Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

arıza lambasını söndüremiyorlardı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 307
Forum Tanımlaması: Peugeot 307, 2001-2008 yılları arası üretilen küçük bir aile otomobilidir. 2002'de Yılın Avrupalı ​​Otomobili ödülü almıştır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16989
Tarih: 08 Haziran 2025 Saat 22:52
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: arıza lambasını söndüremiyorlardı
Mesajı Yazan: riva70
Konu: arıza lambasını söndüremiyorlardı
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 13:46
Uzun zamandır aracın( 2004 pug 307 1.6 manuel) motor arıza lambası yanıyodu sebebini lpg ( atiker multifast) ayrından oldugunu tespit ettik(arıza kodu p0171 fakir karısım) ıgdırda defalarca ayar yapıldı ama nafile bugun osmaniyede atiker servisine gittim durumu anlattım tamam yaparız dedi yaklasık yarım saat falan ayar yaptı en ince ayarı yaptım dedi tekrar yanarsa bunun cözümü yok dedi. şimdi sevgili lambam yine yanıyor bunu söndürmenin bir yolu yok mu?
tesekkürler

-------------
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system

Cevaplar:
Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 14:00
Daha önce defalarca konuşuldu bu konu ebnde bu konu yüzünden hala lpg taktırabilmiiş değilim. sonuçta şunu söyleyebilrim. Yandı mı sönmüyo LPG de. takan usta bir takamadı mı yazıklar olsun tüm sisteim değiştirmen lasım maalesef ama ustanın ustası daima vardır diye bakmak lasım gene de Iğdır şartlarında imkansız gibi ...

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 14:09
şimdi artık osmaniyedeyim 
konyadaki atikerin merkezi bayi bizi arasın ayarı biz burdan yaptıralım diyor ancak burasıda aramıyor.
osmaniye ve cevresinde atiker lpg ustası aranıyor.

-------------
atiker multifast system

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 14:11

multifast eski olduğu için uyumlu çalışmadığı kanaatindeyim ama safe fast kullanan birisi olarak çok memnunum.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 14:17
en eski kit fast diyorlar onu takmayada  500tl istiyorlar o zaman yanmayabilir diyorlar oda bana pek mantıklı gelmiyor

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 14:22
kitler aynı yazılım değişiyor 500 lira da neymiş beh :) yuh artık ....

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 14:35
beyin ve bir kac parca daha saydı nerdeyse yeni montajla aynı işi yapacaz dedi

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 15:46
tekrar atiker bayisine gittim yine olmadı lanet olsun atiker ve peugeotu bir araya getirene

-------------
atiker multifast system

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 16:02
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Daha önce defalarca konuşuldu bu konu ebnde bu konu yüzünden hala lpg taktırabilmiiş değilim. sonuçta şunu söyleyebilrim. Yandı mı sönmüyo LPG de. takan usta bir takamadı mı yazıklar olsun tüm sisteim değiştirmen lasım maalesef ama ustanın ustası daima vardır diye bakmak lasım gene de Iğdır şartlarında imkansız gibi ...

Yandı mı sönmüyor diye bir şey yok..Ben aracımı aldığımda arıza lambası yanıyordu ama şimdi yanmıyor.2 senede 10 u bulmadı lambanın yanışı ve her defasında kendiliğinden söndü,Şimdi de sönük durumda.
Ayarla filan alakası yok dostum arıza lambasının,ne kadar ayarlatırsan ayarlat yanmak istedi mi yanar o lamba.Bende zavolli var , 10 bin bakımını yaptırdım 2 ay önce.Bakımdan sonra lamba yandı,ama silindi yine kendiğinden..Ben 2 tane yol öneriyorum sana lambayı söndürmek için.
1)Kesinlikle lpg markasını değiştirme.Hatta mümkünse aynı istasyondan al.
2)Belli aralıklarla aracını benzinde kullan..

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 16:12
denemediğim lpg markası kalmadı aynı yerdende cok aldım ama yok olmadı  benzinde binince zaten kendiliğinden sönüyor 
ama yandımı işte adamın siniri bozuluyor o lambayı yapan adamın kulakları cınlasın 

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 16:17
ozaman senin gittiğin adam ayardan anlamıyor. benzinde sönüyor lpg de yanıyorsa ozaman zengin karışım yada fakir karışımdır. bununda çözümü iyi bir ayardır. ama yanlış hatırlamıyorsam senin aracın yakıtıda normalden yüksek.

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 16:23
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

ozaman senin gittiğin adam ayardan anlamıyor. benzinde sönüyor lpg de yanıyorsa ozaman zengin karışım yada fakir karışımdır. bununda çözümü iyi bir ayardır. ama yanlış hatırlamıyorsam senin aracın yakıtıda normalden yüksek.

Karışım hatası verince araç tekleme yapar,çekiş düşer,yakıt fazlalaşır.
Atiker sorunlu bi kittir..Ucuz etin yahnisi..

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 16:25
Orjinalini yazan: laedri laedri Yazdı:

abi sorunlu bir kit değil bence. ben alalı 1 sene olcak 13.000 km yaptım 1 kere arıza lambası yanmadı. çok da memnunum yakıtından ve çekişinden. bu yüzden atiker yada x marka değil ustalık önemlidir.

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 16:29

abi sorunlu bir kit değil bence. ben alalı 1 sene olcak 13.000 km yaptım 1 kere arıza lambası yanmadı. çok da memnunum yakıtından ve çekişinden. bu yüzden atiker yada x marka değil ustalık önemlidir.

Haklısın usta da çok önemli..

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 17:44
yakıtım biraz fazla cekişte sorun yok tu bugun su son ayarlardan sonra ara sıra tekliyor kiti ben taktırmadım taktıracak olsamda atiker taktırmazdım.

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 18:36
az önce baktım lamba kendi kendine sönmüş hayırdır inşallah bakalım ne zaman tekrar yanacak

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 23:19
Hocam şu lamba sönüp yanıyo gözün sürekli oraya gidiyo ya insanın en kadar sinir ediyor bilirim :) bobin zıkkımı için ne uğraştırdı beni :)

-------------

Mesajı Yazan: UGuRs
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 04:13
CENGİZ MAKİNE LPG gittiğin atiker bayisi burasıysa aynı zamanda vikarsta satıyorlar oraya sakın gitme ben ayar için maraştan gittim ama cihaza bile bağlayamadılar beyin arızalı dediler başka bayii bağladı adamın bişeyden anladıgı yok başka bir atikerci bul eğerki burasıysa

-------------
KahramanKentli...

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 08:53
Orjinalini yazan: UGuRs UGuRs Yazdı:

CENGİZ MAKİNE LPG gittiğin atiker bayisi burasıysa aynı zamanda vikarsta satıyorlar oraya sakın gitme ben ayar için maraştan gittim ama cihaza bile bağlayamadılar beyin arızalı dediler başka bayii bağladı adamın bişeyden anladıgı yok başka bir atikerci bul eğerki burasıysa

bir kötü sözde usta daha Gülme

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 09:24

gittim yer osmaniye küçük sanayi yiğit otogaz 
bakalım su an lamba sönük 20 km oldu söneli yanması yakındır yanınca başka atiker bayisini deneyecem
kitin hala garantisi devam ediyor bunu safe veya safefast obd ile degiştirmezler mi? garanti kapsamında

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 09:34
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

Arıza ısıgı yandımı sonmuyor dıye bır kaıde yok. Bence bunu aklından cıkar. Dogru montajın yanında dogru ayar ıle de alakalı bır durum. Montaj duzgun olup ayarda sorun var ıse dogru ayarı yaparsan arıza ısıgı soner. Hıcbır sıkıntı olmaz... Veya yerıne gore ıklım degısıklıklerınde bazen arıza ısıgıda yanabılır duruma gore ufak ayarlamalar yapılması gerekebılır.

Ama bunun harıcınde arıza ısıgı sadece lpg yuzunden yanmayadabılır. Gercekten aracta bır sorun olusuyordur bunu ıkaz edıyordur. Bunu anlamak ıcınde lpg yı kapatıp oyle calıstırır ve benzıne kullanırsınız. Bırkac gun kullanmaya devam ettıgınız halde sonmedıyse o zaman aracta bır sorun vardır. Egerkı sonerse tamam o zaman problem lpg ayarındadır. Bu ayar olayı gercekten karmasık bır durum. Emın olunkı bırcok usta da bu duruma cok ıyı bır sekılde hakım degıl

Ayrıca sız lpg taktırmak korkularınızı yenın sızın motorunuza atıkerı takıp calıstırmak cok kolay. Orneklerı o kadar cokkı sayamam. Yıne sıtemızden benı arayan bır arkadasımızın 206 1.4 8V otomatık vıteslı aracına Atıker Fast montajı yaptırdım. Suan cok memnun. Semıhın aracına taktık oda aynı motor. Tarkan abımızın aracına taktık yıne aynı motor. Bunlar ılk aklıma gelenler. Bunun yanında yıne aynı motora sahıp lpg lı bırsuru uyemız var... Bence beklemenız sadece zaman kaybı. Hemde atıkerın merkezıne yakın oturmanız sızın ıcın bır sans...

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 09:38
Orjinalini yazan: riva70 riva70 Yazdı:

Uzun zamandır aracın( 2004 pug 307 1.6 manuel) motor arıza lambası yanıyodu sebebini lpg ( atiker multifast) ayrından oldugunu tespit ettik(arıza kodu p0171 fakir karısım) ıgdırda defalarca ayar yapıldı ama nafile bugun osmaniyede atiker servisine gittim durumu anlattım tamam yaparız dedi yaklasık yarım saat falan ayar yaptı en ince ayarı yaptım dedi tekrar yanarsa bunun cözümü yok dedi. şimdi sevgili lambam yine yanıyor bunu söndürmenin bir yolu yok mu?
tesekkürler

Pekı sen benzıne alıpta denedın mı ???

Kontagı ac lpgnın tusuna basıp sıstemı kapat ve o sekılde mars yap devamlı benzınde kullan bırkac gun. Sonmuyorsa bence aracında bır problem vardır dıyebılırım...

O durumda aracı peugeotplanet2000 e baglayıp arızayı gormek gerekır...

OKsıjen sensoru bozulmus olabılır belkı

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 09:59
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

tesekkürler

Pekı sen benzıne alıpta denedın mı ???

Kontagı ac lpgnın tusuna basıp sıstemı kapat ve o sekılde mars yap devamlı benzınde kullan bırkac gun. Sonmuyorsa bence aracında bır problem vardır dıyebılırım...

O durumda aracı peugeotplanet2000 e baglayıp arızayı gormek gerekır...

OKsıjen sensoru bozulmus olabılır belkı

benzinde denedim o zaman sönüyor hemde aynı gün sönüyor aracıbilgisayar baglayınca p0171 sistem fakir
tamam anlasıldı benim araca kiti yerleştiren usta profesyönel değilmiş
tavsiyeniz nedir konyaya mı gideyim ya ordada cözülmezse ki konya osmaniye cok yakın değil

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 11:41
Ya sen iyi ustanın olduğu yere gideceksin ya da LPG sistemini merkezlerine şikayet edeceksin usta senin yanına gelecek. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Buradaki ustalar çözemediler. Merkezlerine şikayet ettim. Ankaradan usta geldi ayarlayıp gitti. Şeytan kulağına kurşun(ne demekseGöz Kırpma) arıza lambam  bir daha yanmadı.

[/QUOTE]

benzinde denedim o zaman sönüyor hemde aynı gün sönüyor aracıbilgisayar baglayınca p0171 sistem fakir
tavsiyeniz nedir konyaya mı gideyim ya ordada cözülmezse ki konya osmaniye cok yakın değil
[/QUOTE]

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 12:42
Orjinalini yazan: Menderes Menderes Yazdı:

Ya sen iyi ustanın olduğu yere gideceksin ya da LPG sistemini merkezlerine şikayet edeceksin usta senin yanına gelecek. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Buradaki ustalar çözemediler. Merkezlerine şikayet ettim. Ankaradan usta geldi ayarlayıp gitti. Şeytan kulağına kurşun(ne demekseGöz Kırpma) arıza lambam  bir daha yanmadı.

[/QUOTE] [/QUOTE]

şikayet şeklin nasıldı telefonla mı yoksa maille falan mı 
çünkü telefonla aradığımda pek kaile almıyorlar maile cevap vermiyorlar daha etkili bir yöntem var mı?

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 12:47
Mesela sıkayetvar.com a yazabılırsın... Ayrıca sana bırsey sorayım. Gaz basıncının ne kadar olduguna dıkkat ettın mı ??? Onu bana ogrenebılırmısın??? Rolantıde ıken gaz basıncı belırlı bır degerde gezer. O degerı bılmem lazım... Mesela 1.10  1.05  0.95  1.20 1.25 vs vs

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 13:09
şikayetvar.com a yazdım zaten bekliyorum.
gaz basıncını nasıl öğrenilir bilmiyorum devir göstergesini diyorsanız 900 civarı sanırım bilgisayardan öğrenilecek onu sanayiye gittiğim zaman sorar öğrenirim.

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 13:27

gaz basıncını nasıl öğrenilir bilmiyorum devir göstergesini diyorsanız 900 civarı sanırım bilgisayardan öğrenilecek onu sanayiye gittiğim zaman sorar öğrenirim.

Bak adı ustunde "gaz basıncı" dıyorum devır gostergesıyle ne alakası var. bılg baglayınca sag yanda gorunen lpg basıncı...

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 14:24
Hepsini birden yapacaksınız ki şikayet manyağı olacaklar. Ben önce elektronik posta gönderdim, 1 saat sonra şikayetvar'a yazdım. Ertesi gün de aradım. Kuzuya dönmüşlerdi. Sonra onlar telefonla beni aramaya başladılar ne zaman müsaitseniz uzak bağlantıyla halledelim diye. En son Ankara bölgesinin kalburüstü ustası birkaç şikayeti birleştirip Kayseriye geldi. Halledip gitti.  

[/QUOTE]

şikayet şeklin nasıldı telefonla mı yoksa maille falan mı 
çünkü telefonla aradığımda pek kaile almıyorlar maile cevap vermiyorlar daha etkili bir yöntem var mı?
[/QUOTE]

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 14:26
Üstadım kızma insan bilmeyince bilmiyor. Hiç işi olmamışsa nereden bilsin ki? Bu arada gaz basıncının bir standardı var mı? Kaç olması lazım? 

Bak adı ustunde "gaz basıncı" dıyorum devır gostergesıyle ne alakası var. bılg baglayınca sag yanda gorunen lpg basıncı...

Mesajı Yazan: ugur_xs
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 18:32
bendede aynı sorun vardı ve her seferinde tüpçüye söylüyordum ama tınlamıyordu ayar verip yolluyordu 150 km bile sürmeden ışık yanıyordu bir gün sinirlendim ve garantisi devam ettiği için tüpün beynini değiştirin yeter artık mahkemeye başvuracam dedim ve ayar yaptılar yarım saat boyunca yaklaşık 2500 km yaptım allaha çok şükür yanmıyor yani anlıyacağın istedikten sonra o ışığı çok güzel söndürüyorlar sadece yarım saat uğraşmak zorlarına gidiyor

-------------
2004 PEUGEOT 206 XS 1.6 120 HP 16V

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 21:37

Üstadım kızma insan bilmeyince bilmiyor. Hiç işi olmamışsa nereden bilsin ki? Bu arada gaz basıncının bir standardı var mı? Kaç olması lazım? 

Yok abıcım kızmak ne kelıme... Göz Kırpma

Arkadas devır gostergesınden bahsetmıs Gülme Bılgısayara baglandıgında gorulen lpg basıncını ogrenmesını ıstıyorum ben.

