Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 SW LPG Dönüşümü Başladı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 SW LPG Dönüşümü Başladı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 17:26
Orjinalini yazan: boraa boraa Yazdı:

Yüzdeliğe vurduğumuz zaman taktıranların %25 memnun.ya diğerleri zamanla bu forumlara arızalarını yazıyorlar.Umarım yanılırım arkadaşlar.ama galiba yine haklı çıkacağım.yine bu forumda lpg arızası başlıklı yeni konular açarsanız bu günleri hatırlatırım daha önceki arkadaşlara hatırlattığım gibi.sevgiyle kalın,aracınızın motorunu orijinalliğini bozmayın.Cool

bora kardeş napalım yani mecburen bu yakıt fiyatlarından sonra.yoksa bu lpg olmasa biz arabaya biraz zor bineriz.hatta kapıda yatar hiç binemeyiz.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 17:43
Orjinalini yazan: boraa boraa Yazdı:

Yüzdeliğe vurduğumuz zaman taktıranların %25 memnun.ya diğerleri zamanla bu forumlara arızalarını yazıyorlar.Umarım yanılırım arkadaşlar.ama galiba yine haklı çıkacağım.yine bu forumda lpg arızası başlıklı yeni konular açarsanız bu günleri hatırlatırım daha önceki arkadaşlara hatırlattığım gibi.sevgiyle kalın,aracınızın motorunu orijinalliğini bozmayın.Cool

genelde sorun olan foruma yazıp çözüm aradığı için, sorunu olmayan da sorunu olmadığı için bişey yazmadığından sadece sorunu olanları forumda görüyoruz buda beyinde bütün hepsi sorunlu olarak yer edidiniyor bu yüzden böyle yorum yapmış olabilirsin.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
meandros Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
08 - Aralık - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı meandros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 17:45
metin yakıt değerlerini bekliyorum :)
2004 PEUGEOT 307 1.6 Envy BVA Benzinli Otomatik Alu Grisi - KM: 73145
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 17:47
Orjinalini yazan: meandros meandros Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Orjinalini yazan: meandros meandros Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

bora ben 10.000 km den fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim. sıkıntı gördüklerimde lpg den değil adam gibi bir ustanın montaj yapmamasından kaynaklanıyor.

Pug servisindeki ustalar der hepsi diyor, bilmeni isterim ki bu bug servislerinden biri yada birkaçı lpg de takıyor. Olmuyor ayar tutmuyor diyen ustaların hepsinin sebebi, lpg ile çalışan parçalara müdahale edemiyorlar yani arızayı kendine usta dediği halde arıza tespit cihazına bağlayarak bakıyor ve benzinle ve lpg ile çalışan parçalar doğru hata kodunu veremiyor usta dediğin adamları da yanıltıyor bu yüzden istemiyorlar.

metin müdür senin otomatigin kayıt degerleri nedir lpgde

bende tüplencem yakında da bileyim diorum

meandros kayıt değerleri derken yakıt değerlerinden mi bahsediyorsun.

evet evet yakıt değerleri

yakıt değerleri sürüşe göre değişir. lpgli araç benzine göre lpg yi %15 %20 fazla yakar ama lpg nin litre fiyatı benzine göre düşük olduğu için aracın az yakmış olur.

senin aracında benzin tükedimin kaç litredir? ona göre üzerine %15 %20 ekleyerek ortalama lpg de yakacağı tutarı öğrenebilirsin.

kendimden örnek vericek olursam

şehir içi

benzinde 10,5 lt/100 km, lpg de 12 LT/100 km.

günümüz fiyatları ile benzin tüketimi 45 kuruş, lpg tüketimi ise 29 kuruşa geliyor.
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 17:56

lpg de su 0,29 kurusu goremedım yaw hayret valla bakalım bugun sarj dınamosu falan sıfır  takıldı kabahatı ona  buldular bakalım nolacak olacagını sanmöıyorum ama hayırlısı bakalım.

Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :)
Nokian Z G2
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 19:37
Orjinalini yazan: oguz6578 oguz6578 Yazdı:

lpg de su 0,29 kurusu goremedım yaw hayret valla bakalım bugun sarj dınamosu falan sıfır  takıldı kabahatı ona  buldular bakalım nolacak olacagını sanmöıyorum ama hayırlısı bakalım.

oğuz sende bir sorun var inşallah bulunacak rahatlayacaksın. Aracın yol bilgisayarındaki yakıt ortalaması kaç litre gösteriyor vede kaç km nin ortalamasıdır merak ettim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 20:03

hadı hayırlısı olsun. pekı o tıtreme duzeldımı ?
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 20:37
Titremeyi hallettik şarj dinamosu değişti(call center).....
Nokian Z G2
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 20:55

Titremeyi hallettik şarj dinamosu değişti(call center).....

oğuz yakıtın normal şartlarda yüksek.

misal forumdan ersin abimizin aracı yaklaşık 60 kuruş yakarken orrjinal hava filtresi ile yaklaşık 35 kuruşa kadar düştü.

seninde yakıtı etkileyen parçarlı gözden geçirip geçirmediğini merak ediyorum. misal hava filtresi, bujiler, oksijen sensörü vs gibi yakıtı etkileyen parçaları gözden geçirdin mi  
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 21:41
filitreler yeni değişti ve orjinal parçalarla ve bugün hava  kelebeğini temizlettim filtreyi söküp temizledik fln.... Ana yazılıma bakıldı en günceli ve AL4 şanzımanın yazılımı düşükmüş onun yazılımını hallettirdik... titreme olayı halledildi tekleme sorunu vardı şuan oda yok gibi geldi testteyiz sabah tekrar bakarız işe giderken.....
Nokian Z G2
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 22:11

filitreler yeni değişti ve orjinal parçalarla ve bugün hava  kelebeğini temizlettim filtreyi söküp temizledik fln.... Ana yazılıma bakıldı en günceli ve AL4 şanzımanın yazılımı düşükmüş onun yazılımını hallettirdik... titreme olayı halledildi tekleme sorunu vardı şuan oda yok gibi geldi testteyiz sabah tekrar bakarız işe giderken.....

inşallah düzelmiştir merakla bekliyoruz 

Yukarı Dön
metato Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Ekim - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 12:12
arkadaşlar merhaba.foruma yeni katıldım. herkeze selam ederim.

yakın zamanda sizlerin forumdan paylaştığınız görüşler doğrultusunda 2004 model 307 sw sahibi oldum. daha önce değişik markalarda birçok araç sahibi oldum. ilk defa peugeot marka bir otomobil kullanıyorum. çevremde peugeot'a karşı çok önyargı vardı, buna ragmen denemek istedim ve  şuana kadar edindiğim izlenim peugeot'a haksızlık yapıldığını gördüm.

gelelim lpg konusuna; 1 ay önce (bu arada ankarada yaşamaktayım) BRC 2A yetkili servisi mocan otomotive alttan tank montajıyla aracıma lpg taktırdım.

ilk olarak araca alttan tank takılmasında bir engel yok.tüv den sıkıntı çıkmadı. sadece alttan tank taktıracagınız firmanın projesinin olması gerekiyor.

ikincisi yakıt değerleri. boş depoma 50tl lik gaz alımım da 200km yol kattettim. yani 25krş'a tekabül ediyor. sizlerin yakıt tüketim değerleriniz biraz bana yüksek geldi. lpg montajı yapıldığı yerde 1000-1500 km sonra aracın lpg'ye daha iyi uyum sağlayacağı ve daha az yakacağı söylendi.

şu ana kadar aracımda lpg ile ilgili bir problem olmadı ve arıza lambasıda yanmadı.(zaten yanmayacağına garanti vermişlerdi.

Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 13:13
metato forum kuralları göreği ilk önce kendini tanıtman ve bilgilerini profilde paylaşman gerekli. ayrıca imzanda aracın marka model yakıt türü donanımı vs yazarsandaha iyi olur çünkü buradaki mesajın burada kalıyor ama imzandaki ve profildeki bilgilerin her daim gözükebiliyor.

lpg işine gelince yeni takılmasına rağmen lpg 2,29 TL den hesaplarsak 10,4 litre lpg tüketimin varki bu hayet normal. bende otomatiği var 11,5 ile 12 litre arası yakıyor seninki sanırım manuel olduğu için değerleri normal, 1000 km sonra yeniden ayarlandığında bunun pek altına ineceğini sanmıyorum.
Yukarı Dön
metato Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Ekim - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 17:34
metin bey merhabalar.  foruma yeni katıldığım için neleri nasıl yapmam gerektiğini fazla bilmiyorum.zamanla öğrenicem.
aracım 307 sw ov pack 1,6 ,
otomatik vites. bugün aracıma yakıt aldım, litresi 2,15 tl den. istanbulda zannediyorum yakıt ankaraya göre birazdaha pahalı.

benim sormak istediğim birşey var.lpg den sonra yol bilgisayarındaki anlık ve ortalama yakıt tüketimlerim benzin olarak mı görünür yoksa lpg olarak mı? birde 1000 km sonra neden ayar yapılıyor. ben çok memnunum.yaptırmam gerekirmi?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 17:37
Sn. metato,

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2011 Saat 18:03
Orjinalini yazan: metato metato Yazdı:

metin bey merhabalar.  foruma yeni katıldığım için neleri nasıl yapmam gerektiğini fazla bilmiyorum.zamanla öğrenicem.
aracım 307 sw ov pack 1,6 ,
otomatik vites. bugün aracıma yakıt aldım, litresi 2,15 tl den. istanbulda zannediyorum yakıt ankaraya göre birazdaha pahalı.

benim sormak istediğim birşey var.lpg den sonra yol bilgisayarındaki anlık ve ortalama yakıt tüketimlerim benzin olarak mı görünür yoksa lpg olarak mı? birde 1000 km sonra neden ayar yapılıyor. ben çok memnunum.yaptırmam gerekirmi?

metato ilk olarak forum kuralları gereği yeni üyelerimizin kendini tanıtması gerektiğini hatırlatmak istiyorum.

bildiğinizin aksine istanbulda lpg 2,29 tl civarında. lpg ye geçtiğinde benzin pompası çalışmaya devam ettiği için yol bilgisayarında benzin tüketimini gösterir. önemli bir not olarak çalışan benzin pompası ısındığı için depodaki benzin ile devirdaim yaparak kendini soğutur bu sebeple deponuzdaki benzini çeyrek deponun altında tutmamanız benzin pompasının sağlığı açısından önemlidir.

1000 km sonra lpg sisteminin aracın sistemine daha çok adapte olduğu için ayar yapılması ve yeni takıldığı için kaçak vs kontrolü açısından önemli olduğu söyleniyor.
Yukarı Dön
metato Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
04 - Ekim - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metato Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2011 Saat 09:09
evet sonunda yeni üyelerimiz bölümünde kendimizi tanıttık.

yol bilgisayarı yakıt tüketimini benzin gibi ölçüyorsa lpg de nekdar üzerine ilave etmek lazım?
307 sw ov pack 1,6
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2011 Saat 09:23
Orjinalini yazan: metato metato Yazdı:

evet sonunda yeni üyelerimiz bölümünde kendimizi tanıttık.

yol bilgisayarı yakıt tüketimini benzin gibi ölçüyorsa lpg de nekdar üzerine ilave etmek lazım?

bu konuyu cecoli nickli abimiz daha net cevaplayabilir

benim bilgilerim lpg ye yapılan ayara göre ve aracın bakımına göre %10-%15-%20 arası değişir tahminimce de %20 yi geçmez normal şartlarda.

misal kendimden örnek vereyim benim aracımda benzin tüketimim 10.2 LT/100 km, Lpg tüketimim ise 11,7 LT/100 km   şuan benim aracımda %15 lpg fazla yakıyor.
Yukarı Dön
oguz6578 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
30 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguz6578 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2011 Saat 22:11
uzun bi aradan sonra tekrar yazıyım bilgi ve değerleri...  saate 90  100 arası kilometrede 20 21 kruşa kadar indik ama muhabbet 2500 ile 3000 devir arası ;) gaz pedalına fazla basarsan fazla yakıyor makinalar arkadaş. Hadi hayırlı Kandiller
Nokian Z G2
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 00:14

uzun bi aradan sonra tekrar yazıyım bilgi ve değerleri...  saate 90  100 arası kilometrede 20 21 kruşa kadar indik ama muhabbet 2500 ile 3000 devir arası ;) gaz pedalına fazla basarsan fazla yakıyor makinalar arkadaş. Hadi hayırlı Kandiller

oğuz çok üzülüyordum bu habere çok sevindim benimkinden de az yakıyorsun en şehir içi lpg de 11 litreye kadar düştüm. buda yaklaşık 27 kuruş yapıyor.

sen neler yaptın nasıl düşürdün anlatırmısın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 5678>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26345 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 207 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37005 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296743 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 86 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94108 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 866 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6242 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 312 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3617 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49367 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 600 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 91 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1882 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1053 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English