![]() |
|
HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 19> |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş hayırlı olsun... git gide 307 ye mi, benziyo ne ;)
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
+1
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
abi kanıma girme ya :)) |
|
![]() |
|
abim saolasın.açıkcası yakındanda güzel ama şuan ilaçlı gibi olduğundan dolayı filme baktın mı benek benek gözüküyor.O da 2 gün sonra nemli bezle silindinmi geçiyormuş.Akşam ahmet abim araca bakmaya geldi.Onun hoşuna gitti ![]() |
|
![]() |
|
burak sizden önce gittim ben adam yapamam edemem diyordu :))) çalışma vardı caddede içeri alamıyordu aracı... toz olur felan diyordu :)) ama sertan bitirmiş işi sanırım :)) hadi gözün aydın güle güle kullan kardeşim ...
|
|
![]() |
|
takma kardeşim benekleri kafana su damlası kalıyo arada buharlaşcak gidicek onlar güneşe parket arabayı bol bol rahat oll
|
|
![]() |
|
hüseyin dün benim arabaya bakmıştı burak hatırlarsan... içine sindi demekki geldi bu gün halletti.. 50 tl lik filmde 1-2 kusur olur ..oda göze batmıyor.. bak ben çektireli kaç oldu hala bir sıkıntı yok.. o kabarcıklar dediğin gibi buhar olup gidecek... .. ama gri araçta gerçekten 2 numara çok güzel durmuş...
|
|
![]() |
|
ön camada yaptır
|
|
![]() |
|
ön cam gece sakat abi amann
![]() |
|
![]() |
|
yok ya en açığından güzel olur. tek sakat tarafı aynasızlar
![]() |
|
![]() |
|
bizim deniz aklıma geldi şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hayırlı olsun burak kardeş. Yalnız arabanla değil de konuyla ilgili tavsiyem var, madem devamlı bir çalışma söz konusu adım adım, fotoları konunun en başına koysan hepsini yani hangi değişikliği yaptığını ilk sayfada görsek sayfa sayfa foto aramasak nasıl olur? Ayrıca filmler yakışmış ya:)
|
|
![]() |
|
mustafa beyaz ve gri arabada bu cam filmleri aracı birden değiştiyor özellikle arabanın kasasını direk t öne çıkartıyor..
|
|
![]() |
|
Evet ya benim aslan da beyaz ya, düşündürmüyor değil bazen ama yasak olduğu için yanaşmak istemiyorum yoksa yakışır gibi bu tarz minik değişiklikler :(
|
|
![]() |
|
saolasın ersin abicim.adam söyledi bize senin oraya gittiğini.sertan abide saolasun başka yerde halletti.güzel çektiler ama bazı yerlerinde baloncuk var oda ilaçtan dolayı öyleymiş yarın akşama doğru nemli bezle silcem işte geçer inş. |
|
![]() |
|
sen ne diyosun abim açmazmı babam ilk başlarda istemiyodu o bile hasta oldu tam istediğim kıvamda olmuş dedi ![]() |
|
![]() |
|
haklısın abi öyle yapmam gerekir ben onu hallederim şimdi ![]() |
|
![]() |
|
Eyvallah burak şimdi on numara oldu, hem böyle olması senin için de iyi olur, baştan sona ne yaptın tek sayfada görürüz
![]() Filmler güzel görünüyor, senin dediğinden biraz daha karanlık durmuş ama sanki :)
|
|
![]() |
|
yok abi yok tam istediğim gibi oldu. ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 19> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |