Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

306 yardım.....

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 306
Forum Tanımlaması: 306, 1993'ten 2002'ye 309'u değiştiren küçük bir aile otomobilidir, ancak 2001'de 307 ile değiştirilmiştir.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16865
Tarih: 01 Aralık 2024 Saat 07:09
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 306 yardım.....
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 306 yardım.....
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 00:51
Sırıtmaselam arkadaşlar bildiginiz üzere bende 1,6 Xr platinıum var sedan 2001 model benim bu aracta aracın sag tarafında fan var sogutma ve sıcaklık için bi yagmur yagsın aracın sag tarafına su alıyor actım baktım birsey bulamadım fanın ordan alıyor bunun parcası felan varmı nasıl yapacaz bilgisi olan arkadaş varsa paylasırsa sevinirim iyi geceler....Sırıtma

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 09:19
abi bi resim felan koysana ..nereye su alıyor ..tam nerden alıyor.. bi bakalım bizde ???

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 23:39
tmm yarın cekeyimde koyayım hacım ....

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 14:45
http://imageshack.us/photo/my-images/6/05082011195.jpg/" rel="nofollow">

Yükledim Hacı Bak Burdan Alıyor Suyu.......

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 15:03
Fan nerde? Izgarayi mi kastediyorsunuz?

Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 15:08
bu konuyu çözerse cecoli çözer

-------------
307 1.6 110 hp comfort dizel

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 15:32
şimdi aşşağı inip baktım benim araca bende orası kapalı kutu gibi bişey ortaya doğru uzuyor .

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 15:41
Orjinalini yazan: m.peker m.peker Yazdı:

Eyvallah Allah razı olsun Gülme Cozduk bıle...

Gercı Okan kardesımızde dogru yanıt vermıs zaten... Oranın ustunde ayrı bır kapak var. O olmazsa oradan su gırmesı cok normal. Fanda hemen altında zaten...

Lınke tıklayıp 2. resme bakılırsa cok net goruluyor... Fan gırısının agzı ortulu olmalıdır. Bırakın ortulu olmayı bu parca camın altına kadar gırıyor oradan su sızarsa bıle su yıne ıcerıye gırebılır...

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14079&title=306-tkanan-su-giderlerinin-bakm" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14079&title=306-tkanan-su-giderlerinin-bakm

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:38
ben göremedim o kapagı nerde bu kapak gönderdigin linkdede yokki kapak felan

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:41
o kapak biliyorsunuzki içeride fan var dısardan veya içeriden hava saglansın diye onu kapatırım ama aracın fanı devamlı calısıyor onuda denedim baska parcası felan varmı acaba onun

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:42
Orjinalini yazan: ibrahim Aslan ibrahim Aslan Yazdı:

ben göremedim o kapagı nerde bu kapak gönderdigin linkdede yokki kapak felan

Bak ne yazmısım. lınkı ac oradakı resımlerden 2. sıne bak. senın acık olan kısım bende kapalı. orada o kısımı ortecek sekılde bır kapak var. o yuzden normalde su gırmez...

Sende o kapak olmayınca butun su dalar ıcerı hava gırız agzından...

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:44

o kapak biliyorsunuzki içeride fan var dısardan veya içeriden hava saglansın diye onu kapatırım ama aracın fanı devamlı calısıyor onuda denedim baska parcası felan varmı acaba onun

Kardesım resımdekı koskoca kapagı gormuyormusun Allah askına... Senın aracında yok ıste. Sebebı cok net bellı goruluyor zaten. Orası hava kanalının sadece ustunu ortmek ıcın zaten. Agızı kapatmaz sadece su gırmesın dıye ustunu orter...

Senınkınde baktıgın gıbı kare kare hava gırıs agzını goruyorsun bak benımkınde goruluyormu? gorulmez cunku ustunde kocaman kapak var ıste Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:56
dur dur gördüm de peki onda delik yok ise oradan giren su nereye gidecek nese bakam da ondan alam....

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:57
anladım ismi ne acaba o parcanın kışa girmeden halletmem lazım onu .....

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 17:59
peki cecoli kardeşim bir soru daha sorayım senin ekledigin resimlerde 1. Resimde bi buton var pempe gibi o ne işe yarar ben bastım kac kere hiç bi işe yaramıyor sanki ....

Mesajı Yazan: insomnia
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 20:11

peki cecoli kardeşim bir soru daha sorayım senin ekledigin resimlerde 1. Resimde bi buton var pempe gibi o ne işe yarar ben bastım kac kere hiç bi işe yaramıyor sanki ....

benzin emniyet kontaktörü kaza anında motora giden benzini keser

-------------
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa

Mesajı Yazan: mehmet eren
Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 20:26
Orjinalini yazan: m.peker m.peker Yazdı:

tam yerıne bastın noktayı:):)

-------------
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM
5053747493

Sıfır al omur boyu kullan.

Mesaj Tarihi: 05 Ağustos 2011 Saat 23:58
ibrahim cidden o  siyah korumalık nerde orda ??? aracı aldığında yokmuydu ??

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 00:14
yoktu bi yagmur yagdı bi baktım sag koltugun orda su hemen bi caresini buldum naylon bişi koydum ben aracı 1 haziranda aldım ordan kaza yapmış sag önden çamurluktan manisadan aldım kayseriye getirdim adamlar koymamış yani hep eksik parca takıyolar o yüzden yetkili servisleri seviyorum ya falla........yapıyolar ama güzel yapmıyorlar ben bu konuda çok sanayici ile tartıştım.......

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 00:18
aynen .. bende neler çektim ..komple hava filtre kutusundan bütün tertibatı 89 beygirliklerinden takmışlardı .. fransadan getirttim şimdi bir eksiğim kalmadı ...

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 00:25

dur dur gördüm de peki onda delik yok ise oradan giren su nereye gidecek nese bakam da ondan alam....

Kendı cektıgın resımde dıkkat edersen altta yuvarlak bır delık var. Su oradan camurlugun ıcıne akar. O delıgınde tıkanmamasına dıkkat etmelısın. Tıkanırsa orası gol olur. Zaten sana verdıgım lınkı ıyıce okursan anlarsın...

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 00:27

Insomnıa abımız gereklı yanıtı vermıs Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 01:34
cecoli kardeşim peki 206 larda da böyle bir durum var mı?
bir de 206 lardaki kaputun üstündeki havalandırma şekil olsun diye mi yapılmış yoksa bir mantığı var mı?
ben motor kaputunu açtığımda orası zaten sağ amortisörün üstüne denk geliyor.
alameti farikası nedir acaba?

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 01:40
Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

bir de 206 lardaki kaputun üstündeki havalandırma şekil olsun diye mi yapılmış yoksa bir mantığı var mı?

SırıtmaSırıtmaSırıtma Hay Allah gece gece guldurdun benı Allah ta senı guldursun SırıtmaSırıtmaSırıtma

Orası sus degıl. Egılıp ıcıne bakarsan orada polen fıltresının oldugunu gorebılırsın. Orası aracın hava gırıs yerıdır ve kaput ustundekı plastıge dıkkat edersen o bolgeye su gelmesın dıye kavıslıdır. Ayrıca o bolgenın altında amortısorun etrafında conta bulurur.

Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 02:09
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Orjinalini yazan: maverick maverick Yazdı:

SırıtmaSırıtmaSırıtma Hay Allah gece gece guldurdun benı Allah ta senı guldursun SırıtmaSırıtmaSırıtma

Orası sus degıl. Egılıp ıcıne bakarsan orada polen fıltresının oldugunu gorebılırsın. Orası aracın hava gırıs yerıdır ve kaput ustundekı plastıge dıkkat edersen o bolgeye su gelmesın dıye kavıslıdır. Ayrıca o bolgenın altında amortısorun etrafında conta bulurur.
üşendim yarın bakıcam. hiç dikkat etmedim o bölgede gördüğüm sadece büyük bir boşluk ve amortisör.
polen filtresi aklıma bile gelmedi.
ama abi illaki araba yıkanırken o ızgaralardan su aşağıya inip o yerlere gelmezmi?

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 06 Ağustos 2011 Saat 05:00
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

aynen .. bende neler çektim ..komple hava filtre kutusundan bütün tertibatı 89 beygirliklerinden takmışlardı .. fransadan getirttim şimdi bir eksiğim kalmadı ...

maşallah de kardeşim senin araba çabuk nazara geliyor

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net