![]() |
|
araba alıyorum :)))))) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 09:20 |
||
sonunda istedigim aracımı buldum 206 xt otomatik sanroflu degısenı yok bel altı boyası var km orjınal 70 bınde efe abinde dun arabaya baktı onay verdı:)) yarın aksam saat 11 de ist yolcusuyum :)))
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı olsun abi . . .
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlı olsun kardeşim
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
hadi hayırlı olsun. madem otomatik alıyorsun aracı alınca dikkat etmeni istediğim bir husus var. yaklaşık 10-15 derecelik bir yokuş bul aracı D ye al freni bırak geri kaçarsa alma derim zaten açacağı masraf ayrı bide ısparta da ustasını bulmak daha ayrı bir dert olur.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
vallaha ben anlamıyorum otomatıkten onun için aracı efeye gonderdım efe abi saolsun baktı sorunsuz dedı.ama dedıgını yaparım gerı kacarsa ne masraf acıyor bu otomatıkler kı
![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
komple revizyona giriyor, 2500-3500 arası masraf
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
alacagım adam zaten 1 ay once 2000tl masraf yapmıs sanzumana garantılı olarak yaptırdım dedı hatta basta 1250tl demıs usta sonradan 2000tl masraf tuttu demıs...faturası dusuyor dıyor
|
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı olsun Diyelim ozman,
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
öncelikle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan. ancak siyah araba alıyorsun allah kolaylık versin biraz titizsen başın belada temiz kalma süresi 15 dakika :D
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
hayırlısı olsun. kazasız belasız şimdiden..
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
||
dediğim sıkıntıyı çıkartmış ozaman, faturasını sakla birde ne değişmiş ne işlem yapılşmış bana mesaj atarmısın
|
|||
|||
![]() |
|||
||
tamam ben pazartesı aracı alır almaz sana haber veririm nerde ne yapılmıs ne kadar tutmus diye..bu arada cok sagol kendıne alıyor gıbı ılgılendın...
|
|||
![]() |
|||
||
evet cok tıtıtzım ve aksılık gibi evin onunde dogal gaz calısması basladı her yer toz ne yapacagım bilmıyorum
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nedemek kardeşim ben çektim sen çekme diye söylüyorum ne olursan ol kim olursan ol bu yüzden üzülürsen be ben uyarmamışsam bende üzülürüm 206'yı tanıdğın için zorluk çekmezsin ama şanzımana yabancı olduğun için böyle bir yardım etmek istedim ben teşekkür ederim bakımı dışında masraf çıkarmasın bize o mutluluk yeter (:
|
|||
|||
![]() |
|||
||
metin kardesım ben sana bir sey daha sorcam ben sımdı arabayı avcılardan alcam fakat ıst hıc bilmıyorum gelırken ıst cıkarken gelirken bana bi yol tarıfı yapabilir misin :)))
|
|||
![]() |
|||
||
ayıp ettin. sana kroki bile çizerim.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
arkadaslar sımdı ıspartaya geldım arabamı aldım ist dan :))) cok güzel cok mutlıuyum...
metin kardesım araba rampada dık oldugu halde gerı kacma yapmıyor ve spor mod kapalı oldugu halde bıle benım eskı manuelden asırı bır hızlanması var... resimleri yarın eklıyecegım ins :))))
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
otomaticiler cogalıyor
![]() |
|||
![]() |
|||
||
şimdiden hayırlı uğurlu olsun saygılar |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |