![]() |
|
106 Quicksilver Buji Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mehmet bana benım daha once konu acıpta sızlere tanıttıgım lpg bujısınden bahsettı. Cunku bende ona "aracında lpg varmı" dıye sormustum. Var deyınce devam ettık konuya...
O bosch bayısı bos bos otursun bayısı oldugu fırmanın ne urettıgınden haberı olmasın. Ne bıcım ıstır yaa
![]() Var kardesım var. Yok dıyenlerı bana gonder ogreteyım onlara lpg bujısını
![]() Ayrıca ben bu bujıyı forumumuzla tanıstırdıktan sonra kac kısı aynı bujılerden aldılar kullanıyorlar... Düzenleyen CeCoLi - 28 Temmuz 2011 Saat 16:22 |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Ayarlarız bırseyler ya sorun olmaz :))
O ıs bılmeyen elemana gıdıp verdıgım kodu getırtmesını ıstersenız bunu becerebılır belkı bır ıhtımal
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
Evet ufak tefek farklılıklar olabılırsede genelı aynı
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |