araba alıyorum :)))))) |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Yazar | ||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 21:01 |
|
kardeş bende ilk aldığımda 350 tl sigorta yaptırdım. Aracı eşimin üzerine yapmıştım. Düşün işte hem kalabalık şehir hem bayan hemde genç olunca böyle oluyor. daha sonra bir arkadaşımın sigortasını yenilemeye gitmiştik başka bir yere. orada merakımdan sordum ruhsatı verip nekadar sigortası diye adam 250 tl çıkartı. düşün daha araca sigorta yaptıralı 1 hafta olmamışdı.
bu yüzden iyice araştır hatta bi yer buldum senin yerine bütün firmaları araştırıp işlemini yapıyorlar. ben 1800 tl lik kasgoyu onlara 1150 tl ye yaptırdım. adamlar hayat sigortasından deprem sigortasına kadar hepsini yapıyorlar bi teklif al istersen.
istersen özel mesaj ile yollayabilirim reklam olmasın.
|
||
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
| Sponsor Bağlantısı | ||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 21:22 |
|
ozelden mesajını beklıyorum cok ıyı olur daha yaptırmadım
|
||
![]() |
||
metin
4. Vites
24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 22:08 |
|
|
yolladım,
|
||
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 22:17 |
|
|
Hayırlı uğurlu olsun Mevlam kaza bela vermesin.İstanbul size hoşgeldin demiş.
|
||
![]() |
||
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 22:43 |
|
|
hayırlı ugurlu olsun kardeş güle güle binersin inşallah.
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123 |
| Foruma Git | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |