Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Modifiye ve Tuning Bilgileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 19>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maestro Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Haziran - 1983

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı maestro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 22:38
güzel olmuş hayırlı olsun... git gide 307 ye mi, benziyo ne ;) 
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2011 Saat 22:39
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Haydi Hayırlısı Olsun Kardeşim...
Ufaktan Modifiye Etmek Çok Zevkli İştir. Tadını Çıkar Hiç Bir Aksesuar İçin Acele Etme İlk Önce Gör Araştır. Aracına Yakışırmı İnternette Örneklerine Bak..
Kafana Yattıysa Uygula, Tıpkı Benim Gibi,

+1
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:00
Orjinalini yazan: maestro maestro Yazdı:

güzel olmuş hayırlı olsun... git gide 307 ye mi, benziyo ne ;) 

abi kanıma girme ya :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:01
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Hayırlı Olsun Kardeşim;
Resimlerden Oldukça Güzel Görünüyor.

abim saolasın.açıkcası yakındanda güzel ama şuan ilaçlı gibi olduğundan dolayı filme baktın mı benek benek gözüküyor.O da 2 gün sonra nemli bezle silindinmi geçiyormuş.Akşam ahmet abim araca bakmaya geldi.Onun hoşuna gitti Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:09
burak sizden önce gittim ben adam yapamam edemem diyordu :))) çalışma vardı caddede içeri alamıyordu aracı... toz olur felan diyordu :)) ama sertan bitirmiş işi sanırım :)) hadi gözün aydın güle güle kullan kardeşim ...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:45
takma kardeşim benekleri kafana su damlası kalıyo arada buharlaşcak gidicek onlar güneşe parket arabayı bol bol rahat oll
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 00:48
hüseyin dün benim arabaya bakmıştı  burak hatırlarsan... içine sindi demekki geldi bu gün halletti.. 50 tl lik filmde 1-2 kusur olur ..oda göze batmıyor.. bak ben çektireli kaç oldu hala bir sıkıntı yok..  o kabarcıklar dediğin gibi buhar olup gidecek... .. ama gri araçta gerçekten 2 numara çok güzel durmuş...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:11
ön camada yaptır
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:36
ön cam gece sakat abi amann Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:37
yok ya en açığından güzel olur. tek sakat tarafı aynasızlar Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:38
Orjinalini yazan: NiyO NiyO Yazdı:

yok ya en açığından güzel olur. tek sakat tarafı aynasızlar Sırıtma

bizim deniz aklıma geldi şimdi Sırıtma trafikmisin bilader EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:38
Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:40
Hayırlı olsun burak kardeş. Yalnız arabanla değil de konuyla ilgili tavsiyem var, madem devamlı bir çalışma söz konusu adım adım, fotoları konunun en başına koysan hepsini yani hangi değişikliği yaptığını ilk sayfada görsek sayfa sayfa foto aramasak nasıl olur? Ayrıca filmler yakışmış ya:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:41
mustafa beyaz ve gri arabada bu cam filmleri aracı birden değiştiyor özellikle arabanın  kasasını direk t öne çıkartıyor.. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 01:52
Evet ya benim aslan da beyaz ya, düşündürmüyor değil bazen ama yasak olduğu için yanaşmak istemiyorum yoksa yakışır gibi bu tarz minik değişiklikler :(
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 13:09
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

burak sizden önce gittim ben adam yapamam edemem diyordu :))) çalışma vardı caddede içeri alamıyordu aracı... toz olur felan diyordu :)) ama sertan bitirmiş işi sanırım :)) hadi gözün aydın güle güle kullan kardeşim ...

saolasın ersin abicim.adam söyledi bize senin oraya gittiğini.sertan abide saolasun başka yerde halletti.güzel çektiler ama bazı yerlerinde baloncuk var oda ilaçtan dolayı öyleymiş yarın akşama doğru nemli bezle silcem işte geçer inş.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 13:12
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

hüseyin dün benim arabaya bakmıştı  burak hatırlarsan... içine sindi demekki geldi bu gün halletti.. 50 tl lik filmde 1-2 kusur olur ..oda göze batmıyor.. bak ben çektireli kaç oldu hala bir sıkıntı yok..  o kabarcıklar dediğin gibi buhar olup gidecek... .. ama gri araçta gerçekten 2 numara çok güzel durmuş...

sen ne diyosun abim açmazmı babam ilk başlarda istemiyodu o bile hasta oldu tam istediğim kıvamda olmuş dedi Sırıtma Allah nasip ederse önümüzdeki hafta cumartesi olacak iftarda babamlarda gelicek o zmn babamlada tanışırsınız abi.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 13:13
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

Hayırlı olsun burak kardeş. Yalnız arabanla değil de konuyla ilgili tavsiyem var, madem devamlı bir çalışma söz konusu adım adım, fotoları konunun en başına koysan hepsini yani hangi değişikliği yaptığını ilk sayfada görsek sayfa sayfa foto aramasak nasıl olur? Ayrıca filmler yakışmış ya:)

haklısın abi öyle yapmam gerekir ben onu hallederim şimdi Sırıtma
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 15:00
Eyvallah burak şimdi on numara oldu, hem böyle olması senin için de iyi olur, baştan sona ne yaptın tek sayfada görürüzThumbs Up
Filmler güzel görünüyor, senin dediğinden biraz daha karanlık durmuş ama sanki :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 Saat 16:06
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

Eyvallah burak şimdi on numara oldu, hem böyle olması senin için de iyi olur, baştan sona ne yaptın tek sayfada görürüzThumbs Up
Filmler güzel görünüyor, senin dediğinden biraz daha karanlık durmuş ama sanki :)

yok abi yok tam istediğim gibi oldu. Embarrassed
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 19>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 861 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2521 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 8471 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 7798 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 369 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 279 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1342 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 54846 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 277 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 580 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1089 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 199 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 1695 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 552 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 942 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15541 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 18222 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 884 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 1247 0 rekasparov
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
Barisge 1
Pejocum 1
Rock 1
kralex18 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English