![]() |
|
kasko yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallaha ben 350 milyona sıgorta yaptrıdım aracıma oda en ucuzu vallaha:)) neymıs plaka 35 ve yasım 27 den kucuk dıye fıyat bu kadar artıyor plaka 32 olsa fıyat dırek 140 milyon :(((
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
yabancı plaka indirimi mi yapıldı yani ?
plaka 35 ama ikamet 32 değil mi? |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
plaka 35 ikamet 32 fiyatta indirim yapılmadı 350 tl bu en ucuz sgorta sırketı 700tl ıstıyen bıle oldu japon sırketı :)))
|
|
![]() |
|
my.ozkara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı my.ozkara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
selam arkadaşlar.dün trafik sigortası yaptırdım.gaziantepte liberty sigorta acentesinde 177 TL ye. kaskosunuda sordurdum 1.650 tl fiyat verdiler.çok fahiş bi fiyat bu yaw.neymiş pejonun parçası pahalıymış, hepsi ithal geliyormuş, zor bulunuyormuş vs vs.yani şu an yaptırmak çok zor gözüküyor. |
|
Peugeot 307 2005 1.4 HDİ XR
Şeytan Kırmızı 84.000 km |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |