|
306 yardım..... |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 Saat 00:51 |
selam arkadaşlar bildiginiz üzere bende 1,6 Xr platinıum var sedan 2001 model benim bu aracta aracın sag tarafında fan var sogutma ve sıcaklık için bi yagmur yagsın aracın sag tarafına su alıyor actım baktım birsey bulamadım fanın ordan alıyor bunun parcası felan varmı nasıl yapacaz bilgisi olan arkadaş varsa paylasırsa sevinirim iyi geceler....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi bi resim felan koysana ..nereye su alıyor ..tam nerden alıyor.. bi bakalım bizde ???
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tmm yarın cekeyimde koyayım hacım ....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Fan nerde? Izgarayi mi kastediyorsunuz?
|
|
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu konuyu çözerse cecoli çözer
Düzenleyen m.peker - 05 Ağustos 2011 Saat 15:09 |
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi aşşağı inip baktım benim araca bende orası kapalı kutu gibi bişey ortaya doğru uzuyor .
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eyvallah Allah razı olsun Cozduk bıle...
Gercı Okan kardesımızde dogru yanıt vermıs zaten... Oranın ustunde ayrı bır kapak var. O olmazsa oradan su gırmesı cok normal. Fanda hemen altında zaten...
Lınke tıklayıp 2. resme bakılırsa cok net goruluyor... Fan gırısının agzı ortulu olmalıdır. Bırakın ortulu olmayı bu parca camın altına kadar gırıyor oradan su sızarsa bıle su yıne ıcerıye gırebılır...
Düzenleyen CeCoLi - 05 Ağustos 2011 Saat 15:45 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben göremedim o kapagı nerde bu kapak gönderdigin linkdede yokki kapak felan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o kapak biliyorsunuzki içeride fan var dısardan veya içeriden hava saglansın diye onu kapatırım ama aracın fanı devamlı calısıyor onuda denedim baska parcası felan varmı acaba onun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bak ne yazmısım. lınkı ac oradakı resımlerden 2. sıne bak. senın acık olan kısım bende kapalı. orada o kısımı ortecek sekılde bır kapak var. o yuzden normalde su gırmez...
Sende o kapak olmayınca butun su dalar ıcerı hava gırız agzından...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardesım resımdekı koskoca kapagı gormuyormusun Allah askına... Senın aracında yok ıste. Sebebı cok net bellı goruluyor zaten. Orası hava kanalının sadece ustunu ortmek ıcın zaten. Agızı kapatmaz sadece su gırmesın dıye ustunu orter...
Senınkınde baktıgın gıbı kare kare hava gırıs agzını goruyorsun bak benımkınde goruluyormu? gorulmez cunku ustunde kocaman kapak var ıste
Düzenleyen CeCoLi - 05 Ağustos 2011 Saat 17:45 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dur dur gördüm de peki onda delik yok ise oradan giren su nereye gidecek nese bakam da ondan alam....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anladım ismi ne acaba o parcanın kışa girmeden halletmem lazım onu .....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki cecoli kardeşim bir soru daha sorayım senin ekledigin resimlerde 1. Resimde bi buton var pempe gibi o ne işe yarar ben bastım kac kere hiç bi işe yaramıyor sanki ....
|
|
insomnia
2. Vites 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benzin emniyet kontaktörü kaza anında motora giden benzini keser |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
mehmet eren
1. Vites 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ibrahim cidden o siyah korumalık nerde orda ??? aracı aldığında yokmuydu ??
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yoktu bi yagmur yagdı bi baktım sag koltugun orda su hemen bi caresini buldum naylon bişi koydum ben aracı 1 haziranda aldım ordan kaza yapmış sag önden çamurluktan manisadan aldım kayseriye getirdim adamlar koymamış yani hep eksik parca takıyolar o yüzden yetkili servisleri seviyorum ya falla........yapıyolar ama güzel yapmıyorlar ben bu konuda çok sanayici ile tartıştım.......
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen .. bende neler çektim ..komple hava filtre kutusundan bütün tertibatı 89 beygirliklerinden takmışlardı .. fransadan getirttim şimdi bir eksiğim kalmadı ...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |