![]() |
|
arıza lambasını söndüremiyorlardı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 Saat 13:46 |
||
Uzun zamandır aracın( 2004 pug 307 1.6 manuel) motor arıza lambası yanıyodu sebebini lpg ( atiker multifast) ayrından oldugunu tespit ettik(arıza kodu p0171 fakir karısım) ıgdırda defalarca ayar yapıldı ama nafile bugun osmaniyede atiker servisine gittim durumu anlattım tamam yaparız dedi yaklasık yarım saat falan ayar yaptı en ince ayarı yaptım dedi tekrar yanarsa bunun cözümü yok dedi. şimdi sevgili lambam yine yanıyor bunu söndürmenin bir yolu yok mu?
tesekkürler
Düzenleyen riva70 - 28 Ağustos 2011 Saat 14:46 |
|||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Daha önce defalarca konuşuldu bu konu ebnde bu konu yüzünden hala lpg taktırabilmiiş değilim. sonuçta şunu söyleyebilrim. Yandı mı sönmüyo LPG de. takan usta bir takamadı mı yazıklar olsun tüm sisteim değiştirmen lasım maalesef ama ustanın ustası daima vardır diye bakmak lasım gene de Iğdır şartlarında imkansız gibi ...
|
|||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
şimdi artık osmaniyedeyim
konyadaki atikerin merkezi bayi bizi arasın ayarı biz burdan yaptıralım diyor ancak burasıda aramıyor. osmaniye ve cevresinde atiker lpg ustası aranıyor.
|
|||
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
multifast eski olduğu için uyumlu çalışmadığı kanaatindeyim ama safe fast kullanan birisi olarak çok memnunum. |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
en eski kit fast diyorlar onu takmayada 500tl istiyorlar o zaman yanmayabilir diyorlar oda bana pek mantıklı gelmiyor
|
|||
|||
![]() |
|||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
||
kitler aynı yazılım değişiyor 500 lira da neymiş beh :) yuh artık ....
|
|||
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|||
![]() |
|||
||
beyin ve bir kac parca daha saydı nerdeyse yeni montajla aynı işi yapacaz dedi
|
|||
|||
![]() |
|||
||
tekrar atiker bayisine gittim yine olmadı lanet olsun atiker ve peugeotu bir araya getirene
|
|||
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Yandı mı sönmüyor diye bir şey yok..Ben aracımı aldığımda arıza lambası yanıyordu ama şimdi yanmıyor.2 senede 10 u bulmadı lambanın yanışı ve her defasında kendiliğinden söndü,Şimdi de sönük durumda. Ayarla filan alakası yok dostum arıza lambasının,ne kadar ayarlatırsan ayarlat yanmak istedi mi yanar o lamba.Bende zavolli var , 10 bin bakımını yaptırdım 2 ay önce.Bakımdan sonra lamba yandı,ama silindi yine kendiğinden..Ben 2 tane yol öneriyorum sana lambayı söndürmek için. 1)Kesinlikle lpg markasını değiştirme.Hatta mümkünse aynı istasyondan al. 2)Belli aralıklarla aracını benzinde kullan.. |
|||
![]() |
|||
||
denemediğim lpg markası kalmadı aynı yerdende cok aldım ama yok olmadı benzinde binince zaten kendiliğinden sönüyor
ama yandımı işte adamın siniri bozuluyor o lambayı yapan adamın kulakları cınlasın
|
|||
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
ozaman senin gittiğin adam ayardan anlamıyor. benzinde sönüyor lpg de yanıyorsa ozaman zengin karışım yada fakir karışımdır. bununda çözümü iyi bir ayardır. ama yanlış hatırlamıyorsam senin aracın yakıtıda normalden yüksek.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Karışım hatası verince araç tekleme yapar,çekiş düşer,yakıt fazlalaşır. Atiker sorunlu bi kittir..Ucuz etin yahnisi.. |
|||
![]() |
|||
||
abi sorunlu bir kit değil bence. ben alalı 1 sene olcak 13.000 km yaptım 1 kere arıza lambası yanmadı. çok da memnunum yakıtından ve çekişinden. bu yüzden atiker yada x marka değil ustalık önemlidir.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Haklısın usta da çok önemli.. |
|||
![]() |
|||
||
yakıtım biraz fazla cekişte sorun yok tu bugun su son ayarlardan sonra ara sıra tekliyor kiti ben taktırmadım taktıracak olsamda atiker taktırmazdım.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
az önce baktım lamba kendi kendine sönmüş hayırdır inşallah bakalım ne zaman tekrar yanacak
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Hocam şu lamba sönüp yanıyo gözün sürekli oraya gidiyo ya insanın en kadar sinir ediyor bilirim :) bobin zıkkımı için ne uğraştırdı beni :)
|
|||
|||
![]() |
|||
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
||
CENGİZ MAKİNE LPG gittiğin atiker bayisi burasıysa aynı zamanda vikarsta satıyorlar oraya sakın gitme ben ayar için maraştan gittim ama cihaza bile bağlayamadılar beyin arızalı dediler başka bayii bağladı adamın bişeyden anladıgı yok başka bir atikerci bul eğerki burasıysa
|
|||
KahramanKentli...
|
|||
![]() |
|||
||
bir kötü sözde usta daha
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
gittim yer osmaniye küçük sanayi yiğit otogaz bakalım su an lamba sönük 20 km oldu söneli yanması yakındır yanınca başka atiker bayisini deneyecem kitin hala garantisi devam ediyor bunu safe veya safefast obd ile degiştirmezler mi? garanti kapsamında
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |