|
El Freni İle Viraj Dönmek |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+ 999
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
dünki buluşmamızda buluşma yerinden bowling e giderken ercan arkadaşımızın 306 sıyla el freni viraj dönüşünü görmeliydiniz baya güzeldi ve aracı hiç durdurmadan toplamasıda profesyonelce bir hareketti
|
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
Baybars
2. Vites 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arabasını seven yapmasın ama şu var mesala kale centerın ıcınde olur yerler yag gıbı |
|||
PEUGEOT Partner 1.6 HDI Tepee Comfort Origin
0532 430 79 22 |
|||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
||
Yada sol ayak freni onden cekisliler icin :D partnerde Yemiyorda yada alisamadm jetta da guzel u dnusu yapiliyr fren gaz el freni cek brak sag sol tam gaZ :D |
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
valla abı yazıok gunah derım kumda tozda mıcırda cımende fazla bı zarar gormuyo arac ama asfaltta gercekten zarar goruyo o yuzden denememek lazım
|
|||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
denememek lazımışmış gördük izmitte. fitili alır almaz gazladın (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
+ 999 |
|||
DRIVER34
2. Vites 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ahh granadam 2.8cc ile ne yan verirdi o bee.. :D |
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
kanayan yaramı deştiniz ya :))
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abı bakın yazımda saten belırttım bos alan eyvallah yapın sabaha kadar bende dahıl ama ben trafıkta asla yada mahallede felan asla elıne bıle almam elfrenını sadece parketmek ııcın kullanırım ızmıt olayında saten bılıosun makarası kıkırısı ortam onu gerektırıyodu duzenlı duzgun adaplı bı sekılde mıcırın ustınde bos alanda kafamıza gore oynadık
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aynen amcamın 85 model 200d mercedesi bile drift yapabiliyo orda
|
|||
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende reno 9 vadı zemin biraz islak olunca çekiyordum el firenini hooop 180 derece dönüyordu. çok tavatır oluyordu. şimdi nerde 206 da yapamıyoruz.
|
|||
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|||
MaximuS
1. Vites 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben 407 de deniyorum müsait yol müsait olunca... bana mısın demiyo, asvaltta baya bi zorlamadan kesinlikle kıçı yerinden oynamıyo :D
o değil el freni teli kopacak bigün, ondan korkuyorum...
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bencede etme saten umıt |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
karda , kumda , çimde , asfaltta hiç birinde yapmam kıyamam arabama.
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok Haklısın... |
|||
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
|
||
yapması zevklı oluyor da sonrası kotu benım de gecenlerde arka amortısor yerınden cıktı sırf bu yuzden yapmayın derım
|
|||
g-demir
2. Vites 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
öyle güzel yaparız kiiii, park bile ederiz bu yöntemle
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |