGöz Kırpma... Bende Cenmax Taktırmayı Düşünüyorum...

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:41
aracımda desi camkaldırma modülü + alam var hiçbir sıkıntı yaşamadım.

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:46
hBilemiyorum arkadaşlar Ahmet dedi dün akşam gelsinbi nedir ne değildir bi öğrenelim konuyu bencede bi sorun olmaması lazım çin malı değil nede olsa 

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 22:50
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

aracımda desi camkaldırma modülü + alam var hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Dünkü Sıkıntını Halledebildinmi Kardeşim .. Moralimiz Oldukça Bozuldu Yahu :((

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:03

Eyvallah saolasın kardeşim. Hayır diyelim hayır olsun. biraz fazla gazladım sanırım ama buna ragmen görülmemiş bir durum oldu. enjektörün dibinden benzin fışkırıyordu. araba nasıl alev almadı hayret diyorum. verilmiş sadakamız varmış. bugün komple ateşleme bobini enjektörler herşeyi komple söküp tekrardan topladım sorun halloldu. basınçtan enjektörün oring contası yerinden çıkmış ve ordan benzin fışkırmış. bu aralar nedir bu kısmetsizlik anlamadım, Allah daha betrlerinden korusun diyelim.

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:50
forewer_fb büyük geçmiş olsun vallaha verilmiş sadakan varmış allah daha beterinden saklasın

cenmax da ben 1 2 defa sorun yaşadım desi en güzeli 1 kere yap tam yap

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:50
büyük geçmiş olsun osman arkadaşım cidden büyük şanssızlık

Mesajı Yazan: sedatdatse
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:51
bende bi sıkıntı yaratmadı daha

-------------
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle

Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:54
ozaman tek çare ahmeti bekliycez gelsin bizi aydınlatsın neden öyle bişey dedi bilelim belki bizim bilmediğimiz bişey biliyodur

Mesajı Yazan: 34sea45
Mesaj Tarihi: 14 Ağustos 2011 Saat 23:57
bu bağlayan ustaya görede değişiyo uyduruk markalarla hiç sorun yaşamayanlar var benim arabaya ilk baglanan alarm 1 saat sonra yandı :) usta yanlış baglamış

-------------
106 xr 1998 1,4 her daim benzinli+playstation (PeSBoX)
Çakmak/Ümraniye/İstanbul
0 507 250 90 71 - dincerkukku@hotmail.com

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 00:55
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

bu bağlayan ustaya görede değişiyo uyduruk markalarla hiç sorun yaşamayanlar var benim arabaya ilk baglanan alarm 1 saat sonra yandı :) usta yanlış baglamış

doğrudur ben genelde bayrampaşada desinin merkezi var orda bağlatıyorum

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 01:42
Ahmet Günceli

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 09:30
Öncelikle Osman abicim geçmiş olsun,Rabbim daha beterlerinden saklasın,canınıza zarar gelmesin.. Hakan abicim gerçekten bağlayan ustaya göre değişir, benim alarm yurtdışından geldi ve normalde 6 kanallı olması gerekiyormuş ancak bu iki kanallıydı ve usta bir şekilde uğraşarak halletti..15 senedir bu işle uğraştığı için rahatlıkla çözdü, ancak eminimki araba elektroniğinden anlamayan birisi yapamazdı. Marka olarak bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum, ama istersen forumlarında bir aratmanda fayda var.. Yalnız bağlayan kişi mutlaka ve mutlaka işten anlayan olsun, bizim arabalarımız elektronik konusunda hassas diye biliyorum..

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 10:57
geldım hakan abı bende saten alarm taktırmayı dusunuyorum cemax marka bundan 4 5 gun once samımı oldum bı arkadas 206 xs 2004 model araca avcılara gıderken avcılar hacı aga camı karsında desı alarm sıstemı takan bıyer var oraya 130 140 tl degerınde alarm taktırdı yaw takan adam akıllı takamadı yada aracta bı sıkıntı alarmı baglıyolar kurup kapama esnasında aracta ne kadar ısık varsa yakmıs dedım sana buydu hanı belkı ustandan kaynaklanıo ama benım de bı zenon olayım vardı hatırlarsanız taktım butun arıza ısıklarını yaktı sogudum soktum korkum o cocun arabasının beynı hasar gormus ıns sızınkılerde bole bısey ben sogudum bıseyı asla yapmam abı suan h7 6000 beyaz ampul taktım araca canavar oldu dedım gıbı ıns sıze bısey olmaz

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 13:48
 hırsız 5 saniyede teybimi götürdü Ağlamagitti 800 kağıt .... ben alarmı sesini duyup 2 kattan aşşağı inene kadar olay bitti .... bendekide desi ...

Mesaj Tarihi: 15 Ağustos 2011 Saat 13:58
bu alrm iş görür belki   http://video.mynet.com/lionheart_brs/ILGINC-ARABA-ALARMI/527595/" rel="nofollow - alarm      tavsiyem  izlerken sesini kısın 

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 02:01
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

geldım hakan abı bende saten alarm taktırmayı dusunuyorum cemax marka bundan 4 5 gun once samımı oldum bı arkadas 206 xs 2004 model araca avcılara gıderken avcılar hacı aga camı karsında desı alarm sıstemı takan bıyer var oraya 130 140 tl degerınde alarm taktırdı yaw takan adam akıllı takamadı yada aracta bı sıkıntı alarmı baglıyolar kurup kapama esnasında aracta ne kadar ısık varsa yakmıs dedım sana buydu hanı belkı ustandan kaynaklanıo ama benım de bı zenon olayım vardı hatırlarsanız taktım butun arıza ısıklarını yaktı sogudum soktum korkum o cocun arabasının beynı hasar gormus ıns sızınkılerde bole bısey ben sogudum bıseyı asla yapmam abı suan h7 6000 beyaz ampul taktım araca canavar oldu dedım gıbı ıns sıze bısey olmaz

hımm bence ustada bi sorun vardı kankaa belki bilirsin ben bayrampaşada desi var merkezi ora koca bina orda taktırıyorum ordakiler profesyonel kardeşim. bence sende oraya taktır niyetin varsa hatta iki araba gidipte taktırabiliriz indirimli olur. Senin arkadaş en alt segmenti taktırmış içeride gözü yok motor kilitleme sistemi yok en boş mödelini taktırmış. Onlara küçük beyinli modül takıyolar

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 02:02
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

hırsız 5 saniyede teybimi götürdü Ağlamagitti 800 kağıt .... ben alarmı sesini duyup 2 kattan aşşağı inene kadar olay bitti .... bendekide desi ...

alarm suçune kankaa burdaa Sırıtma biz önlem alıyoruz yoksa hırsıza kilit olmaz 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net