![]() |
|
XENON BAĞLANTISI NASIL YAPILIR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
lkr_yldz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Konum: Sultangazi/İST. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlaşılan baya uğraştıracak bu iş bizi bakalım araştırmaya devam ben birde hem fara hemde sislere almayı düşünüyorum o zaman fiyat baya bi yükselecek
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
sislerde xenon a kesnlikle karşıyım,ne olursa olsun bu işe girişmeni istemem,yazdıklarımdan beni azda olsa tanıdıysan,araştırmadan iş yapan birisi değilimdir,sisler normalde göz kamaştıran farlar biliyosun birde buna xenon girdimi iş çok kötü bir hale geliyor senin dışındaki sürücüler açısından,önümdeki aracıb gözünü nasıl alsın zaten sisler aşağıda diye düşünme o aracın önünde seni aynasnda görenler olduğunu unutma,sislere kaliteli beyaz ışık veren ampullerden al,sislere xenon takmak aydınlatma da sana hiçbir fayda sağlamayacaktır,aracın daha güzel görünecektir eve ama bunu dediğim gibi beyaz ışık veren ampullerle çözebilirsin,hatta ledli ampüller var görüntü olarak çok güzel gözüküyor ve çok rahatsız edicide değiller bence. h1 ![]() 9005 ![]() gibii :)
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
evt bunlar harika.. bende sislerime xenon yapacaktım ama kimse benim egom yuzumden rahatsız olmasını istemedigim için kendimle didişiyordum.. bunlardan takmalıyım.. kesinliklee
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
beğendim +1
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
bende sislere bunlardan takıcam :=)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |