Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli )

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Modifiye ve Tuning Bilgileri
Forum Tanımlaması: performans arttırıcı işlemler ve parcalarla ilgili gerekli bilgiler
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16854
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 12:16
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli )
Mesajı Yazan: Guests
Konu: HunTaZz ( 22.Sayfa Günceli )
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 20:01
HunTaZz bugün bakımdan çıktı toplam ufak tefek hatalarda içinde olmak üzere 250 tl ye mal oldu periyodik bakımı biraz fiyatta kazık yedik gibi ama olsun daha gitmiycem o ustaya neyse ben size HuNTaZz'ın yeni resimlerini sunıyım.İşte HunTaZz...
Resimleri en yakın zamanda yükliycem.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 20:09
Haydi Hayırlısı Olsun Kardeşim...
Ufaktan Modifiye Etmek Çok Zevkli İştir. Tadını Çıkar Hiç Bir Aksesuar İçin Acele Etme İlk Önce Gör Araştır. Aracına Yakışırmı İnternette Örneklerine Bak..
Kafana Yattıysa Uygula, Tıpkı Benim Gibi,

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 20:20
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Ufaktan Modifiye Etmek Çok Zevkli İştir. Tadını Çıkar Hiç Bir Aksesuar İçin Acele Etme İlk Önce Gör Araştır. Aracına Yakışırmı İnternette Örneklerine Bak..

abim haklısın bu ön plakalığı ben bi getze gördüm ama arkadan görmüştüm aracı çok güzel duruyodu bende hem arka hem öne alcaktım param getmedi ondan alamadım yarın arkayada alıcam o zmn yakışcağına eminim.Bu arada Filmler yüzünden de Ahmet abimle seni rahatsız edicez zaten abi.Napıyım abi kimine göre boş ama gençlik hevesimiz işte o kadar abartılı bişeyde olmıycak senin araç gibi tatlı olcak.Allah nasip ederse...Gülme

Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 21:48
ya önce netten yapılmışın resmine bakmak gerçekten çok önemli uygulamalı fotolar da var yotube da videolar da var montaj vs. çok rahat oluyo izleyince ...

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 21:55
Orjinalini yazan: vbmaster vbmaster Yazdı:

ya önce netten yapılmışın resmine bakmak gerçekten çok önemli uygulamalı fotolar da var yotube da videolar da var montaj vs. çok rahat oluyo izleyince ...

abi haklısın.ama bu konularda biraz acemiyim birazda aceleci davrammamdan kaynaklanıyor bütün bunlar Sırıtma

Mesaj Tarihi: 03 Ağustos 2011 Saat 23:54
Orjinalini yazan: burak_52 burak_52 Yazdı:

abim haklısın bu ön plakalığı ben bi getze gördüm ama arkadan görmüştüm aracı çok güzel duruyodu bende hem arka hem öne alcaktım param getmedi ondan alamadım yarın arkayada alıcam o zmn yakışcağına eminim.Bu arada Filmler yüzünden de Ahmet abimle seni rahatsız edicez zaten abi.Napıyım abi kimine göre boş ama gençlik hevesimiz işte o kadar abartılı bişeyde olmıycak senin araç gibi tatlı olcak.Allah nasip ederse...Gülme
Oda Olur Allahın İzniyle...
Film Konusuna Gelincede Elimden Geleni Yapacağımdan Emin Olabilirsiniz... Kardeşim İçinizi Ferah TutunThumbs Up

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:01

Oda Olur Allahın İzniyle...
Film Konusuna Gelincede Elimden Geleni Yapacağımdan Emin Olabilirsiniz... Kardeşim İçinizi Ferah TutunThumbs Up

Film konusunda da hiç şüphem yok abim.Güvenim sonsuz sana Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:33
bugün arka plakalığımada kavuştum Sırıtma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:46
ön ve arka tampon ekleri yan marşpiyerler camlara 1 yada 2 numara film sislere zenon farlara angel:)Sırıtma 2 takım mid 1 bas 5 kanal anfi bi tane pionner teyp Sırıtma bu işin sonu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk... burak kardeşim hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım.... yavaş yavaş kasmadan ufak ufak :))) başla ...

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:58
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

ön ve arka tampon ekleri yan marşpiyerler camlara 1 yada 2 numara film sislere zenon farlara angel:)Sırıtma 2 takım mid 1 bas 5 kanal anfi bi tane pionner teyp Sırıtma bu işin sonu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk... burak kardeşim hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım.... yavaş yavaş kasmadan ufak ufak :))) başla ...

abim söylediklerinin hepsini düşündüm düşünmedim değil ama babam bazı şeylere izin vermiyor aile aracı olarak kullanıldığı için.Allah razı olsun Ahmet abimden geçen gün kanına girdikte film yaptırıcam maaşı alınca sonra bi cd çalar tamamdır abim tampon felan taktıralım desem heralde üstüme atlar babam ve diyceği lafta eminim şu olur'' senin tamponunada sanada....''diyerek devam eder Sırıtma aslında yapınca onunda hoşuna gidiyo güzel olmuş felan diyoda ilk hevesimi kırıyo ama benim inadım sayesinde yine kazanan ben oluyorum Embarrassed

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 14:09
Sırıtma

Mesajı Yazan: Haksen016
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 17:58
maşallah kazasız belasız kullan.

-------------
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 19:15
Orjinalini yazan: Haksen016 Haksen016 Yazdı:

maşallah kazasız belasız kullan.

Amin abicim.Saolasın Gülme

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 19:36
Arka plakalığımda alındı bugün...Artık sıra filmde Embarrassed
Sırıtma Güncel Sırıtma

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 20:59
hayırlısı olsun ... hadi bakalım .... 

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 21:06
Orjinalini yazan: DRIVER34 DRIVER34 Yazdı:

hayırlısı olsun ... hadi bakalım .... 

saolasın abi.Gülme

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 21:24
dostum sana shoplada yardımcı oluruz;))

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 22:04
10.cu ayıma giriyorum arabaya yaptığım en büyük değişiklik fırlayan jant kapağımın yerine yenilerini almaktı GKN 3 abi hayranım size ya hemen sarılıyorsunuz bu tarz işlereAlkış kazasız belasız kullan bu arada güzel olacak gibi görünüyor:)

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 00:43
Orjinalini yazan: mustafa_uslu mustafa_uslu Yazdı:

10.cu ayıma giriyorum arabaya yaptığım en büyük değişiklik fırlayan jant kapağımın yerine yenilerini almaktı GKN 3 abi hayranım size ya hemen sarılıyorsunuz bu tarz işlereAlkış kazasız belasız kullan bu arada güzel olacak gibi görünüyor:)

abim gençliğimin vermiş olduğu ateşle bişeyler yapıcam.abi yapıcaklarımda abartılı bişey olmıycak zaten kendi çapımda Allah nasip ederse...Gülme

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 00:44
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

dostum sana shoplada yardımcı oluruz;))

abim çok iyi olurda shoplada düşündüğüm 2 şey var ön farlar karartma yaptırmak bide cam film mi yaptırcam onları shopla kaba taslak görsem fena olmaz bu konuda deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim..Gülme

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:08
mesaj alındı ;)

-------------
Atakan
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:13

mesaj alındı ;)

abi ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederim.Resimleri ne zaman yollıyım Embarrassed

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:30
ufaktan bırsey yaptım :)

-------------
Atakan
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:35
abim eline koluna sağlık (emeğine sağlık)yalnız aracın bir resmi var foruma onu yüklesem müsayitsen ona yapsan bişeyle daha makbule geçersin..Gülme

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:36
olur bı yukle elımden geldıgınce amatorce yaparım tabı :)

-------------
Atakan
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:41

olur bı yukle elımden geldıgınce amatorce yaparım tabı :)

abim 5 dakka içinde resimler hazır bana tatlı bir film ve far karartması yeterli xenon da olabilirSırıtma

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 01:46
Güncel !!!

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 02:57
bizim arkads 1.3 benzınlıyı turbo yaptı 2.0 140 hp lık aracları gecıyor getz ile

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 09:53
Orjinalini yazan: 106_arts 106_arts Yazdı:

bizim arkads 1.3 benzınlıyı turbo yaptı 2.0 140 hp lık aracları gecıyor getz ile

doğrudur abi de araç şahsıma ait olmadığı için pek bişey yapamıyorum sonuçta dizel araba sadece kaborta aksamına aksesuar fln işte ben aslında aracı basmayı düşündüm ama babama dediğimde oğlum yap istersen dedi ama altı vurduğunda sen yaptırırsın dedi ondan bende vaz geçtim. Sırıtma

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 13:28
hersey zaman la burak sabır

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 13:48
Baybars ve by_ersin abi bugün hanginiz müsayitsiniz acaba cam filmini yaptırmayı düşünüyorum iş çıkışı bugün müsayitseniz bi araya gelip benim ufaklığa filmi çektirebilirmiyiz...(Saat 1:30 gibi)Embarrassed

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 20:15
Sırıtma

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 20:51
Hayırlı olsun kardeşim.Nerde nekadara çektirdin filmleri?

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 20:52
esenlerde 50 TL ye çektirdim.şuan daha yeni olduğu için alışamadım bide şuan ilaçlı olduğu için benek benek 2 gün sonra geçermiş onlar nemli bezle silincede geçiyomuş.Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 20:56
Kurudumu gider kendiliğinden bak arada hava kabarcığı felan görürsen kredi kartı gibi bişeyle at dışarı.Çizik felan hoşuna gitmeyen birşey varmı hiç?

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 20:57
Orjinalini yazan: HuseyinTurk HuseyinTurk Yazdı:

Kurudumu gider kendiliğinden bak arada hava kabarcığı felan görürsen kredi kartı gibi bişeyle at dışarı.Çizik felan hoşuna gitmeyen birşey varmı hiç?

abi arka kısımda bulunan kelebek cam kısmında adam biraz aceleye getirdi biraz açıklık var orda o kadar.şuan iyide dediğim gibi daha alışamadım Sırıtma tuhaf geldi birden 2 gün cam açmıycakmışım Sırıtma

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 21:33
3 gün açma sen cart diyo kalkıyo benm başıma geldi bidaha çektirdim gidip meraktan açtı akıllı kuzenim :) bi kurusun güzel sil bak nasıl değişiyo arabanın içinin havası siyah camla.Kelebek camına felanda takılma çok 50 tl sonuçta aynı işi 400ede yapıyolar 500ede bi farkı olsun dışardan genel bakınca sırıtan bişey yoksa olmuştur takıl öle benim filmleri gördün kelebekte felanda var bişelerde farkedilmiyo dikkat etmedikçe

Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 21:34
Hayırlı olsun Burak güle güle kullan kaç numara bu film ?

-------------
306 platinium 1.6 2000 Benzin

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 21:37
Orjinalini yazan: Platinium Platinium Yazdı:

Hayırlı olsun Burak güle güle kullan kaç numara bu film ?

abi film numarası 2

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 22:32
Hayırlı Olsun Kardeşim;
Resimlerden Oldukça Güzel Görünüyor.

Mesajı Yazan: maestro
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 22:38
güzel olmuş hayırlı olsun... git gide 307 ye mi, benziyo ne ;) 

-------------
Kem âlât ile kemâlât olmaz...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 22:39

+1

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 00:00
Orjinalini yazan: maestro maestro Yazdı:

güzel olmuş hayırlı olsun... git gide 307 ye mi, benziyo ne ;) 

abi kanıma girme ya :))

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 00:01

Hayırlı Olsun Kardeşim;
Resimlerden Oldukça Güzel Görünüyor.

abim saolasın.açıkcası yakındanda güzel ama şuan ilaçlı gibi olduğundan dolayı filme baktın mı benek benek gözüküyor.O da 2 gün sonra nemli bezle silindinmi geçiyormuş.Akşam ahmet abim araca bakmaya geldi.Onun hoşuna gitti Sırıtma

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 00:09
burak sizden önce gittim ben adam yapamam edemem diyordu :))) çalışma vardı caddede içeri alamıyordu aracı... toz olur felan diyordu :)) ama sertan bitirmiş işi sanırım :)) hadi gözün aydın güle güle kullan kardeşim ...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 00:45
takma kardeşim benekleri kafana su damlası kalıyo arada buharlaşcak gidicek onlar güneşe parket arabayı bol bol rahat oll

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 00:48
hüseyin dün benim arabaya bakmıştı  burak hatırlarsan... içine sindi demekki geldi bu gün halletti.. 50 tl lik filmde 1-2 kusur olur ..oda göze batmıyor.. bak ben çektireli kaç oldu hala bir sıkıntı yok..  o kabarcıklar dediğin gibi buhar olup gidecek... .. ama gri araçta gerçekten 2 numara çok güzel durmuş...

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:11
ön camada yaptır

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:36
ön cam gece sakat abi amann Sırıtma

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:37
yok ya en açığından güzel olur. tek sakat tarafı aynasızlar Sırıtma

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:38
Orjinalini yazan: NiyO NiyO Yazdı:

yok ya en açığından güzel olur. tek sakat tarafı aynasızlar Sırıtma

bizim deniz aklıma geldi şimdi Sırıtma trafikmisin bilader EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:38
Sırıtma

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:40
Hayırlı olsun burak kardeş. Yalnız arabanla değil de konuyla ilgili tavsiyem var, madem devamlı bir çalışma söz konusu adım adım, fotoları konunun en başına koysan hepsini yani hangi değişikliği yaptığını ilk sayfada görsek sayfa sayfa foto aramasak nasıl olur? Ayrıca filmler yakışmış ya:)

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:41
mustafa beyaz ve gri arabada bu cam filmleri aracı birden değiştiyor özellikle arabanın  kasasını direk t öne çıkartıyor.. 

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 01:52
Evet ya benim aslan da beyaz ya, düşündürmüyor değil bazen ama yasak olduğu için yanaşmak istemiyorum yoksa yakışır gibi bu tarz minik değişiklikler :(

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 13:09

burak sizden önce gittim ben adam yapamam edemem diyordu :))) çalışma vardı caddede içeri alamıyordu aracı... toz olur felan diyordu :)) ama sertan bitirmiş işi sanırım :)) hadi gözün aydın güle güle kullan kardeşim ...

saolasın ersin abicim.adam söyledi bize senin oraya gittiğini.sertan abide saolasun başka yerde halletti.güzel çektiler ama bazı yerlerinde baloncuk var oda ilaçtan dolayı öyleymiş yarın akşama doğru nemli bezle silcem işte geçer inş.

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 13:12

hüseyin dün benim arabaya bakmıştı  burak hatırlarsan... içine sindi demekki geldi bu gün halletti.. 50 tl lik filmde 1-2 kusur olur ..oda göze batmıyor.. bak ben çektireli kaç oldu hala bir sıkıntı yok..  o kabarcıklar dediğin gibi buhar olup gidecek... .. ama gri araçta gerçekten 2 numara çok güzel durmuş...

sen ne diyosun abim açmazmı babam ilk başlarda istemiyodu o bile hasta oldu tam istediğim kıvamda olmuş dedi Sırıtma Allah nasip ederse önümüzdeki hafta cumartesi olacak iftarda babamlarda gelicek o zmn babamlada tanışırsınız abi.

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 13:13

Hayırlı olsun burak kardeş. Yalnız arabanla değil de konuyla ilgili tavsiyem var, madem devamlı bir çalışma söz konusu adım adım, fotoları konunun en başına koysan hepsini yani hangi değişikliği yaptığını ilk sayfada görsek sayfa sayfa foto aramasak nasıl olur? Ayrıca filmler yakışmış ya:)

haklısın abi öyle yapmam gerekir ben onu hallederim şimdi Sırıtma

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 15:00
Eyvallah burak şimdi on numara oldu, hem böyle olması senin için de iyi olur, baştan sona ne yaptın tek sayfada görürüzThumbs Up
Filmler güzel görünüyor, senin dediğinden biraz daha karanlık durmuş ama sanki :)

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 16:06

Eyvallah burak şimdi on numara oldu, hem böyle olması senin için de iyi olur, baştan sona ne yaptın tek sayfada görürüzThumbs Up
Filmler güzel görünüyor, senin dediğinden biraz daha karanlık durmuş ama sanki :)

yok abi yok tam istediğim gibi oldu. Embarrassed

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 23:57
Bi Güncelleme gelsin benden Sırıtma

Mesaj Tarihi: 07 Ağustos 2011 Saat 23:59
Bende Ön Cama Yaptırıyorum... Büyük Bir Olasılık 1 Numara Yaptırırım. Oda Fazla Dikkat Çekmeyecektir.

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 00:00

Bende Ön Cama Yaptırıyorum... Büyük Bir Olasılık 1 Numara Yaptırırım. Oda Fazla Dikkat Çekmeyecektir.

abim kararına saygı duyarım ama sorun olmasın normalde yasak sonuçta film ön riskli olmaz mı _?

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 00:02
yasağın ötesinde ön camın çok riskli olduğunu ben de duydum sanki Albayım ya

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 00:11

aynen abim.çok dikkat çekiyor.bide senin aracın beyaz renk çok dikkat çeker.hevesini kırmak istemem ama şu haliyle güzel zaten abi aracın.yinede sen bilirsin abim.Sırıtma

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 18:49
Arabama isim bulma Günceli Sırıtma
abi forumdaki bir kaç abimin arabasının çok tatlı isimleri var bende bizim getz'e bir isim arıyorum mantıklı bir isim olursa sevinirim.Thumbs Up

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:06
Plakana istinaden

Deep Freeze

Dil Çıkarma

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:09
tweety

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:11
Abi garfield düşündüm ben ama sizinde fikrinizi almak isterim..Sonuçta akıl akıldan üstündür. Sırıtma

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:14
oglum arac senın bak bız fıkrımızı soyluyoruz sen dıosunkı garfıeld dusundum dıosun nasıl ortasını bulcaz tweetyolsun gıtsın kucuk kıbar narın nazık 

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:19
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

oglum arac senın bak bız fıkrımızı soyluyoruz sen dıosunkı garfıeld dusundum dıosun nasıl ortasını bulcaz tweetyolsun gıtsın kucuk kıbar narın nazık 

abim araç benimde bende sizin fikirlerinizi almak istedim belki daha cix bir isim söyleyen olur onu koyarım.Gülme

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:23
gulendam koy benım sahınımın ısmı ıdıı yakısırda on cama gulendam dıede yazdırırız super olur

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:32

gulendam koy benım sahınımın ısmı ıdıı yakısırda on cama gulendam dıede yazdırırız super olur

abi sen niye bugün bana sarıyosun ya Sırıtma yaşıtlarını bulsana...

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:40
sende ısım begenmıyon kocum sen bul ozmamn ısmı 

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:41
buldum burakcım halıde lebibe lezize 3 unden bırını koy ıste

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:42

sende ısım begenmıyon kocum sen bul ozmamn ısmı 

abi seninde bi günün bi gününü tutmuyor.forumda benim için önemli bi kaç abim var onların fikirlerinide almak istedim ondan yazdım bu başlığı zaten.

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:44
tamam hadı bırak ısım olayını 20:00 de assada ol gebzeye montaja gıtcez 

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:49
burak plakalarını sök ve etrafındaki siyah şeritleri aseton yada tinerle sil çok daha güzel duracaktır.

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 19:51
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

burak plakalarını sök ve etrafındaki siyah şeritleri aseton yada tinerle sil çok daha güzel duracaktır.

abi düşündümde uğraşmak için vakit bulamıyınca yapmadım.bide şöyle bişey var abi arka plakam eski tip olanlardan ön plakada yeni sistem plakalardan ondan çok dikkat çekiyo şu haliyle.ondan onu yapmayla uğraşmadım açıkcası...

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 20:46

abim kararına saygı duyarım ama sorun olmasın normalde yasak sonuçta film ön riskli olmaz mı _?

Yapan Arkadaşlarımın Araçlarınıda Gördüm Çokta Korkulacak Kadar Tehlikeli Değil Arkadaşlar...
3 Numara Yapılırsa Biraz Risk Taşıyor... 1 Numaradan Bişey Olmaz Allahın İzniyle...

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 20:49
Valla Burak;
Benim Aklımda Bir İsim Var Ama Beğenirmisin Bilemem;
Şahsen Çok Hoşuma Gidiyor...

''T
®İNİTY''

Mesajı Yazan: Platinium
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 21:17

Alem adamsın Ahmet ya nerden buldun bu ismi :)

-------------
306 platinium 1.6 2000 Benzin

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 21:19

Yapan Arkadaşlarımın Araçlarınıda Gördüm Çokta Korkulacak Kadar Tehlikeli Değil Arkadaşlar...
3 Numara Yapılırsa Biraz Risk Taşıyor... 1 Numaradan Bişey Olmaz Allahın İzniyle...

Olsun albayım bize lasımsın biz yine diyeceğimizi diyelimGöz Kırpma

İsim olarak da Hulk veya Herkül koyabilirsin hani o narin kaputu altındaki gücü vurgulamak açısındanEmbarrassed

Not: Kız ismi olmadığını biliyorum ama sonuçta cinsiyet ayrımı yapmayalım (isimler unisex olarak da kullanılabilir anlam itibariyleSırıtma o yüzden problem yokGKN 2)

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 21:25
Eyvallah Kardeşim Allah Razı Olsun Hepinizden... Olurda Şehit Düşersem Beni Köyümün Çeşme Suyuyla Yıkasınlar... Cenazemde Bütün Peugeot çular ToplansınSırıtma Süper Bir Organizasyon Düzenlesinler.Ağlama

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 21:26

Eyvallah Kardeşim Allah Razı Olsun Hepinizden... Olurda Şehit Düşersem Beni Köyümün Çeşme Suyuyla Yıkasınlar... Cenazemde Bütün Peugeot çular ToplansınSırıtma Süper Bir Organizasyon Düzenlesinler.Ağlama

Albayım lütfen konuyu kapatalım insanı kötü hissettirmeyelim mübarek günSleepy

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 21:40
tevbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Sinirli

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 21:41

Bunalımdayım Zaten Mustafa ... İşlerim Rast Gitmez Oldu Bu Aralar...Göz Kırpma
Allah Yardımcımız Olsun...Gülme

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 22:13
ben buldum... sezarSırıtma

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 22:20
sen de mi brütüs diyen gelir soğuk esprilerden adam araba sürme zevkini kaçırır o isim bence ersin kardeşimGKN 3

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 22:21

Bunalımdayım Zaten Mustafa ... İşlerim Rast Gitmez Oldu Bu Aralar...Göz Kırpma
Allah Yardımcımız Olsun...Gülme

Aman ALbayım gider gider sen çık şu bunalımdan. Yapabileceğimiz birşey var mıShocked

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 22:22

sen de mi brütüs diyen gelir soğuk esprilerden adam araba sürme zevkini kaçırır o isim bence ersin kardeşimGKN 3

sende haklısın...Sırıtma

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 23:00
Eyvallah Kardeşlerim.. Düşünmeniz  Yeterli...Pinch

Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 23:01

Eyvallah Kardeşlerim.. Düşünmeniz  Yeterli...Pinch

,
cemillllllllllllllllllllllllllllllllllEmbarrassed

Mesajı Yazan: g-demir
Mesaj Tarihi: 08 Ağustos 2011 Saat 23:06

Valla Burak;

''T
®İNİTY''

albayım o ismin anlamı büyük, trinity olmak kolay değil!..Ouch
ah olsa da yesek Sırıtma

-------------
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 04:10

Valla Burak;

''T
®İNİTY''

fena deilde abi açılımı ne acaba bunun _?

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 04:13

Abi ne ölümünden bahsediyosun ya.AğlamaAllah korusun.Allah pejo ailesine arabalarına ve sahiplerine(ailelerine)zeval vermesin.Tüm kaza belalardan korusun.

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 04:14
Orjinalini yazan: Platinium Platinium Yazdı:

Alem adamsın Ahmet ya nerden buldun bu ismi :)

abı bu ısım anısı hatırası su koyde bıgun gezerken onumden ınek surusu gecıodu ıste sarıkız marıkız gulendam falan kadın sayıyo gulendamın anlamı ne teyze dedım oglum bak dedı ıclerınde en ıyı en verımlı hayvan bu gulendam dedı harbıdende oyleydı abı anlamı dayanıklı yakısıklı guzel mıs bende bunu sıze anlattım sahınıme takmıstım bu ısmı gulendam dıye

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 04:20
abi eğer montajlar böyle sürerse ben ismi buldum arabama uykucu tazzz hep renkli tazz çeşidimiz var bide uykucu tazzımız olsun Sırıtma yada garfield  Star

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 04:30
Abi bende tazzcı olcam galiba... en mantıklı ve en şekil peluş oyuncak olarak o var Kahkaha

Mesajı Yazan: vbmaster
Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 08:54
Bak garfield çok mantkılı yok sanırım uykucu garfield :)

-------------
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...

Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model
1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II)
Otoban faresi :) ARh(+)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net