Ayrıca senın soruna da cevap vereyım. Su kadar olması lazım gıbı bır durum yok. Cok degısken bır olaydır... Ustanın ayarına gore degısır...

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 21:38
bakalım en son ayardan sonra hala yanmadı yansın bunu deneyeceğim sagolasın

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 21:44

Mesela sıkayetvar.com a yazabılırsın... Ayrıca sana bırsey sorayım. Gaz basıncının ne kadar olduguna dıkkat ettın mı ??? Onu bana ogrenebılırmısın??? Rolantıde ıken gaz basıncı belırlı bır degerde gezer. O degerı bılmem lazım... Mesela 1.10  1.05  0.95  1.20 1.25 vs vs

cem abi senin bilgisayara program kuralım arızası olanada bir kablo bir ayar programı sen pcden bağlan  arızası olan arkadasın bilgisayarına :D arabalarıda bağlayalım online ayar yapalım :D

-------------
KahramanKentli...

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 22:09

cem abi senin bilgisayara program kuralım arızası olanada bir kablo bir ayar programı sen pcden bağlan  arızası olan arkadasın bilgisayarına :D arabalarıda bağlayalım online ayar yapalım :D

Uzak masa ustu baglantısı ıle yapıyorlar sanıyorum o ısı Gülme

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 22:22

Uzak masa ustu baglantısı ıle yapıyorlar sanıyorum o ısı Gülme

bu iş o şekilde mümkünse ben hemen bir kablo siparişi vereyim o zaman
aslında mantıklıAlkış

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 00:16
lamban halen yanmadı değilmi?

-------------

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 01:27
evet öyle yapıyorlarda windowsunki cok kasıyor programlar var kasmayan :D ama işin eskipirisi benim dediğim

-------------
KahramanKentli...

Mesajı Yazan: siskozan
Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 01:44
Merhaba Arkadaşlar 307 xt premium arabamın arıza lambası yanıp duruyordu neden olarak fakir karışımı çıkıyordu sonunda söndürdük. Tüp gaz ayarını %5 artırarak arıza lambası yanma olayını hallettim. Şuanda arıza lambası yanmıyor. Çok sıkışıtığı zaman nadir olarak bazen yanıyor o da kontağı açıp kapattıktan sonra sönüyor.(son 2-3 aydan beridir Allaha şükür hiç yanmadı)

Mesaj Tarihi: 11 Ağustos 2011 Saat 13:07
şuan hala yanmıyor
zaten su sıralar araca pek fazla binemiyorum yogunluktan dolayı ama lamba söneli 40 km oldu hala yanmadı insallah yanmazda.

dün atikerden aradılar (şikayetvar.com a yazdıgım mesajdan sonra) kadirli ilçesinde bulunan bir atiker servisini aramışlar ayar yapması için servis beni aradı arıza yı sordu ve önümüzdeki hafta içi buraya gelip kendi ayar yapacagını ve arıza lambasının 4000-5000 deviri gecmeyinceye kadar yanmayacagını söyledi şimdi haftayı bekliyorum.

--son ayardan sonra arac gazı zor yemeye basladı kalkışlarda arac pek seri değil zor kalkıyor devir 3000 civarı olursa stop etmeden kalkıyor aksi halde stop ediyor ama giderken sıkıntı yok
-- birde klima çekişi fazla etkilemeye başlamıştı bunları sordum hepsi lpg ayarında düzelteceğini vaad etti
inşallah.

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 19:08
Bugün kadirliden atiker bayisindeki arkadaş geldi ayarlara baktı bunun ayarları tamam dedi lamba halen yanmıyordu ancak aracın çekişi pek iyi değildi (gaz yemiyordu)bunu sordum aracın benzin ayarında sorun var dedi başka bir oto tamircisine gittim aracın benzin ayarı düzgün dedi onlar tüp ayarını yapamıyorlar bize gönderiyorlar dedi
tekrar önceki ayar yaptırdığım yere gittim yine ayar yaptı bu şekilde bir dene bakalım dedi 
aracın şimdi son hali şöyle oldu lamba yanmıyor anca öncekinden az ama yinede çekişi düşük yani kırmızı ışıkta kalkarken aracın biraz bağırması gerekir(devir 3500-4000 geçmesi gerekiyor)

cecolinin dediği basınç göstergesine baktım ayardan önce 1.40 idi şimdi ise 1.38 oldu.

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 16 Ağustos 2011 Saat 23:08
güncel

-------------
atiker multifast system

Mesaj Tarihi: 17 Ağustos 2011 Saat 01:14

tekrar atiker bayisine gittim yine olmadı lanet olsun atiker ve peugeotu bir araya getirene

2000 model Peugeot 206 aracımda Atiker LPG mevcut ve çok memnunum.
Arabamı Ocak ayında aldım ve aldığımda üzerinde takılıydı LPG sistemi. Arabamı aldığım günden bu yana hiç ayar yaptırtmadım, hiç arıza çıkartmadı. Genelleme yapmayın bence arkadaşlar.
Saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2011 Saat 14:44

Çok Şükür Artık Arıza Işığım Yanmıyor
      500km yaptım Hala Yanmadı
Teşekkürler Osmaniye Yiğitotogaz a

-------------
atiker multifast system

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2011 Saat 14:46

Çok Şükür Artık Arıza Işığım Yanmıyor
      500km yaptım Hala Yanmadı
Teşekkürler Osmaniye Yiğitotogaz a

Derdi neymis?

Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2011 Saat 14:49
işi bilenin eline gitmek ve biraz daha fazla zaman ayırarak ayar yapılmaya ihtiyacı varmış.

-------------
atiker multifast system

Mesajı Yazan: okan4037
Mesaj Tarihi: 26 Mart 2012 Saat 13:28
arıza lambasını söndürememişnzdir benim sisteimmde muhtemelen multifast  ssanırm 307 lere safefast takılıyor bende safefast yaptıracam maliyeti ne olur acaba onu araştırıyorum

-------------
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc

Mesaj Tarihi: 26 Mart 2012 Saat 17:53
Orjinalini yazan: okan4037 okan4037 Yazdı:

arıza lambasını söndürememişnzdir benim sisteimmde muhtemelen multifast  ssanırm 307 lere safefast takılıyor bende safefast yaptıracam maliyeti ne olur acaba onu araştırıyorum

Sondurebiliyorlar ancak arac biraz fazla yakiyor ve en onemlisi kirmizi isiklarda zor kalkiyorsun helebirde yerin rampa ise cok korna caliyorlar.
Safefasti +500tl verirsem takacaklardi eski sistemi alacaklar. Su an isik yaniyor yakitim normal ortalama 8.5%100 kmde lt gaz yakiyor lamba beni artik rahatsiz etmiyor.

-------------
atiker multifast system

Mesajı Yazan: deme
Mesaj Tarihi: 20 Ağustos 2012 Saat 22:29

Orjinalini yazan: okan4037 okan4037 Yazdı:

Sondurebiliyorlar ancak arac biraz fazla yakiyor ve en onemlisi kirmizi isiklarda zor kalkiyorsun helebirde yerin rampa ise cok korna caliyorlar.
Safefasti +500tl verirsem takacaklardi eski sistemi alacaklar. Su an isik yaniyor yakitim normal ortalama 8.5%100 kmde lt gaz yakiyor lamba beni artik rahatsiz etmiyor.
aracım arkadaşımızın dediği gibi kırmızı ışıklarda istop ediyordu yakıtı da biraz fazlaydı tüpçüye gidip bakım yaptırdım. adamın dediği meme uclarını değiştirdim oldu. bu bakımdan kısa bir süre sonra arıza lambam yandı. yarın gidip eski meme uclarını taktıracağım iyiki atmadım diyorum şimdi. umarım yarın açıktır

-------------
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı

Mesajı Yazan: deme
Mesaj Tarihi: 21 Ağustos 2012 Saat 14:42

burada servis yok yarın tamirciye gideceğim yolmasınlar bizi. yardımlarınız için teşekkürler

-------------
307 1.6 xt 110 luk manuel şeytan kırmızısı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net