![]() |
|
ACİLL BİLGİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
gami06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
özür dilerim bir an heyecanla yazdım büyük harf kullanmışım... ankaradan gamze yeni bir peugeot kullanıcısıyım aracı tanımıyorum kullanma klavuzumda yok o yüzden heyecanla danışmak istemiştim... saygılar
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
once kendını tanıtman profılıne bılgılerını gırmen gerek bıde ımza kısmına arabanla ılgılı bılgılerı yazarsan modelı motoru daha saglıklı bılgıler alırsın
|
|||
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
oncelıkle hos geldınız dıyelım normalde s tusu sport oluyor yanı serı hızlı kullanımlar ıcın kare olan tus benım bıldıgım kadarıyla normal drıver surusu
|
|||
![]() |
|||
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
||
ahmetsemiz benim bildiğim kadarıyla bendede oto. şanzıman varda karmodu 3. vitese sabitliyo arabayı driver surusu derken anlamadım :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
gami06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
cevaplarınız için teşekkürler :) peki hangisi daha ekonomik yani nasıl kullanmalıyım
|
|||
Otomatik vites 1.4 2004 model 206
|
|||
![]() |
|||
||
ıkısınıde kullanmana gerek yok kar modunu kar yagdıgında s yazanı ıse hız yapmak ıstedıgınde basarsan aktıf hale gelır s modunda araba cok yakar cunku yuksek devırde degıstırır vıtesı . normal d ye alıp sakin kullanırsan fazla yakmaz
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
kar modu oldugunu bılmıyorum saten bıldıgım kadarıyla dıye belırtmıstım
|
|||
![]() |
|||
||
şehir içinde 100km de aşağı yukarı normal kullanıldığı zaman otomatik vites nasıl yakar bu konuda bilginiz varmı
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
senın motor 1.4 kasaya gore bıraz kucuk bıraz fazla yakar ama tam olarak bılemıcem arabayı ankarada kullanmadıgım ıcın :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
berk kardesım benım dıger aracım subaru legacy oldugu ıcın bendekı vıtes farklıymıs bende normal otomatıgın vıstesı mevcut tus falan yok normal drıver surusu ıcın (basıt kullanım park ılerı gerı bos) vıtes d ıken sala cekıyosun sport moduna gecıyor aracı 6.000 devıre kadar sıkıstırıyor red line yapıyor ılerı sport modunda ılerı yada gerı yaptıgında manuele gecıyor ben ona aldandım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
çok teşekkür ederim cevaplarınız için
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
sonucta arac otomatık ıster ıstemez saten manuel araca gore bıraz yakıyor yanı sehır ıcı ıllakı yakacaktır
|
|||
![]() |
|||
||
anladım ahmet her markada farklı vites seceneklerı var bende legcy hastasıyım hemde impreza :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ımpreza farlı model legacy farklı ama tabı ama legayc de hız konusunda tatmın edıo ben cok memnunum ama 206 dan vaz gecmem
|
|||
![]() |
|||
||
aslandan vazgecılmıyo bende bu sene kıbrıstan geldıkten sonra 307 me 5 bın tl harcadım sıfır gıbı yaptım cektım garaja yatıyo jettayla dolanıyorum tabı hergun 307 ye bınıp calıstırıyorum ıcıne bınınce rahatlıgı albenısı cok farklı
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
aynen oyle kardesım aslanın zevkı yok baskasında
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bana sorsana ahmetim. sana tek tek anlatayım ayıp ettin.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
genclıme ver ustam bıda olmaz yaw ozledı sızlerı ben ufak mını bı bulusma yapalım sende gel metınım yaw
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
gökhan_s kaputu açtığında bu ressimdeki parça varsa abs de vardır.
![]() eğer emin olamazsan da tozlu bir yolda kontrollü bir şekilde ani fren yap abs devreye girdiğinde fren pedalın titrer ve demirin demire sürtüyormuş gibi ses gelir ozaman anlarsın. eğer araba kızaklarsa kayarsa ozaman abs yokdur.
absnin anlamı anti blokaj yani kilitlenmeyi önleyici sistemdir. frene bastığında lastik kitlenip kaymaya başlarsa aracın savrulmaması için o lastiğin frenini bıraktırır sonra yeniden sıkar bu şekilde savrulmayı önler.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
reklama gerenk yok mayk
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |