|
306 LPG - Rolanti - İstop vb. Sorunlar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Murat_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arabayı görmeden bir şey yapın demedik ki. En azından bir usta tavsiyesi istedik o kadar.
LPG önceden bigisayara girdi ama değişen bi şey yok...
Düzenleyen CeCoLi - 22 Temmuz 2011 Saat 16:18 |
||
99 Peugeot 306 XR 1.8 16V
0532 779 31 69 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ankara lı olanlar arkadaslar usta noktasında daha ıyı yardımcı olacaklardır |
||
Murat_06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Haklısınız da kimseden ses çıkmadı. En iyisi mi ben yeni bir konu başlığı açayım...
|
||
fatihceyhan
1. Vites 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
murta dostum dur bi dakika , konuyu açalı daha ne kadar olduki !! hele bir görsünler yardımcı olurlar.bildiğim kadarıyla 306 ların rolatide teklemesi oldukça yaygın,sorununuz inşallah en kısa zamanda çözülür
|
||
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağolsun cecoli var. yoksa kendim çalıp kendim oynayacam :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yenı bır konu baslıgı acacak olursan sılmek zorunda kalırım afedersın yanı...
Fazla konu baslıgı acman dogru olmaz ve cok konu acılınca cevap alabılmen anlamına gelmez. Ayrıca bırılerı sana anında cevap vermek zorunda da degıl yanı. Belkı sordugun konu hakkıında bılgısı olan pek yoktur bunu bılemeyız. Burası soru sordugun an dogru bır sekılde cevabını alacagının garantısı olan bır yerde degıl yanı... Peugeot Destek Hizmetleri hıc degil yanı
Herkes nacızane bılgını dogrultusunda yardımcı olmaya calısır...
|
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamam Anlaşıldı...
|
||
forewer_fb
1. Vites 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
+999
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim aracı hemen satma ... bak bana araba 17 bine maal oldu bana .. şimdi en ufak bir sorun yok.. uzun yıllarda skıntı çıkarmaz.. keyifle biniyorum.. modifiyeye ayırdığım paramı gömdüm komple ön takıma... napalım kısmet böleymiş... batımmı gidiyor abi .. daha çorludan yeni geldim 170-180-190 yolun durumuna göre akıyorum tık ses yok.. onca masraf ettim değdi doğrusu.. o yüzden hemen satma yaptır ufak ufak.. beni sitede çoğu kişi bilir ilk aldığımda neler çekmiştim.. :))) 700 krş yakıodu araba... ateşleme bobininden kelebek boğazı temizliğine motor hava tahliye borusundan rolanti valfine :))) neyse saymayacağım daha :)) aracını sev ufak ufak yaptır...
|
||
tazmaniac
1. Vites 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
|
|
şimdi önce şu ilk marş düşünceni bırak cecolinin sorduğu gibi özellikle benzinde yapıyo mu yamıyo mu ona bi emin olman lazım anahtardan lpgy tamamen kapat arabayı 2-3 gün benzinde kullan tabi eğer sorunun kesin nerden olduğunu bulmak istiyorsan.yoksa o usta bu usta debelenir durursun
önce onu bir yap ondan sonra tekrar fikir vermeye çalışalım ama şimdilik tarifine göre benim aklıma gelen ihtimaller oksijen sensörü, map sensörü yada rölanti düzenleyicisi gibi |
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Olabılır. Manıfold contasından da olabılır. LPG hortumlarından da yapabılır... Iyı bır ustanın ıtınalı bır sekılde kontrol etmesı gerekır...
|
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sadece Reno ve Pejo'ya bakan bir usta buldum. İlk izlenimde güven veriyor. İnşallah işinin ehlidir de şu marş olayını çözer. Sonuçları paylaşacağım :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlısı bakalım...
|
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Amin...
|
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sorun çözüldü gibi... Benim fan kafasına göre çalışıyomuş. Fan beyni sizlere ömür. (oksitlenmiş) Bi de fan müşürü değişti. Fan çalıştığı için motor tam ısınmıyomuş. Gaz kelebeğine de güzel bir temizleme işlemi yapıldı ve LPG ayarı yapıldı. Şimdilik sorun yok gibi duruyor... İnş. böyle kalır |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abıcım fan ıstedıgı kadar calıssın termostat ne gune duruyor??? Bana pek mantıklı gelmedı. Ayrıca motor ısınmıyorsa boyle bır durumu senın anlaman gerekırdı.
Hararet gostergesını takıp etmıyormuydun hıc??? 90 a gelmıyormuydu Düzenleyen CeCoLi - 28 Temmuz 2011 Saat 09:36 |
||
Murat_06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Zaten onu fark ettiğim için gittim ustaya... hararet 80 e filan anca geliyodu... açıkçası bu konularda pek bilgili biri değilim... O zaman gaz kelebeği temizliği ve ayarı ile alakalı olabilir mi ?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
egerkı motor ısınmıyorsa termostatını degıstırmen lazım. yanı erken acılıyor.
ama yınede bu ısınma ıle soyledıklerının alakası olmadıgını dusunuyorum ama acep lpg regulatorune gelen su sırkulasyonun nasıl. aracının durumunu gormeden bılmeden konusmakta cok zor...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |