|
306 yardım..... |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kendı cektıgın resımde dıkkat edersen altta yuvarlak bır delık var. Su oradan camurlugun ıcıne akar. O delıgınde tıkanmamasına dıkkat etmelısın. Tıkanırsa orası gol olur. Zaten sana verdıgım lınkı ıyıce okursan anlarsın...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Insomnıa abımız gereklı yanıtı vermıs
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
cecoli kardeşim peki 206 larda da böyle bir durum var mı?
bir de 206 lardaki kaputun üstündeki havalandırma şekil olsun diye mi yapılmış yoksa bir mantığı var mı? ben motor kaputunu açtığımda orası zaten sağ amortisörün üstüne denk geliyor. alameti farikası nedir acaba?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hay Allah gece gece guldurdun benı Allah ta senı guldursun
Orası sus degıl. Egılıp ıcıne bakarsan orada polen fıltresının oldugunu gorebılırsın. Orası aracın hava gırıs yerıdır ve kaput ustundekı plastıge dıkkat edersen o bolgeye su gelmesın dıye kavıslıdır. Ayrıca o bolgenın altında amortısorun etrafında conta bulurur.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
üşendim yarın bakıcam. hiç dikkat etmedim o bölgede gördüğüm sadece büyük bir boşluk ve amortisör. polen filtresi aklıma bile gelmedi. ama abi illaki araba yıkanırken o ızgaralardan su aşağıya inip o yerlere gelmezmi?
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
maşallah de kardeşim senin araba çabuk nazara geliyor |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |