Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ACİLL BİLGİ

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16365
Tarih: 06 Ağustos 2025 Saat 04:10
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ACİLL BİLGİ
Mesajı Yazan: Gökhan_S
Konu: ACİLL BİLGİ
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:25
ARKADAŞLAR 2001 MODEL PEUGEOT 206 ALDIM, DİREKSİYONUN SAĞ TARAFINDA SİLECEK KOLUNUN HEMEN ALTINDA YİNE PARMAK BOYUNDA BİR KOL VAR NE İŞE YARADIGINI ÇÖZEMEDİM SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM

-------------
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:28
VE AYRICA ARKADAŞLAR BENİM ARAÇTA ABS OLUP OLMADIGINI NASIL ANLAYABİLİRİM

-------------
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:30
Teyp kontrol koludur, silecek kolunun altındaki..

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:32
teyp kontrol kolu derken? anlamadım

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:32
oncelıkle aracınız hayırlı olsun o parmak boyundakı kol teyp be baklı olan teyp kumandasıdır bende 2004 quıksılver var bende farklı o kol ama teyp ses acma kapama frekans degıstırmeye yarıyor ekranda kontagı actınız abs lambası yanıyorsa mars anında sonuyorsa abs vardır bıldımk kadarıyla 2001 modellerde bok nadırlerınde abs var 

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:36

acemiyim arkadaşlar ilk arabam peugeot oldu,kontagı bir tık çeviriyom akü kırmızı lambası yanıyo 2 tık çeviriyom panelin solunda sarı bir lamba yanıyo o sönmeden marşa basmıyom o ışıkmı abs göstergesi acaba

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:38
estafurullah nedemek elımızden geldıgı kadar yardımcı olmak ısterız arac benzınlıımı dızelmı 

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:39
benzinli 81.000 km de aldım

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:44
ozaman sole solım kontagı ılk actıgında sol tarafta  emnıyet kemer ısıgı hava yastıgı ısıgı ve yuvarlak ıcınde sarı ısıklı abs ısıgı yaner sag tarafta ıse aku yag ve motor ısıgı yanar aku ve yag kırmızı motor sarı yanar 

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:44
kar lastigim yok şartmı acaba kışın kar lastigi takmak,şuanki lastiklerim 2008 üretimi pek erimemiş ne tür yada marka lastik tavsiye edersiniz

-------------

Mesajı Yazan: MemoTech
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:52
Aracınız hayırlı olsun fakat bu kadar hızlı gitmeyin peugeot için macera bitmez kar lastiğini felan takmayın kafanıza. 

ABS için ise en temizi müsait bir yerde (araç trafiğinin olmadığı) ani fren yapmanız eğer ki frende aracınız kızaklıyorsa ABS yok kızaklamıyor ve fren pedalı ayağınızın altından vuruyor ise ABS var demektir. 

-------------
PEUGEOT 308 SW HDi PANORAMIC PREMIUM PACK   (2009 KÖPEKBALIĞI GRİ)

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 23:57
bu yontemlede abs olup olmadıgı ogrenıle bılır

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:01
şuanki lastiklerin ömrü nedir sizce yani 4 yıl olmuş ama dişler maşallah iyi,ne zaman degiştireyim

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:03
dıslere bakmayın derım ıcerden yemıs yanak yemıs olabılır durumuz varsa sayet soru ısaretlerı kalmaması acısından deyıstırmenızı tavsıye edeerım benım gorusum

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:04
hangi marka ?

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:05
Orjinalini yazan: Gökhan_S Gökhan_S Yazdı:

acemiyim arkadaşlar ilk arabam peugeot oldu,kontagı bir tık çeviriyom akü kırmızı lambası yanıyo 2 tık çeviriyom panelin solunda sarı bir lamba yanıyo o sönmeden marşa basmıyom o ışıkmı abs göstergesi acaba

sol üst köşede airbag lambasının yanında ikinci kontak açışınızda bir lamba daha yanıyor ve içinde abs yazıyorsa araçta abs var demektir

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:10
saolun arkadaşlar faydalı oldu

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:14
reca ederız 

Mesajı Yazan: gami06
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:32
BEN BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BUGÜN 2004 MODEL OTOMATİK 206 ALDIM. VİTESİN YANINDA İKİ ADET TUŞ VAR BİTİ -S- BİRİ KAR İŞARETİ NE ANLAMA GELİYOR NASIL KULLANMALIYIM :) BU FORUM SİTESİNİ GÖRÜNCE SEVİNDİM AÇIKÇASI HERKES BİLGİLERİNİ PAYLAŞMIŞ :)

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:34
Orjinalini yazan: gami06 gami06 Yazdı:

BEN BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM BUGÜN 2004 MODEL OTOMATİK 206 ALDIM. VİTESİN YANINDA İKİ ADET TUŞ VAR BİTİ -S- BİRİ KAR İŞARETİ NE ANLAMA GELİYOR NASIL KULLANMALIYIM :) BU FORUM SİTESİNİ GÖRÜNCE SEVİNDİM AÇIKÇASI HERKES BİLGİLERİNİ PAYLAŞMIŞ :)

arkadaşım forum kuralları var önce kendini tanıt sonra küçük harf kurallarına uy
saygılar

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:46
özür dilerim bir an heyecanla yazdım büyük harf kullanmışım... ankaradan gamze yeni bir peugeot kullanıcısıyım aracı tanımıyorum kullanma klavuzumda yok o yüzden heyecanla danışmak istemiştim... saygılar

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:50
once kendını tanıtman profılıne bılgılerını gırmen gerek bıde ımza kısmına arabanla ılgılı bılgılerı yazarsan modelı motoru daha saglıklı bılgıler alırsın 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:51
oncelıkle hos geldınız  dıyelım normalde s tusu sport oluyor yanı serı hızlı kullanımlar ıcın kare olan tus benım bıldıgım kadarıyla normal drıver surusu 

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:54
ahmetsemiz benim bildiğim kadarıyla bendede oto. şanzıman varda  karmodu  3. vitese sabitliyo arabayı  driver surusu derken anlamadım :)

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:57
cevaplarınız için teşekkürler :) peki hangisi daha ekonomik yani nasıl kullanmalıyım

-------------
Otomatik vites 1.4 2004 model 206

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 00:59
ıkısınıde kullanmana gerek yok kar modunu kar yagdıgında  s yazanı ıse hız yapmak ıstedıgınde basarsan aktıf hale gelır   s modunda araba cok yakar cunku yuksek devırde degıstırır vıtesı . normal d ye alıp sakin kullanırsan fazla yakmaz

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:01
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

ahmetsemiz benim bildiğim kadarıyla bendede oto. şanzıman varda  karmodu  3. vitese sabitliyo arabayı  driver surusu derken anlamadım :)

kar modu oldugunu bılmıyorum saten bıldıgım kadarıyla dıye belırtmıstım 

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:02
şehir içinde 100km de aşağı yukarı normal kullanıldığı zaman otomatik vites nasıl yakar bu konuda bilginiz varmı

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:05
senın motor 1.4 kasaya gore bıraz kucuk bıraz fazla yakar ama tam olarak bılemıcem arabayı ankarada kullanmadıgım ıcın  :) 

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:08
berk kardesım benım dıger aracım subaru legacy oldugu ıcın bendekı vıtes farklıymıs bende normal otomatıgın vıstesı mevcut tus falan yok normal drıver surusu ıcın (basıt kullanım park ılerı gerı bos) vıtes d ıken sala cekıyosun sport moduna gecıyor aracı 6.000 devıre kadar sıkıstırıyor red line yapıyor ılerı sport modunda ılerı yada gerı yaptıgında manuele gecıyor ben ona aldandım

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:08
çok teşekkür ederim cevaplarınız için

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:09
Orjinalini yazan: gami06 gami06 Yazdı:

şehir içinde 100km de aşağı yukarı normal kullanıldığı zaman otomatik vites nasıl yakar bu konuda bilginiz varmı

sonucta arac otomatık ıster ıstemez saten manuel araca gore bıraz yakıyor yanı sehır ıcı ıllakı yakacaktır

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:11
anladım ahmet her markada farklı vites seceneklerı var bende legcy hastasıyım hemde impreza :D 

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:12
ımpreza farlı model legacy farklı ama tabı  ama legayc de hız konusunda tatmın edıo ben cok memnunum ama 206 dan vaz gecmem

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:14
aslandan vazgecılmıyo bende  bu sene kıbrıstan geldıkten sonra 307 me 5 bın tl harcadım sıfır gıbı yaptım  cektım garaja yatıyo jettayla dolanıyorum tabı hergun 307 ye bınıp calıstırıyorum ıcıne bınınce rahatlıgı  albenısı cok farklı 

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:26
aynen oyle kardesım aslanın zevkı yok baskasında

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:34
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

bana sorsana ahmetim. sana tek tek anlatayım ayıp ettin.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:36
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

genclıme ver ustam bıda olmaz yaw ozledı sızlerı ben ufak mını bı bulusma yapalım sende gel metınım yaw

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:38
gökhan_s kaputu açtığında bu ressimdeki parça varsa abs de vardır. 

eğer emin olamazsan da tozlu bir yolda kontrollü bir şekilde ani fren yap abs devreye girdiğinde fren pedalın titrer ve demirin demire sürtüyormuş gibi ses gelir ozaman anlarsın. eğer araba kızaklarsa kayarsa ozaman abs yokdur.

absnin anlamı anti blokaj yani kilitlenmeyi önleyici sistemdir. frene bastığında lastik kitlenip kaymaya başlarsa aracın savrulmaması için o lastiğin frenini bıraktırır sonra yeniden sıkar bu şekilde savrulmayı önler.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:40
reklama gerenk yok mayk

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 01:47

genclıme ver ustam bıda olmaz yaw ozledı sızlerı ben ufak mını bı bulusma yapalım sende gel metınım yaw

abi maddi sıkıntılardan dolayı ve bana olan uzaklığınızdan dolayı anca otobüsle gelebilirim (: buluşma saatinizde biraz geç olunca otobüs te olmuyor napalım. bende özledim ama ilk fırsatta görüşcem. bu ay beli biraz düzeltecem gibi gözüküyor inşallah görüşcez.

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 09:40

abi maddi sıkıntılardan dolayı ve bana olan uzaklığınızdan dolayı anca otobüsle gelebilirim (: buluşma saatinizde biraz geç olunca otobüs te olmuyor napalım. bende özledim ama ilk fırsatta görüşcem. bu ay beli biraz düzeltecem gibi gözüküyor inşallah görüşcez.

ah be kardesım tasalandın dusundugun seye bak  gelıcem de pendık sankı bana cok uzak yaw hop red line 20 30 dakıka sen yeterkı ahmet benı al de ayıpsın

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net