|
Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Haydi Hayırlı Olsun... Hüseyin
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
albayım bul tabi. çok rahat kolçak bu bendekinileri biliyorsun ikitane ince ve koltuğa yandan takılıyor. eğer mümkünde onları söküp ikitane evlerin elektrik tesisatındaki gibi boat kapağı takacam o delikleri kapatacam bu çünkü çok çok güzel, orjinalleri yaramaz.
güzel fiyat verde arkadaşlarımızda yararlansın albayım.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu sirtlik nereye diyorsunuz? Bana yabanci bir kelime. |
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
koliva abi (:
şimdi bizim koltukda yaslandığımız yani sırtımızı dayadığımız yer var ya ona cem abi sırtlık demiş. Sırtlık kolu ise o yaslandığımız bölümü geri yatırmak yara ileriye doğru kaldırmak için olan kol. Cem abinin demek istediği sırtlık kolu 206 larda iç tarafta olduğu için yani emniyet kemeri takılan yerde olduğu için oraya kolçak konduğunda yaslanılan yeri ayarlamak için kol arada kalacağı için çalışmayacaktır ama 307 lerde dış tarafta yani kapı tarafında olduğu için böyle bir sıkıntı yok. Düzenleyen metin - 12 Ağustos 2011 Saat 17:50 |
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tesekkurler Metin. |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar, benim aracın o airbag açma kapama yerinin yanındaki boşluğu dolduracak şekilde bir ağaç kesip siyaha boyadım. Kolçağı da bu kestirdiğim parçanın hemen üzerine monte ettim. Kullanmayacağım zaman veya ihtiyaç olduğunda çekip alıyorum, sonra geri yerine takıyorum. Daha kolay oluyor ve orjinal gibi duruyor. Tavsiye ederim. Sağı solu delmenize gerek de kalmıyor. Resim yok ancak istenirse ekleyebilirim. Başka bir forumda örneği vardı, ben de oradan bakıp kestirmiştim.
|
|||
calpsize
1. Vites 14 - Nisan - 1976 Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tamam Kardeşim Yarın Gidip Bakıp Bir Güzel İnceleyip Hatta Fotolarını Çektirip Bilgilendiririm Sizi... Merak Etmeyin
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 12 Ağustos 2011 Saat 19:34 |
|||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
koliva rica ederim,
albayım eyvallah,
|
|||
|||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Güzel olmuş.Bende direksiyon setini aldım baya ugrastrdı vıte stopuzu ama :D oldu :D yarin resimler burda... |
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlar kolçağı taktım oldukça basit ve oturaklı oldu bence çokta güzel içide geniş önde 1 arkada 2 olmak üzere 3 bardak girişide var fiyatına göre mükkemmel.
İki taraftanda 3er tane vidayla tutturuluyo(mecburen delik açtım ama gözüken bi yerde değil) Tek zorluğu ön koltukları söküp takması.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Vites topuzu güzel oldumu bende alıyodumda vazgeçtim iyi durmaz,uymaz diye
|
|||
HAR_teo
1. Vites 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
walla güzel olmuş peki bu 206 ya olurmu acaba
|
|||
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Burak07
1. Vites 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
çok güzel kullanışlı 106'lara olmaz sanırım arabada eşya koyacak biryer yok sigara kullanmadığımdan Allahtan küllüğü kullanıyorum eşya koymak için hayırlı olsun abicim bu arada
|
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayırlı olsun huseyın kardesım.
Bende 1 tane terletmeyen koltuk mınderi aldım ve taktım cokta guzel oldu. Yarın 1 tane daha almayı dusunuyorum.
2 tanede acılır kapanır tabure aldım. Gayet guzel ıs goruyor
|
|||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
||
bugün bende 5 mağaza gezdikten sonra son kalan kolçağı buldum :) aldım fiyata göre gayet güzel airbag açma kapama nn üzerine geliyor ama o airbag a kapa hiç kullanmayacağım için önemli değil öne bebek koltuğu konunca kapatılıyor bzim arkada bebek koltuğu sabit o nedenle kullanmayacağım için direk oraya takacağım ama koltuğu dökmeden takılabilir gibi geliyor deneyeceğim..
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Koltuğu sökmeden takabilirsin ama vidaların hepsini takamazsın birde güzel olmaz bence deliceksin felan sonuçta güzelce delmek gerek.Bikere yapılacak işi 2.ye yapmayasın sonra
|
|||
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
||
peki koltuğu sökmek nasıl söktün bende baktım baya uğraştırır gibi geldi kısa yolunu buldunmu :)
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
4 tane vidası var her köşesinde
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |