![]() |
|
kumanda çalışmıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 16:34 |
|
Sponsorumuz Cıkmacı Efe ıle baglantıya gecersen sana yardımcı olacaktır. Cıkma noktasında sıkıntın olmaz |
||
![]() |
||
alikocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
BENCEDE kilitlerden ama burda çıkmacı yok .işim kül yani :((((
|
||
3008 2012 allure
|
||
![]() |
||
bitli__pire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bitli__pire
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dostum aynı sorun benm arabada oldu. kumanda ile alakalı değil kapı kilidi mekanızması ile alakalı .. ama hangi kapı kılıdı ön 2 , arka kapı 2 , bagaj 1 dahil olmak üzere 5 tane kılıt mekanızması var.. çıkmacıdan aldım ben kendim taktım 50 tl ye hallettim.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
koliva ozaman anahtarla da kitlenmez öyle değilmi. arkadaşın anahtar ile kitleniyormuş
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
O halde kesin kapi sensorlerinden. |
||
![]() |
||
alikocer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
|
|
||
3008 2012 allure
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Muhtemelen bir kapi acik kaliyor ya da acik olup olmadigini kontrol eden anahtar bozulmus veya kablolarinda sikinti var.Peki bu olay kumandanin icini acip kapattiktan sonra mi basladi. Yani acip kapattiniz ve birdaha da calismadi?
|
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
bütün kapı ve bagajın tam olarak kapalı olduğundan eminmisiniz? tam kapanmamışsa o şekilde yapıyor ama kapalysa bilemem :(
|
||
![]() |
||
|
evt yeni kumandanın alakası yok heralde. eski kumandanın içini söküp geri takmıştım. sorun eski kumanda da kilitliyorum aynı anda açılıyor.
|
||
3008 2012 allure
|
||
![]() |
||
|
Yanlis anlamiyorsam yeni yaptirdiginiz anahtain bu olayla bi ilgisi yok. Eski kumandanizdan araci kilitleyince kapanip aciliyor oyle mi?
|
||
![]() |
||
|
profilim dolu ne istiyorsunuzki ? sorumla ne ilgisi var bunun ?.........
|
||
3008 2012 allure
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sana yardımcı olabilmemiz için ilk önce profil bilgilerini doldurmalısın.
|
||
![]() |
||
|
S.a 2001 206 arabamın anahtarının yenisini yaptırdım. kumandasız olarak tabiki. eski anahtardaki kumanda kilitlerken kapıları tekrar açıyor. ben bir sefer basıyorum kilitleri kapatıp tekrar açıyor. bende anahtarla kilitliyorum. kumandamı nasıl düzeltebilirim ?
|
||
3008 2012 allure
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |