Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Nasıl Yapılır ?
Forum Tanımlaması: Araçlarınızda uygulayabileceğiniz pratik çözümler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17129
Tarih: 23 Kasım 2024 Saat 17:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Kolçağı taktımGüncel 3.sayfa
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:45
http://www.yukle.tc" rel="nofollow">

http://www.yukle.tc" rel="nofollow">

2 resim daha var ama sanırım şirketten resim yüklediğim siteyi tespit ettiler yasaklandı.

Fiyatına göre mükkemmel ötesi bir ürün bence tek kusuru kapağının menteşesi biraz zayıf oda değiştirilebilir.

Kafasında soru işareti olan arkadaşlar için çektim bunu bimdir dandiktir diye düşünmeyin gayet güzel bence.genişliği 13-14 cm felan direk orta tarafa ayaklarından vidalanıyor koltukla bi alakası yok 206larada uyabilir bence

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 13:59
Montajını nasıl yaptın peki?

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 14:01
Kapanıyordur bence.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 14:08
307ye rahat olacak gibi.Airbag düğmesi kapanıyor ama aklımda faklı projeler var o bölgenin kullanımını engellemeyecek akşam takıcam kısmetse fotolarla anlatırım ben yine burdan.Alcaksanz acele edin ama 3 bim gezdim 2sinde birer tane kalmıştı.Küçük çocuğu kardeşi olanlarada su sebilini almalarını tavsiye ederim 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 14:09

Dıkkat edersen senın aracında sırtlık kolu dıs tarafta ama 206 ların sırtlık yatırma kolu koltuk arasında. O kola engel olabılır gıbı dusunmustum ben...

Hayırlısı olsun gule gule kullan...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 14:23
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Dıkkat edersen senın aracında sırtlık kolu dıs tarafta ama 206 ların sırtlık yatırma kolu koltuk arasında. O kola engel olabılır gıbı dusunmustum ben...

Teşekkür ettim abi.İllaki sıkıştırabilir biraz ama mesafe kalıyo abi koltuklardan4er cm felan

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 14:29

cem abi  bence bizde el atalım bu olaya ... Sırıtma ama bu bize biraz büyük gibi geldi ??

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 14:43
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Teşekkür ettim abi.İllaki sıkıştırabilir biraz ama mesafe kalıyo abi koltuklardan4er cm felan

Senın aracın 206 dan ne kadar genıs oldugunu bılıyormusun sen??? Bırak 3-4 cm kalsın yanı Sırıtma Ayrıca senın aracında orada sırtlık kolu yok. 206 da kollar orada ve koltuklar daha yakın... 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 15:09
Almasın abi 206sı olanlar o zaman satıp 307 alsınlar :)

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 15:10
arabayı satmak yerine max 50tl verip uygun kolçak alsak?:D

-------------
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760
Ses Sistemi Yapım Aşamasında

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: EmRe26 EmRe26 Yazdı:

Guzel kardesım mumkunse sırtlık kollarının arasındakı mesafeyı olcebılırmısın hemen ???

Ama bak dıkkat et koltuk arasında demıyorum. Sırtlıgı yatırdıgımız kolların arasındakı mesafeyı ıstıyorum... Cunku kolcak o kolların arasına gırecek...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 15:12
O mantıklı olur abi bize uymaz :)

Mesajı Yazan: EmRe26
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 15:14

Guzel kardesım mumkunse sırtlık kollarının arasındakı mesafeyı olcebılırmısın hemen ???

Ama bak dıkkat et koltuk arasında demıyorum. Sırtlıgı yatırdıgımız kolların arasındakı mesafeyı ıstıyorum... Cunku kolcak o kolların arasına gırecek...

abi ölçerm tabi araç ewde değil şuan 5 gbi söyleyebilrm mesafeyi

-------------
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760
Ses Sistemi Yapım Aşamasında

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 16:26
ressim açılmıyor göremedim.

benimde orjinal kolçaklar çok kötü sökmek istiyorum ama koltuğa yandan takıldığı için delik kalacak.

orjinal orta kolçaklar var, airbag düğmesi ile el freni arasındaki cep gibi olan boşluğa takılıyor delme çakma işi olmuyor orjinal oluyor.

benim orjinallere kolumu dayarken kırılacak diye çok korkuyorum

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 16:29
Evet Metınım bu kolcak daha saglam...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 16:30
Çok güzelmiş yalnız bu orjinali nerden temin edebilirizki acaba birde fiyatı ne kadardır tahminen?

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 16:31
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-peugeot-307-01-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-53721402/detay/?" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-peugeot-307-01-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-53721402/detay/?

Bu Metinin paylaştığı resimdekinden değil dimi?

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 16:39
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-peugeot-307-01-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-53721402/detay/?" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-peugeot-307-01-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-53721402/detay/?

Bu Metinin paylaştığı resimdekinden değil dimi?

Hayır o Metının gosterdıgı degıl. Bılındık armster kolcak o...
Metının gosterdıgını bulamazsın gıbı bırsey...Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 17:14
buluyor artık cem abi. şuan yardımcı olmak için araştırdım 95 TL den aşağı bulamadım. Ama çok iyi hatırlıyorum 50-55 TL gibi bir rakama satılıyordu.

linkteki eğer doğru ise 60 tl. dahada ucuza bulunur. sadece alt tarafı gösterdiğim ressimdeki gibi olması yeterli. airbag düğmesinin diğer tarafındaki boşluğa "cuk" diye oturuyor kesme biçme yok. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-kolcak-siyah-46828718/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-kolcak-siyah-46828718/detay/ ?

alt tarafını göremedim ama kesme biçme yok dediği için herhalde benim dediğimden bahsediyor.

buda ressimi.

Peugeot 307 Kol Dayama Kolçak--Gri renk

alt tarafındaki çıkıntı önemli olan.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 17:20
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

buluyor artık cem abi. şuan yardımcı olmak için araştırdım 95 TL den aşağı bulamadım. Ama çok iyi hatırlıyorum 50-55 TL gibi bir rakama satılıyordu.

linkteki eğer doğru ise 60 tl. dahada ucuza bulunur. sadece alt tarafı gösterdiğim ressimdeki gibi olması yeterli. airbag düğmesinin diğer tarafındaki boşluğa "cuk" diye oturuyor kesme biçme yok. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-kolcak-siyah-46828718/detay/" rel="nofollow - http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-307-kolcak-siyah-46828718/detay/ ?

alt tarafını göremedim ama kesme biçme yok dediği için herhalde benim dediğimden bahsediyor.

buda ressimi.

Peugeot 307 Kol Dayama Kolçak--Gri renk

alt tarafındaki çıkıntı önemli olan.

Metin;
Kardeşim Ben Bu Kolçağı Bulurum İstersen Fiyatıda Oldukça Uygun...

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 17:20
Haydi Hayırlı Olsun... Hüseyin 

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 17:38
albayım bul tabi. çok rahat kolçak bu bendekinileri biliyorsun ikitane ince ve koltuğa yandan takılıyor. eğer mümkünde onları söküp ikitane evlerin elektrik tesisatındaki gibi boat kapağı takacam o delikleri kapatacam bu çünkü çok çok güzel, orjinalleri yaramaz.

güzel fiyat verde arkadaşlarımızda yararlansın albayım.

-------------

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 17:42

Bu sirtlik nereye diyorsunuz? Bana yabanci bir kelime.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 17:49
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

koliva abi (:

şimdi bizim koltukda yaslandığımız yani sırtımızı dayadığımız yer var ya ona cem abi sırtlık demiş. Sırtlık kolu ise o yaslandığımız bölümü geri yatırmak yara ileriye doğru kaldırmak için olan kol.  Cem abinin demek istediği sırtlık kolu 206 larda iç tarafta olduğu için yani emniyet kemeri takılan yerde olduğu için oraya kolçak konduğunda yaslanılan yeri ayarlamak için kol arada kalacağı için çalışmayacaktır ama 307 lerde dış tarafta yani kapı tarafında olduğu için böyle bir sıkıntı yok.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 17:59
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

koliva abi (:

şimdi bizim koltukda yaslandığımız yani sırtımızı dayadığımız yer var ya ona cem abi sırtlık demiş. Sırtlık kolu ise o yaslandığımız bölümü geri yatırmak yara ileriye doğru kaldırmak için olan kol.  Cem abinin demek istediği sırtlık kolu 206 larda iç tarafta olduğu için yani emniyet kemeri takılan yerde olduğu için oraya kolçak konduğunda yaslanılan yeri ayarlamak için kol arada kalacağı için çalışmayacaktır ama 307 lerde dış tarafta yani kapı tarafında olduğu için böyle bir sıkıntı yok.

Tesekkurler Metin.

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 18:19
Arkadaşlar, benim aracın o airbag açma kapama yerinin yanındaki boşluğu dolduracak şekilde bir ağaç kesip siyaha boyadım. Kolçağı da bu kestirdiğim parçanın hemen üzerine monte ettim. Kullanmayacağım zaman veya ihtiyaç olduğunda çekip alıyorum, sonra geri yerine takıyorum. Daha kolay oluyor ve orjinal gibi duruyor. Tavsiye ederim. Sağı solu delmenize gerek de kalmıyor. Resim yok ancak istenirse ekleyebilirim. Başka bir forumda örneği vardı, ben de oradan bakıp kestirmiştim.

Mesajı Yazan: calpsize
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 19:03

Bence haklı :)

-------------
biliyorsan konuş ibret alsınlar,bilmiyorsan sus adam sansınlar ...2003 Model 206 xt benzinli

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 19:20
Tamam Kardeşim Yarın Gidip Bakıp Bir Güzel İnceleyip Hatta Fotolarını Çektirip Bilgilendiririm Sizi... Merak EtmeyinThumbs Up

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 19:32
koliva rica ederim,

albayım eyvallah,

-------------

Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 20:22

Güzel olmuş.Bende direksiyon setini aldım baya ugrastrdı vıte stopuzu ama :D oldu :D

yarin resimler burda...

-------------
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:17
Arkadaşlar kolçağı taktım oldukça basit ve oturaklı oldu bence çokta güzel içide geniş önde 1 arkada 2 olmak üzere 3 bardak girişide var fiyatına göre mükkemmel.
İki taraftanda 3er tane vidayla tutturuluyo(mecburen delik açtım ama gözüken bi yerde değil)
Tek zorluğu ön koltukları söküp takması.
http://imageshack.us/photo/my-images/41/fotoraf0814t.jpg/" rel="nofollow">

Uploaded with http://imageshack.us" rel="nofollow - ImageShack.us

Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 21:44
Orjinalini yazan: Engin Tepe Engin Tepe Yazdı:

Güzel olmuş.Bende direksiyon setini aldım baya ugrastrdı vıte stopuzu ama :D oldu :D

yarin resimler burda...

Vites topuzu güzel oldumu bende alıyodumda vazgeçtim iyi durmaz,uymaz diye

Mesajı Yazan: HAR_teo
Mesaj Tarihi: 12 Ağustos 2011 Saat 23:10
walla güzel olmuş peki bu 206 ya olurmu acaba Disapprove

-------------
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 00:00
Alkış

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 00:16
çok güzel kullanışlı 106'lara olmaz sanırım arabada eşya koyacak biryer yok sigara kullanmadığımdan Allahtan küllüğü kullanıyorum eşya koymak için Sırıtma hayırlı olsun abicim bu arada

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 00:21
Hayırlı olsun huseyın kardesım.

Bende 1 tane terletmeyen koltuk mınderi aldım ve taktım cokta guzel oldu. Yarın 1 tane daha almayı dusunuyorum.
2 tanede acılır kapanır tabure aldım. Gayet guzel ıs goruyor Gülme

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 15:17
bugün bende 5 mağaza gezdikten sonra son kalan kolçağı buldum :) aldım fiyata göre gayet güzel airbag açma kapama nn üzerine geliyor ama o airbag a kapa hiç kullanmayacağım için önemli değil öne bebek koltuğu konunca kapatılıyor bzim arkada bebek koltuğu sabit o nedenle kullanmayacağım için direk oraya takacağım ama koltuğu dökmeden takılabilir gibi geliyor deneyeceğim..

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 15:22
Orjinalini yazan: mdincer34 mdincer34 Yazdı:

bugün bende 5 mağaza gezdikten sonra son kalan kolçağı buldum :) aldım fiyata göre gayet güzel airbag açma kapama nn üzerine geliyor ama o airbag a kapa hiç kullanmayacağım için önemli değil öne bebek koltuğu konunca kapatılıyor bzim arkada bebek koltuğu sabit o nedenle kullanmayacağım için direk oraya takacağım ama koltuğu dökmeden takılabilir gibi geliyor deneyeceğim..

Koltuğu sökmeden takabilirsin ama vidaların hepsini takamazsın birde güzel olmaz bence deliceksin felan sonuçta güzelce delmek gerek.Bikere yapılacak işi 2.ye yapmayasın sonra

Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 15:33
peki koltuğu sökmek nasıl söktün bende baktım baya uğraştırır gibi geldi kısa yolunu buldunmu :)

-------------
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 16:27
Orjinalini yazan: mdincer34 mdincer34 Yazdı:

peki koltuğu sökmek nasıl söktün bende baktım baya uğraştırır gibi geldi kısa yolunu buldunmu :)

4 tane vidası var her köşesinde 

Mesaj Tarihi: 13 Ağustos 2011 Saat 20:52
Gayet guzel durmus. Elinize saglik.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net