![]() |
|
Masraf açmıyor derken :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 19:58 |
||
1 yıldır kullandıgım aracım hıc masraf acmadı derken tam actı ya :) dun sanayıye bı gıttım bıda cıkamadım :D rot balans ayarına gırdım amortisor yamulmus onu degıstırdık amortisor degıstıkten sonra araba tıtremeye basladı goturdum tekrar aks lalesinin bilyaları değişecek dediler onlarıda yaptırdım yağ gördüm altta bi baktık dreksiyon kutusundan yağ kaçırıyor onu yarın yaptırırım derken klima soğuy üflemiyor gaz bastırayım dedım klima motoru yanmış yarın onuda degıstırecegım artık baya bi masraf cıktı ıns. daha fazla bısey cıkartmaz :S |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
muhammet aracını bayadır konrtol etmiyorsun sanırım (: geçmiş olsun olacağı varmış. hiç değilse daha büyük sorunlar çıkartmadan farketmişsin tekarar geçmiş olsun üzme canını
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Benim eski aracım gibi olmuş yağ değişimi için gittim 1000tl lik masraf çıktı.
|
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Geçmiş olsun kanka
![]() |
|||
![]() |
|||
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Düzenli aralıklarla servise gitmek lazım, geçmiş olsun umarım daha fazla sıkıntı çıkartmaz Muhammet
|
|||
ph2 stock 306 gti
|
|||
![]() |
|||
||
Muhammedım gecmıs olsun. Bana kalırsa sen masrafları bırıktırmıssın...
|
|||
![]() |
|||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
||
ee 1 yıldır kullanıyormuşsun artık olacak o kadar :) geçmiş olsun. Allah daha büyük masraflardan korusun hepimizi :)
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
geçmiş olsun kardeşim..senin olayın hastaneye sağlam gidip hasta olmak gibi birşeymiş...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
geçmiş olsun
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
geçmiş olsun. iyi masraf çıkarmış fakat artık uzun süre kafan rahat olur senelerce kullan
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
||
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Muhammet kardeşim ben de senin gibi arabamı aldığımdan beri bakıma falan sokmadım ve 5 ay içinde 5000 km yol yaptım. Allah nazarlardan saklasın şimdilik fazla masraf açmadı. 1buji değiştirdim, rot balans, orta egsoz. Toplasan 135-140TL Yakın zamanda benim de iyi bir servis yüzü görmem gerek. İnşallah yakın zamanda iyi bir iş bulursam ilk iş arabamı bakıma sokacağım. Düzenleyen mustiii - 13 Temmuz 2011 Saat 02:27 |
|||
![]() |
|||
a_them ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2011 Konum: İst-tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
||
Gecmis olsun Allah daha buyuk sorunlardan masraflardan korusun hepimizi.
|
|||
Pug 106 quiksilver 2001
|
|||
![]() |
|||
||
Geçmiş olsun. Masraaflar arka arkaya gelmiş ama bu bakımları yaptırırsan muhtemelen 1 yıl daha masrafsız binersin.
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
muhammet amortisörün 1 tanesini neden değiştirdin. bence en sağlıklısı ikisini birden değşitirmek.
çünkü eski olan yeni olanıda bozuyor diye biliyorum.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
maaşallah valla kardeşim resmen pert etmişsin arabayı bakımlarını düzenli olarak yaptırmassana bu olur işte :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |